Szia
Debrecenben is voltal.par hete, oda visszamegy még? Ott is nagy a rajongótáborod😊
szia
Szia
Debrecenben is voltal.par hete, oda visszamegy még? Ott is nagy a rajongótáborod😊
szia
Leszek néha egy egy napot .Pl most pénteken ha minden jól alakul .
Köszönöm az érdeklődést .:)
Szia !
Nyíregy pénteken .Puszi
Szia !
Amikor elérhető vagyok ,látható lesz a hirdetés melyben megtalálható a telefonszám .
Ha nem jön közbe semmi ,ezen a héten pénteken leszek ,de sajnos csak 1 napot tudok maradni .
Köszönöm az érdeklődést.
Sziasztok
Egy kis infó Bettina 21 nevű hölgyről!
Most épp Nagykanizsán hirdet de kb 1 órája még Nyíregyházán volt előtte meg Pécsen és így össze vissza 30 percenként más más városban.
Szóval mire ez a hozzászólásom ki megy valószínűleg már más városban lesz elérhető 😃
Valószínűleg fenysebessegel utazhat ha ennyi idő alatt járja a városokat!
Nem érdemes vele foglalkozni!!!
Viberen beszéltünk nem dolgozik de attól persze élő hirdetése van viszont képeket és videókat illetve webcam lehetőséget kínált fel a kedves 😃
Persze pénzért cserébe vagy SIM kártya töltésért.
Miután mondtam neki hogy személyes találkozó híve vagyok
Válasz rá :
Kocc.
És tiltott is.
Csak gondoltam meg írom hogy akik eddig nézték vagy szemeztek vele mire készüljenek. 🙂
Sziasztok
Nora (50) domináns beállítottságú hölgyeménynél volt már valaki? Tapasztalatokat szívesen olvasnék, akár privátban is!
köszi
Szia
Nyiregyen leszel csak vagy megy debrecenbe is?
koszi
pusza
Irta ide a forumra pár hete, hogy havonta egx két napot fog tudni jönni Nyiregyre is... Fog még jönni szerintem... 😉☝️
Már el is tünt két nap volt csak nosztalgiázott.
Sziasztok .Pati visszatért .Elerhetoseget tudja valaki?
Szia Pati!
Elérhetőséget hol lehet hozzád találni?
Ennyi év után nagyon kevés vendégednek lehet meg a számod már sajnos, köztük nekem sincs már...
Fatma 31-ről tud valaki valami infót?
Jöhet privátban is.
Más hiteles forrás nekem is megerősítette. A kérdés hogy merre van most.
Üdv. Rhinda ujra van Nyiregyházán.
Üdv.Roxyban azt szerettem hogy vagány,szókimondó leányzó.Alkatra tetszetős,főleg a puncusát szerettem.Legutolsó talink kautikussá fajúlt,amit részemről egy jel lett volna hogy engedjem el.Fiatalságban a bolondságot szeretem,a közvetlenséget.Bizony az idő múlásával benne van,hogy változni fog gondolkodásban.Azért sok sikert kívánok hozzá,másnak.
Mehetsz hozzá nyugodtan, megbízható! Nagyon jó a hozzáállása és a kavicsokkal sincs elszálva!
Lara 30 régóta hirdet tud róla valamit valaki nincs róla semmi.
Az aproba hirdető hölgyek némelyike miért nem tesz fel legalabb egy képet? Várják, hogy egy "sültbolond" hátha rárepül a hirdetésre.... Nem muszáj arcal de legalabb lássa az ember hogy vékony vagy molett vagy mitudom én...
Kedves régi vendégeim !
2025.05.21.-és 22 .-én vissza térek egy kicsit .
Ha valaki esetleg szeretne találkozni ,ezen a két napon reggel 10:00től ,szeretettel várom .:)
UI:Köszönöm a nemrég megjelent kedves szavakat .
Köszi a tapasztalat megosztést, bár nekem Roxy eddig bejött kedves ügys volt ha Nyíregyen jár felszoktam keresni. lehet rossz passzban volt,