Pedig a héten a jó és megbízható szolgáltatók között is volt/van bőven választék...
Pedig a héten a jó és megbízható szolgáltatók között is volt/van bőven választék...
Csak hogy meglegyen névváltoztatás esetére is: Sziasztok kedves férfiak 🤗
Szeretettel várlak titeket egy kis kényeztetésre.
Nézz be hozzám ha gyengédségre vágysz! 😘😘
Bettina (25) - Keszthely
+36308429567
Hali. Meglátogattam Bettina21et, kórházhoz közeli kecóban fogadott,de bár ne tettem volna. Megy a nyafogás, így nem jó, úgy nem szetetem, magyarázkodás, c...kodás. Fotók is trükkösek, sok a fehér effekt bennük, szóval inkább nem is folytatom. Üdv.
😀😀😂Köszönöm Staffi Es igen azt mondják életben jobb vok de koromhoz képest nem panaszkodok. A megbízhatóság diszkrécio és a korrektség számomra nagyon fontos és természetesen ami el hangzik a számon amit telefonon el mondok a vendégeim azt kapják!😀
Jah azz biztos, szaladtam már bele én is, fogazat az komoly nála. Illantam is elfelé gyorsba.
Sziasztok! Léna 21ről tud valaki valami infót? Volt nála valaki?
Üdv mindenkinek. Van esetleg valakinek infoja Vivien 37 -ról?? Jöhet privátban is. Köszönöm előre is.
Ehhez a szolgáltatóhoz akkor se mentem volna, ha ő fizet nekem!😊
Erről ennyit! Színvonal!
A másik, az hogy valaki előre kéri, nem azt jelenti, hogy át fog cseszni!
Helló tőlem 40 lepedő akart kérni fulos óráert.
Egy nagy lehuzos. Képek se fedik a valóságot.
Egy nagy csalódás az egésznő.
Csak ne nagyon használd ezt a "bomba" kifejezést mert a titkos-szolgálat még kiemel téged terrorizmus előkészítése gyanújával ! 😁😆
Dorina35 mit mondjak faszán lazán átcseszet!fél ora 12 becsábitottam magam ora 18e!Helyszinre érkezve kitapintotta mégis mennyi pénz van nálam trükös huzzásokal!Amit előre szurkolni kell!Kérdezte mit hogy szeretnék stb aztán felszinre kerültek a felárak ami mindjárt inkább 20lepedöre rug!de megegyeztem vele ha már itt vagyok beválalja csak nekem!aztán jött a nyers valoság hát mégis csak ugy volt ahogy ö elképzelte!20e lett a fél ora!Tanulság annyi aki elöre kéri a pénzt attol semmi jora ne számits!
Teljesen igazad van!!
Egyébként én is csak megerősíteni tudom hogy test arc hozzáállás technika kiemelkedő!!!
Köszi a tegnap estét amint nyiregyen jársz ismét találkozunk! ;)
Szia
Nem arcoskodom gondolom rólam van szó
és megoszthatom a gondolataimat én ís
Valóban volt olyan vendég egyetlen egy akitől 2 percet kértem és eltűnt
Vissza kellett volna hívni 2 perc múlva
Ugyanis az előtt érkeztem ,és kértem hogy hívj vissza
Van elég vendégem a jó szolgáltatásom ,korretségem és kedvességemnek köszönhetően
Nagyon jól telt a Nő napom Kedves vendégek,meglepik
Nem volt még bunkó vendégem sem hogy visszatudnám vezetni rá a kiírást!!
Elfogadom a negatívumot ha valós,ugyanis emberekkel foglalkozni nem könnyű feladat
Nyilván ha nem Úriember módjára viselkedik vki Akkor lőttek egy pár dolognak
Mindenhez két ember kell !!!
Kiemelkedő hirdetéssel rendelkezem el tudja tudja dönteni mindenki hogy szeretne e vagy sem
De megvédem magam ehhez jogom van
Tudom hogy kevés van belőlem!!!!
Személyesen lecsekkolom neked a tangát rajta. :)
Mindenképpen drága.Millió puszi a bimbókra.
Kedves Urak!
Sajnálattal közlöm hogy az általatok írt megyjegyzésektől még nem lesz több munkája a pátyolgatottaitoknak
Nem szeretném magam reklámozni
Inkább dolgozom aztán pihenek!
Kitartást
Szép estét kívánok mindenkinek!
Izgatottan várjuk!😍😍😍
Meg lesz 😉👍
Köszönöm szépen alexán az értékes beszámolót szívesen várlak máskor is ugyan ilyen cukin és kedvesen hívj bátran!!
Szeretnénk egy fehér tangabugyis képet látni rólad😍😍