Köszönjük a beszámolót 🙂
A többi olvasó nevében is.
Ezentúl szívesen veszem ha privátban írsz,mert úgy tűnik sokan nem érdemlik meg az információt.
Köszönjük a beszámolót 🙂
A többi olvasó nevében is.
Ezentúl szívesen veszem ha privátban írsz,mert úgy tűnik sokan nem érdemlik meg az információt.
Voltam nála párszor, igaz nem mostanában. Olyan mint a képeken, korához képest nagyon csinos, valóban annyi idős lehet. Jól odateszi magát, amolyan igazi szeretkezés érzésem volt. Mostanában is hívtam egyszer-kétszer, végül nem mentem, a rózsa csokor eléggé megnőtt nála is.
Viszont bátran ajánlom Kata 41-et!
Köszönöm szépen! Akkor felejtős...
Irj rám. Tudok kettő jontaktot. 😇
Írtam
üdv:
spray
ja-jja: Hajdú-Apró :-))
meg Szuperinfó és társai !:-)) a postaládába bedobálós ingyenes hirdetőújságok, amiknek a végén az apróban voltak magányos , társaságot kereső hölgyek hirdetései:-))
nosztalgiázol Nándi??:-P
üdv:
spray
Sziasztok!
Aki korábban járt már MilfSheronnál írna nekem privát üzenetet?
Mostanában nem nagyon láttam a városában. Csak máshol utazásaim során.
Köszi
Van akiket meglehet vezetni és van akiket nem! A nem vezethetők nem is mostanság kezdték ezt a sportot, valaki emlékszik még a hajdú aprós időszakra?? :D
Most azért nem sorolnám fel a jeleket, de hidd el hogy felette van az 50 nek. Szinte bármekkora tétet rátennék még 10:1 oddssal is!
Sziasztok. Evelin 25 Letenye. Tapasztalat? Köszi
Sziasztok. Vanessza 21 valakinek tapasztalata? Köszi.
Sziasztok. Laura 18 valakinek tapasztalata? Köszi
Senki nemtud semmit? :)
Az istenhátamögötti lepukant tanyán dolgozik. nehezen oda találtam nem válalt mindent amit a telefonba mondott Kissé túlsminkelt volt én otthagytam. egy nagyon vékony csajszi,
Sziasztok!
A nyírteleki szőke csajról Szarahról tud valaki valamit vagy volt nála valaki? A válaszokat előre is köszönöm.
Szia. Ki a Szimi Fakoson és hol lehet a hirdetését, elérhetőségét megtalálni? Köszi.
Mizu arcok? Pangás van? :D
Járt már valaki Maya Masszázsnál ?
Privátba is jöhet és előre kösz !
Szia!
Voltam nála. A képein jobban néz ki, de élőben sem rossz. A műsora átlagos volt, de nem rossz
Kittike 34....tök cuki.... Igaza van Nándi kolléganak... Hozzá el kell menni......