Szeretnénk egy fehér tangabugyis képet látni rólad😍😍
Szeretnénk egy fehér tangabugyis képet látni rólad😍😍
Hát igen, amúgy jó lenne szépen lassan megtanulni a fórumozóknak, vagy inkább bevezetni, hogy ha írnak valakitól, egy linket, telefonszámot vagy bármit tegyenek a nevek mellé. Több okból is: Nevet bármikor változtatnak a lányok, de profil linket nem biztos, plusz telefonszámot sem biztos, hogy egyből cserélni tud ha pl negatív a hozzászólás. Most pl van RL-en egy Zita(22) de akkor mi a 27 és a 28? Szóval igen, kicsit nehezen vehető ki kiről is van szó pontosan... :)
Sziasztok 😁 Szia szép Napot kívánok
Ez gondolom nem rólam szól
Mert rám nem illik az infó
Fogfájós napon nem kell dolgozni, fogorvoshoz kell menni, ennyi. Vagy táppénzre menni, amúgy engem is siettetett, erősen éreztem a "haladjunk már" flilinget, szóval Zitának egy feketepont részemről is.
Én egy fogfájós napján látogattam meg, de mégis kedves és közvetlen volt velem. Mennék még, de sajnos mindig nagyon messze van tőlem.
A test es arc ertekeleset megerősíteni tudom, viszont en hozzaallasban is átlagon felülit tapasztaltam. Szvsz az egyik legjobb most a varosban. En biztos visszamegyek meg hozza, remelem rendszeres látogató lesz Nyiregyen.
Zita22(27),(28) Megleptem magam vele nőnapra.
Van egy jó, és egy rossz hírem. Test 11/10, arc 10/10 szubjektíve, de sajnos rettenetesen unott és lekezelő volt. Van ilyen . Több sikert nektek! Pedig egy gyönyörű romcsi lány, sajnos megbántam, hogy nem Gabyhoz mentem. (:
Csak megerősítei tudom soraidat, szeretek én is hozzá járni, imádom a homokóra alakját, pár sorban talán én is írtam róla még régebben mikor először jártam nála. Szép magas, arányos testalkat, és kutyusban gyönyőrű látvány, de persze bármelyik póz nagyon jó vele :) És igen, nem utolsó sorban normális és sajnos ezt manapság már erényként lehet feltüntetni, ahelyett, hogy alap lenne. De, ez van, legalább meg tudjuk becsülni az ilyen lányokat! ;)
Nelly 33 csinos kedves normális szolgáltató,ma jártam nála először de nem utoljára😉 mit ahogyan a írja is 180 cm magas.
Röviden jóó francia és szex több pózba, nincs nyafi tudja a dolgát hm az a széles csípő és az a jó markolni való popsi nekem bejött😊😊
Részemről ajánlott! Köszi Nelly majd még találkozunk.. 😘😘
Egyáltalán hogy jutott eszedbe hogy elmész hozzá???
Nekem speciel a szemem fáj ha ránézek a képeire.
😂😂🤣🤣 Este szerinte már nem lesz meg 🤣😂😂😂 Kész végem van 🤣🤣 Mi jöhet még? Ismerősöm is futott már beléjük régebben. Debrőbe is tarháltak anno.
Alisha 20:
Tegnap hívtam, lebeszéltem vel, és mivel az SOS-ben nincs kölcsönösség, hát maradok fél órára mert abban benne van. Rózsák közepesek...Csinos, fiatal, kívánatos, kis akcentussal. Előre eltette a rózsaszálakat a megbeszélt 30 percre, F, NF, SZ, -..vagy mi :D. mikor felállította, midnezt meztelenül, közölte, egyébként szex most nem lesz mert éppen megjött neki és így a kölcsönösség sem működik...erről ő nem tehet. Hallottam a másik szobábol férfi hangot kiszűrődni, így nem akadékoskodtam, az autóban hagytam a 9mm is, meg amúgy is olyan jól állt a szájában, hogy vagy 15 percig szo**attam keményen...többször megkérdezte, hogy el fogok tudni menni? Mondtam, ne aggódj, a fél órába amit megbeszéltünk beleférünk, de minél többször hagyod félbe annál tovább tart! :D
szóval lehúzós, átvertős..de a szája ügyes! :D Ja a végén közölte, hogy estére vissza mehetek hozzá ha gondolom, akkor már szerinte nem lesz meg! :D Szóval mondanám, hogy kedves Alisha: bekaphatod! de ezen márt túl vagyunk, meg amúgy is minden amit elveszel az élet vissza adja! :D
Jessy és Jenny voltak, D fitness-nél
Kegyetlen....
Tifani(22) adatlapja:
"Sziasztok ujj lány vagyok városotokban",
Rólam: Nem,
Extra: Aktus óvszerrel.
Hát, ez valami halálos.😅
Igaz, a képek ígéretesek, már ha valódiak, a többi:🤔🙃
Sziasztok! Apróhirdetesek között, Barbi 52! Van valakinek infoja róla?? Vagy érett 50-es Hölgy Nyíregyházán? Köszönöm előre is!
Kedves Hölgyek!
Boldog nőnapot kívánok!
🌹🥀🌺🌻🌼🌷
Illetve azt elfelejtettem,hogy nőnap alkalmából kisorsolok egy tálca bomba energiaitalt aki elküldi a bomba szót priviben.Nyiregyháza Debrecen környeken személyesen is átvehető. Egy képviselő srác🙂♥️
Boldog nőnapot minden kedves hölgynek Legyen szép napotok. 🙂🙂
Nagyon sok boldog nőnapot kívánok hölgyeim! Legyen ma csodaszép napotok! :-*