Màr irtam róla egyszer egy beszámolót :) olvasd vissza ! Vagy ha még lenne kérdésed róla, kérdezd privátba és ha tudok rà adni vàlaszt szívesen vàlaszolok rà :)
Màr irtam róla egyszer egy beszámolót :) olvasd vissza ! Vagy ha még lenne kérdésed róla, kérdezd privátba és ha tudok rà adni vàlaszt szívesen vàlaszolok rà :)
Nah! Elkezdodott a hét, lehet menni megint a lányokhoz! :))))) Mult hetem nem volt vmi aktiv ugyse :|
Sziasztok tudtok nekem ajánlani olyan hölgyet aki *nál szexet is vállal?
Sziasztok! Kyra? Valakinek tapasztalat?
Ez az elso hozzaszolasom itt, de a forumot mar honapok ota bongeszem es hasznalom.
A debreceni csajok utan gondoltam belekostolok a nyiregyi kinalatba es a valasztasom Dia29-re esett. Ketszer voltam nala es eddig nem csalodtam, jol tartja magat tenyleg ugy nez ki mint a fotokon, a p*ncija meglepoen szuk, a hozzaallasa tokeletes rengeteg a turelme ami hozzam kell, a lakas tiszta es szerintem rendben van. A baratno feelinget amit az elozo 6 no nem igazan szolgaltatott nekem, tole teljesen megkaptam. Jelenleg eletemnek egy melypontjan vagyok ugyhogy a simogatasok es igazi csokok nagyon jol estek. En oszinten ugy indultam hogy megyek es vadul kik*felem a frusztraltsagot egy dominaval de a vegen sz*retkezes lett belole, nem bantam meg. Most erre volt szuksegem.
Nem szineszkedik. Ajanlott kategoria. Meg megyek.
Pedig a képek alapján nem néz ki rosszul a Héli 28 :) de hát itt a példa,hogy hiába az izléses képek a lányokról ha a valóság mást add vissza!! Mostanába elég balszerencsés vagy a választásba, egy jó pár szolgáltatót kifogtál akik nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket ! :( na de csak fordul a kocka hamarosan , és remélem beleszaladsz mostmár egy pár jó kis hírdetőbe is :)
Igenigen, Aniko 26 :)) Szep kerek popsi szep cicik es szép szemei vannak. Odateszi magat mindig. Kell ennél több? :))))
Igen, igazad van :) tartani kellene a szavam !! Csak hàt tudod, a lànyoknak a két làbuk között ott van az a ". Bermuda- hàromszög ami elveszi sokszor az eszem :) lehet jövő héten meglàtogatom a nagy kedvencedet Anikó 26 szépséget ! :) mivel Ódákat zengel nekem róla nagyon sokszor, igy újra meglàtogatom ne csak neked szerezzen csodàs pillanatokat az Anikó !! :)
sziasztok. tudna nekem valaki olyan lányokat ajánlani akik mindent bevállalnak és megbizhatóak? privátba ha lehet köszi
Staffi!
Azt mondtad nem fogsz menni, ahhoz képest minden másnap "ugrálnál" . Nem gondolod, hogy kellene tartanod a szavad és egy kis piheNŐ-t tartani? :D
Ahogy "ismerlek" nem lesz probléma:)
Megmondom őszintén, nekem is furcsa a tag - holott nekem is volt már hasonló, ok, nem egy hónap, hanem egy év különbséggel. Mármint hogy nem ismertem meg ugyanazt a leányzót. Viszont a kolléga azért 2012-től tag, ráadásul még csak ellentmondani sem tudok, amit írt. Denisa = Bianka = Valentina egyáltalán nem rossz csaj - csak azt a k&rva telefont felejtené el nyalás közben, meg úgy egyébként is vendég előtt.. Én az előzmények alapján nem gondolom manedzsernek.
A Kriszta 28 -ról àlltalàba jókat irnak, de még sohasem vàgtam le vele egy menetet :) valahogy kimaradt mindig a szexuális életemből,pedig elég régóta szolgàltat ezen az oldalon ! De tomika25 a hozzászólásod után még kedvet kaptam hozzà ! :) lehet rà ugrok a napokba !! :)
:) Ennyire rossz az arcmemória:) De látod mindig lebuknak valahogy nem megy a "reklám" se:) Jobb ha vissza tart !:)
Kriszta28: Borbányán vagyunk átlagos kéró. A csaj (30-as) mosolyogva nyitott ajtót bemutatkozás minden mehetünk is a szobába. Addig ő folyamatosan beszélt hogy ez milyen az nagyon jó meg hallod:)) Csak hallgattam mondjuk ha így akarta oldani a hangulatot akkor sikerült. Szólt hogy helyezem magam kényelembe hú az Nf.
Amit lenyomott rajtam :D 3-4 perc után jeleztem neki hogy helyzet van olyan átéléssel fr*nciskázott. Szerintem még élvezte is:) Kicsit akcióztunk pózváltás mehet nem sír érte. A végjátékról nem is beszélve . Matyik rendben. Természetesen az utolsó percig nyomta kérdeztem is tőle hogy te mindenkivel ennyit trecsölsz? Kb 2 percben válaszolt hogy igen. Úgyhogy nem volt vele baj:) A magánéletéről sok mindent elmondott ami furi. Állítása szerint egyedül nyomja kids is stb.
Összben: 10/9 Kifejezetten ajánlott már csak a hozzáállása miatt is.
Bogi30: Hét eleje Debrecen vízestorony. +10év a harminchoz. Első ránézésre egy nagyvilágú kiélt nő benyomását keltette majd nem így is történt. Pici súly jelen incifinci beszéd:) Az alapban viszont ezt kárpótolja viszonylag sokat kevésért (csók kf nf massz arc) Fr*nciskánál látszott a rutin de 10/7 Sex közben inkább hátulról volt aktívabb paci gyenge 10/6 . Nem valami agyam eldobom hirdető . Így külöm biztos nem mennél át érte de mivel a toronynál tevékenykedtem hát a kellemeset a sz_ral így utólag. Már outsider.
Valentina = Bianka , a hozzászólásaid alapján voltál már a Biankánál is ! Nem vetted észre,hogy ugyan az a lány a Valentina mint a Bianka volt ?? Kicsit érdekes ez amugy ! A Dia 19 hez menni akartam de már volt egy két negativabb hozzászólás, igy még átgondolom ,hogy megyek-e :( amugy nekem a képek alapján bejönne ez a Valentina-Bianka csak sok a negatív beszámoló róla és ez vissza tart egy kicsit :)
Üdv mindenkinek!
Érdeklődnék felétek hogy valakinek van e már tapasztalata Maya ( 41 ) - ről? Ha igen akkor nagyon hálás lennék ha megírná, lehet privátban is. Előre is köszi !
Dia 19 story: teljesen természetes, bár nem ok. Simán elbaszták a logisztikát, van ilyen, kb annyit kellett volna mondani, hogy Diahoz jöttem, nem hozzád. A franckörúton ez nem ritka, de szépen lehet kezelni.
Meláni sosem volt Dia. Klaudia (21)-ből lett Meláni.
A "no info" Réka=Beatrixnál bepróbálkoztam én xencsétlen...mert csinosnak tűnt a képen, harmatosnak is és poppancsot is ígért...no tényleg csinos és fiatal, ez eddig rendben, Bianka volt lakában (a Belvároshoz közel) rendel...ez már kissé gyanús.
Jó sok várakozás a ház előtt, telefonban kisded sírás -"mi van?!" ...később kiderült bnő gyermeke.
Föl, megbeszélés, fürcsi, előkészület - közben behatol a 100 kg-os bnő a Romanov dinasztiából főúri kellem és kopogás nélkül rongyol be a baszobába...itt már csak röhögtem kínomban (zseton már leadva, sajna)...végre kihúz.
Piszipuszi (no csók), majd egy frenchie, ami viszont kb. 7/10 , tehát tulképp igen rendben...közben ujjazás, mélyebben nem csípi, fejen kéz, nem csípi. Na jó akkor támadjunk..ráültetem, finom szűk, de interakció 0/0, nekrofília, zombiesex feeling, arc kifejezéstelenül réved a semmibe...közben telefon többx csöng, néha felveszi...hú ez nagyon gáz...vissza a frenchhez, azzal legalább van remény a lövésre, ez meg is történik, telepakolom, hamár-homár. legalább ennyi, aztán gyors tipli és utókezelés egy normális szol gáltató.ál, hogy helyrebillenjen a kedvem...helyre is billent rendesen.
Sziasztok!
Srácok, ma meglátogatam Latikát....haljátok a szavam elált, gyönyörű egy leányzó és olyan mellei vannak h beszarsz. A müsor meg ahogy az egészet csinálja...phuuu nagyon nagyon nagyon jó! Ez volt az első alkalmam nála de szerintem még fogunk találkozni :).
Üdvözlettel: Petyr Baelish