Köszönöm 🤭
Köszönöm 🤭
Minden kedves hölgynek BOLDOG NŐNAPOT kívánok!
🌹😘🌹
Kezd a Zitával csinos szép csaj jo szolgaltato, ami a képeken van azt kapod élőbe is, aztan menj a Denisához... ha kedveled a 35-40 éves korosztályt...😉 képek kicsit mássabbak... de megbizhato hölgy ... régebben többet tartozkodott Nyiregyen,mostanaba kicsit ritkábban.
Boldog NŐNAPOT hölgyeim⚘🌷🌺🌺🌺⚘⚘⚘🌷🌷🌹🌹🌹
Sziasztok. Tanácstalan vagyok a holnapi látogatással kapcsolatban. Mind a két hölgy régi kiszemelt. Csak nevet kerek. Zita22 vagy Denisa? Privibe is jöhet infó is. Köszi
Sziasztok MK társak!
Tegnap ellátogattam Jázmin (35) -höz.
Búza térhez közel fogadott.A találka jónak
igérkezett.Kedves hölgy.Kerek popsi,kerek poci, de formás,cicik már nincsenek formában,mint a képeken.Tetthely kis szoba,egyszemélyes heverőn.Álló helyzetben,szerszám gyengéd,ajkak közötti hergelése,ami elég jó volt.Kölcsönös francia,nem kaptam igazán visszajelzést.Misszi és lovaglás. Aktus közben a keze ott tartja a puncijához,mivel a "csattogós" aktust nem díjjazza.Kicsit rá is segít két ujja szorításával a szerszámra,ami jó is lenne,de mégse.
Múlt héten újra voltam Lénuska(31)-nél.Tűzoltóság közelében.
Arcra nem változott.Mosolygós,kedves és jó beszélgető partner.Kerekded poci,cicik még mindig szép nagyok,már hegyesen fogadott fürdés után.Ezt a bimbóra adott puszival díjjaztam.Viszont még mindig érzékenyek.Csak érzéssel puszilgattam a hegyes bimbót.Isteni francia,bő nyálasan.finoman,kölcsönös francia majd,misszi és lovaglás a végére.Kicsit hiányérzetem volt,hogy nem kaptam kölcsönös franciánál visszajelzéseket,de az igaz ,már késői időben érkeztem.Hozza a várt szinvonalat.Ügyes és vendégcentrikus.
Sziasztok! A városban régebben látogattam egy Tündi nevezetű szőke érett hölgyet. Azonban mostanában nem látom a hirdetését? Elképzelhető, hogy ő befejezte aktív pályafutását?
Sziasztok ! Kit ajanlanatok jobban egy jó mocskos szexhez Amira27-t vagy Mirat? Mindkettőnek sok pozitív beszámolója van , de nem tudtam dönteni :/ Arc számomra fontos úgy hogy a szebb arcúr választanám de mindkettő arca kíván takarva , szerintetek ?
Én is el szerettem volna tegnap menni hozza a sok beszámoló alapján meg fogott nagyon! De sajnos nem nyitott nekem ajtót mert azt hitte roma vagyok! Pedig már bent voltam a lépcsőházban! És még csak a telefont se vette fel! SMS-ben értesített hogy nem tud fogadni mert nem szóltam neki hogy roma vagyok! Nem tudom ezt mi alapján szűrte le!? Kicsit rosszul esett pedig nagyon sokat készültem a randira hogy álpoltan érkezek hozza! Sajnálom hogy nem tudtam megtapasztalni azt a sok jót amit írnak rolla! Szép napot!
Na igen, ebben is van valami. 🙂
Dehogy konkurrencia 😀 Csak annak jelzése hogy mekkora baromsagokat kerdez. Hu tenyleg olyan jo? Hu a cicit meg lehet markolni? Le van irva nem egyszer hogy jo, cici megmarkolast kerdezze meg telefonban. Vagy inkabb kerdezzen privatban. Szerintem.
Tudom, megyek is hozzá. Ideje megbízható lányhoz mennem, ha már a múltkor lyukra futottam! 😂
Egyértelmű!!! :D Egyébként tényleg olyan jó!!!
Ez a sok elutasító jel, vajon a konkurencia? 🤣🤣🤣
Sziasztok. Holnapi kiszemeltek Gréti. Elég sok beszámoló van róla ezért keltette fel a figyelmem. Tényleg olyan jó a csaj? Az a baj eléggé mellpárti vagyok neki meg elég picinek tünik. Meg lehet azért markolni? Köszi az infókat.
Olyat kacagtam...🤣🤣🤣
Hali! Dohány utca vagy Kert köz környékén tudtok hírdetőt? Jöhet privibe is.
Elmegy a pasi a dokihoz: - Doktor úr, segítsen rajtam, nincs erekcióm. - Megpróbáljuk sokkterápiával. A péniszére erősít egy pár elektródát, aztán kezdi... - 10 Volt : áll? - Nem. - 50 Volt : áll? - Nem. - 100 Volt : áll? - Nem. - 220 Volt : áll? - Nem, de már szépen világít.🤣🤣🤣
Sziasztok!!
Anna Masszázs (60) nál járt már valaki?
ha igen szivesen meghallgatnám a véleményét!!
Haj, a régi szép idők!