Lililuxrol tud valaki valamit? Ő mely ár kategória.
Lililuxrol tud valaki valamit? Ő mely ár kategória.
Sziasztok!Jövő héten pár napig Zegen leszek.Kinéztem egy hölgyet Debóra30 szivesen meglátogatnám mert a képek alapján nagyon ott van.Tudnátok adni kis segitséget mennyire ajánlott a hölgy?Privibe is jöhet.Előre is köszönöm.
Úgy 21 éves mint ahogyan én 18!! :D
Miért kell ekkora ordasat kamuzni?
Sziasztok! Az az Emma nem teljesen " tiszta"! Vannak gondog vele ! Idegbeteg szerintem! Teste rendbe van, de amúgy....
Szerintem az alkhohollal is vannak gondok!
Ti, mit tapasztaltatok? Vagy csak nekem volt rossz napja?!
Sziasztok!!! Tina 26-ról mik a tapasztalatok, érdemes a hölgyet felkeresni ? Mert bár hívtam párszor,de sajnos soha nem veszi fel.
Üdv urak .
Vanessza 32 vagy Tina 26 rol van vkinek infoja ? Az utobbi akármikor hivom nem veszi föl vagy kivan kapcsolva...
Függ! :D
Szia!
Írták is, hogy félre ment!
Egyáltalán nem rólad szólt a történet!
A törölt hozzászólás volt valamiféle reklám!
nem is rólad szólt, ha jól emlékszem
üdv:
spray
Szia
Elnézést kérek hogy így jártál velem ne haragudj
....
Szia
Nem ön reklám volt..
Nem szoktam magamról írni
És ritkán vagyok itt fent
így sem rossz....
és mindig azonos tarifákat adsz, vagy függ a hölgytől is?
üdv:
spray
Sziasztok! Aproban hirdető Piros nevezetű hölgy csaló! Messzire kerülni, kamerás szolgáltatást szerettem volna, előre utaltam aztán letiltott, kerülje mindenki!
Én meg sem kérdezem mi és mennyi!
Leteszem mert kézbe soha nem adom,ha elsőre vagyok megkérdezem elég e!
Soha nem kaptam olyan választ, hogy tegyek még hozzá.
Lehet ezt így is csinálni.
meg félóráért...
üdv:
spray
Navigátor hozzászólásodhoz teljes mértékben egyetértek. A rózsa csokrok száma drasztikusan emelkedett. Sajnos már szolgáltatók minősége ennek nem egyenes arányban javult.A héten felakartam keresni 1nyiregyi hölgyet aki megtisztelte városunkat.Telefon beszélgetésünk után az ezredes lelohadt mi után a hölgy közölte a tarifát.Tévedések elkerülésére végett kitudtam volna fizetni. Bizonyos korosztály nevezzük "milf-matura"is elszállt az árakkal.
Hát sok sikert hozzá, nem igen van ezzel probálkoztam már.
De én arra gondoltam hogy keresek egy lingos csajt akkor lehet órában is igaz nem egészen az de ki próbálásra jó lehet.
Meg a Panoneszkort.....
Sziasztok !
A következő hírdetőkről szeretnék véleményt kérni :
Honey (40)
Valeri (46)
NikolExclusive (27)
Ivet35 (30)
Privátban is írhattok ha az úgy jobb nektek és előre kösz !
Nincs itt semmi nosztalgia!
A magam módján arra akartam utalni hogyan kezdtem "rostálni" tanulni.
Ami valamennyire ( nagyképűség nélkül mondom) sikerült is.
Az utóbbi pár évből nem is tudok példát hozni abba a bizonyosba való beletenyerlésről!