Barbi 18 jónak tűnik! zozozo a te véleményed érdekelne bővebben!
Barbi 18 jónak tűnik! zozozo a te véleményed érdekelne bővebben!
Bencec!Te rosszul értelmezted ami levolt írva,mert az volt írva hogy nyugodtan mehetsz ezekhez a párosokhoz mert normálisak. Jázmin és csapata,a Klaudia és csapata,Netti és Aliz is egy pár!Bár most vmi más nevet vettek fel!!"Megjegyzem hogy én nem veszek fel mindig más nevet,mivel amióta hirdetek ezt ezen a neven teszem.Olvasd el mégegyszer a véleményt amit Füstös írt.Mert ő nem azt írta hogy ezekhez a lányokhoz ne menjenek.Hanem pont az ellenkezőjét,hogy nyugodtan lehet menni mert korrekt hely.
klaudia 18 nak jo a feje is tetszik.
Kedves Daisy! :)
Láttam,hogy mész el városunkból,sajnálom.
Régóta halogatom,hogy meglátogassalak,csak lekéstem.
Szeretnélek még meglátogatni mielőtt elmész.
Van rá esélyem? :)
Akiket ajánlok Viki 30 elég nehéz elérni, Kriszta 32 nemrég jött a városba, Bia non-stop, Edit 43, Maya38
ja és majdnem elfelejtem Lilla43 mostanában nincs itt fenn a hirdetése.
engem most Lara 26 és Barbi 18 érdekelne.
Klaudia!
Igazad van! Újra olvastam és tényleg nagyon félreértettem. Bocsi.
srácok aki tud valami Barbi (18)-ról légyszi íyrja meg előre is köszi.
Barbi 18-ról valkinek infoja van?
ÜZENEM MINDEN KEDVES VISSZAJÁRÓS VENDÉGEMNEK HOGY NEMFOGOM A TOVÁBBIAKBAN MAGAM HIRDETNI MERT NEMSZERETNÉK UJONCOKKAL TALÁLKOZNI DE TI TUDJÁTOK A TEL SZÁMOMAT A TOVÁBIAKKBAN CSAK TITEKET FOGADLAK HIVHATOK KERESHETTEK NYUGODTAN ATTOL FÜGGETLENÜL HOGY AZ OLDALON MÁR NEMFOGJÁTOK LÁTNI A HIRDETÉSEM PUSZI MINDENKINEK VADBARBY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A Baktalóránházi fiatal párról tud valaki valamit???
Sziasztok! szeretném meglátogatni barbi18-at, valaki tud adni infót róla? érdemes kategória-e,fadarab e az ágyban, lenyúlás van? telefonos 1eztetés simán ment, T*ldin rendel.
Lénánál már voltam, ő ajánlott kategória, jó test, kedves, rendezett ház,fürdési lehetőség adott, csendes környéken, parkolás ház előtt. NF jó, és az ágyban is. időt nem nézte. hozzá még tuti visszatérek.
Linda: körúton 4ik emeleten fogadott ha jól emlékszem, kedves, jó test, akkor épp egy másik lánnyal 1ütt rendeltek. NF nagyon jó volt, akció is. én egy órára mentem, de a második menet picit túlnyúlt volna az 1 órán és kérdezte mikor végzek már.... ház amúgy tiszta, rendezett, fürdés van.
Bia: a körút melett rendel, este voltam nála, egyeztetés simán ment, kedves, jót lehet vele beszélni. ágyban nagyon jó, az NF is kiváló. feneke nagyon jó feszes és kerek. a kor azért picit meglátszik rajta de az élmény amit nyújt az feledteti. ő is ajánlott kategória. időt ő se nézte és élvezettel csinálta az egészet.
Hali arcok.Vanessza 21-röl tud valaki valamit? Lindánál voltam multhéten Er...sor utcan nekem bejött,kedvelem a vékony csajokat. de ez a Vanessza érdekelne.elöre is köszi a válaszokat
Szia, írtam az email címedre,légyszives válaszolj rá!:)
Sziasztok! Melissánál járt már valaki? Tud valakiróla valamit hogy milyen? Megéri elmenni hozzá?
Kriszti 32-vel rendel én őt nagyon ajánlom a második kört én akartam lefújni de addig csinálta mig kinem hozta belőlem:) (utólag is köszönöm Kriszti )
nos mivel úgylátom hogy senki nem volt még barbinál(18)(amit kétlek), ezért úgy döntöttem hogy ma meglátogatom . majd írok hogyan alakul a dolog.
Kicsit részletesebben tudnál írni róla?
Már alig várom a beszámolódat!