Sziasztok !
Apróhirdetésben Kitty hirdetöröl valakinek infója ? Járt nála valaki ? Képek alapján jól néz ki.
Sziasztok !
Apróhirdetésben Kitty hirdetöröl valakinek infója ? Járt nála valaki ? Képek alapján jól néz ki.
Üdv,
tudna valaki ajánlani olyan hölgyet aki vállal natúr franciát 30 percben? Lassan és valóban 30 percre nyafogás nélkül.
előre is köszi!
Ez azért túlzás, sztem a 35-40 reális. a régi mütermi képekhez képest nyilván jó nagy az eltérés. a szolgáltatás amúgy rendben van.
Régi motoros, régebben már volt többször is a kanizsai kínálatban.
A név új, a fotók kicsik mások, régebben vékonyabb volt, a találkozón megismertem, autóst is vállal, de engem valami lakott házba vitt be a király körfogó környékén, a lakás rendben volt, más nem volt benn, hozzáállás amúgy akkor rendben volt, de nekem egyrandis a csaj, vékonyabb lányokat kedvelem, rajta már van felesleg, aki szereti a picit husisabb lányokat, annak szerintem egy randit megér.
Autós randi, Csengeryn lehet felvenni. Amikor voltam akkor mondta lesz helye is az ismert Attila utcai gyűjtőben.
Hozzáállás remek, a gyors autós randihoz megfelel, nemigazán kellet kérni semmire, mindent csinált szépen. "Munkaruha" legyen mert nála épp nem volt, szerencsémre nálam igen.
Aranyos volt, beszélgetni is lehetett vele.
Ne beszélj butaságokat, légy oly kedves.
Azok a lányok, akik bármilyen előnevet használnak, nem véletlenül teszik. Az esetek 90%ában azért, mert nem megy a bolt normál névvel, tehát kell valami figyelemfelkeltés. Nem attól lesz valaki VIP (csak példa), hogy odaírja. Attól lesz az, hogy a vendégek annak tartják. Akkor viszont oda sem kell írnia, hiszen tódulni fognak hozzá.
Tudod ki az "igazi" VIP? Akinek hirdetnie sem kell, mert rendelkezik akkora bázis vendégkörrel, hogy bőven megél belőlük.
Szép estét makktársak. Ismét ide látogatott a Vanda 24. Akinek az ilyen testalkatú csajszik jönnek be , nyugodtan keressétek! Kedvesség,tisztaság,diszkréció meg van. Nagyon jó francia,a kölcsönösségre is jól reágál,és jó szex több pózban. Nekem ő most nagy favorítom. Bocsi ha megint írtam,róla,csak gondoltam,vannak akikben felmerült a meg látogatás szándéka és biztosra menne! Szép estét.
Elena 32.ből Vanessza lett..... Ennek mi az értelme.....?
A VIP lányokat bárki kiírhatja a neve előtt :D Ez csak egy fogás a lányoknál .
Sziasztok.Sofi 29 Nagykanizsa.Volt már valaki?
Ez engem is érdekelne. Felpróbálnám…😘
Sziasztok!
Eszti 25-el van valakinek tapasztalata?
Előre is köszönöm.
Sziasztok!
Lili Érzéki Masszázs: Jó pár hónapja jártam nála és valóban nem fiatal. Látszik is rajta, de engem a műsorával megvett magának. Visszajáró nem leszek, de egy próbát mindenképpen megér.
Alicia38: Nála is pár hónapja jártam. Gyönyörű nő, egyszerűen padlót fogtam mikor megláttam. A műsor lehetett volna kicsit szenvedélyesebb és közvetlenebb is, de megérte. :)
Hanna32: Itt a gyönyörű nő mellett már a hozzáállással sem volt gond! :) Piszkosul érti a dolgát! Tudja, hogy mit miért és hogyan csináljon! Ide már szívesen visszafogok menni! :)
Zita30: "A jó bornak nem kell cégér!" Aki volt nála az tudja miért, aki nem az pedig k***** gyorsan pótolja! :)
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy tudtok-e olyan lányt helyben vagy a környéken, aki igazán jól csinálja a mélytorkos franciát? Aki nem csak mondja, hanem beveszi tövig finnyáskodás nélkül.
Köszönöm.
Ha már “mature/milf” kategória. Szöszy54-nél volt mostanában valaki? Tapasztalatok? Akár privátban is vagy itt. Köszi!
Üdv! Alexa-t bírnám, ha hirdetne újra...
Én voltam nála pár hónapja. Akkor még valami lepukkant házban fogadott, elég szarul nézett ki ahogy odaértemkor 3-4 nagydarab barna-bőrű fiatalember elhagyja az ingatlant, de bevállaltam, bementem. Test frankó, fotókon ő volt, hozzáállása olyan semmilyen életúnt volt, nem tudom azóta változott-e. Ha egy kicsit jó hozzáállása és kedvteli lenne igen jó szolgáltató válhatna belőle, még az akkori helyszín hátránya ellenére is.
Sziasztok. Komlói hirdetőkkel mi a véleményetek?
De ott van csak az már nem milf hanem mature korosztály!! :D
Lola 49 milf kategóriaban nem rossz... Kedves aranyos...