Hát mit csináljanak a szerencsétlenek,ha egyszer igy hivják őket????
A mi kedvünkért csak nem keresztelkednek át!!!!
Gondolj csak bele,az a sok macera meg az utánajárás........:))))
Hát mit csináljanak a szerencsétlenek,ha egyszer igy hivják őket????
A mi kedvünkért csak nem keresztelkednek át!!!!
Gondolj csak bele,az a sok macera meg az utánajárás........:))))
Biztos hogy nem! :) Helybe költekezek :D Nyugi nem kell átmennem ! Amugyis lusta vagyok rá :))
Na de egy kis segítség: Legyetek Szimonetták,Petronellák,Abigélek,Annabellák,Édák,Eviták,Manuélák,Valentinák stb... Több ezer női név van. Normális névválasztással simán el lehetne kerülni az esetleges félreértéseket a fórumon.
Tényleg sok lett a Dia.. Mindig van egy-egy név,amiből van 2-3-4 hirdető egyszerre. Nem értem,annyi név van a naptárban,nem igaz,hogy nem tudnak találni különböző neveket. Van egy-két IQ bajnok a kínálatban az tény..
gbed350 ha ez a tendencia folytatódik àt kell néha kacsingatni a Debrecenbe !! :)
Anikó 26 Debrecen :( Gréta 23 Debrecen ! Hm...... :( na hátha vissza jönnek, Nyíregyre !
Közbe jött 1-2 varatlan fordulat! Ugyh ez a hetem is elvan b***va. Jövőhétre teszem át a vendégesdit
®
Talált ! Süllyedt ! :)
Bocsi, királyNő :)
Én sem értem miért önreklám.. Szerintem korrekt,nem nézi hülyének a vendégeket. Jobb lett volna,ha vmi másik IP-ről beírja,hogy Gréti a király!? :D
:) ismerős ! :)
De most ez minek " önreklàm " ??? Mert a tísztànlàtàs véget leírta ,hogy Loren néven hirdetett nem olyan régen !! Nem azt irta ,hogy mehetek nyugodtan Lorenhez mert 10/10 ,nem reklámozta magàt ezzel a hozzàszólàssal, csak tisztázta a neve körüli talàlgatàsokat !! :)
***Kérjük az Önreklám mellőzését!***
Sziasztok!
Nem szoktam ide irogatni ez csak egy kulonleges alkalom, hogy el mondjam Loren névvel hirdettem, és ne legyen ebbol semmilyen kavarodás :-) kb: 1 honapja voltam itt utoljara :-)
(Bocsi az ekezetek miatt)
Ui: puszi Gretike
Beállnék a sorba. Nekem is jöhetne, de az is elég, ha egy megbízható fórumtárs ide leírja, hogy nyugodtan mehetek a hölgyhöz...
Köszönöm, előre is.
És köszi mindenkinek,hogy ilyen gyorsan megírtátok priviben a megfejtést. ;)
Néztem egyet Staffi! :)
Ah. Ez a het is gyenge lesz! Egyszer ha eljutok! :(
Megírom neked, nézel eggyet ! :)
Gréta23-nak szimpi a bemutatkozása,mármint,hogy elnézést kér a névváltoztatásért,ezáltal nem néz hülyének senkit. Mondjuk így a képei alapján én személy szerint nem emlékszem erre a lányra itt Nyíregyen. Ha valakinek van ötlete,hogy ki volt ő,akkor megírhatja. ;) Amúgy külsőleg nekem bejön.
Na akkor a héten belehúzni nekem a csajozàsba gbed350 !! :) :)