Tőlem is sokan kérdezték hogy nem voltam nála? Hát mondom nem, de most hogy ennyi kritikát kapott tuti nem is mennék! Nem minden a kinézet...
Tőlem is sokan kérdezték hogy nem voltam nála? Hát mondom nem, de most hogy ennyi kritikát kapott tuti nem is mennék! Nem minden a kinézet...
A hétvégén,ha dolgozik,akkor felkeresem harmadjára Zarát,mert nekem meg full jó volt az első két alkalom,mint azt írtam is. Lehet történt vele valami,ami miatt megváltozott volna? Nem tudom,de nagyon kíváncsi vagyok. Mostanában csak negatívakat ír róla mindenki...
Ne belőlem induljatok ki, én csak a saját tapasztalataimat írtam le. Ami, tény, nem volt pozitív.
Ettől még másnak bejöhet.
Kíváncsi leszek wjdks társunk hétvégéjére. ..
3511! Természetesen elhiszem,amiket írsz Zaráról,de azért hozzászólnék,ha nem gond. :) Egy: Először is írod,hogy egy gyors franciára ugortál fel hozzá,ami max 15 perc,ezt tudni kell és ebben nincs semmi csak francia. Valószínűleg azért csinálta gyorsabban,hogy beleférj az időbe,el tudj menni. Valamint ő ilyen típus amúgy is,kis vad csajszi,amennyire én megismertem. (Természetesen magánéletben lehet,hogy teljesen más,de itt ő Zara) :) Ha az ugynevezett S.O.S. francia szolgáltatásban még,tapizni is szeretnéd itt-ott meg puszilgatni,simogatni,hát bizony az nagyon sok lánynál plussz-ba van 15 perces francia esetén. Szóval ebben én nem látok kivetni valót. Mármint olyan tekintetben nem,hogy több lány mondta már nekem,hogy 15 perces franciába tényleg nincs semmi náluk sem. Kettő: A lecsót a lányok többsége előre elkéri,ebben sincs sztem semmi. És a harmadik az csak egy személyes vélemény: Írod,hogy arcra 5 sör után 10/6.. Hát valóban mindenkinek más jön be,ez tény,de azért ez egy kicsit sztem túlzás... Mármint negatív értelemben. Volt már a magánéletemben nem egy igencsak pöpec csaj és én simán oda tudnám sorolni Zarát a legjobbak közé arcra,testre simán. Szóval,ha még úgy írtad volna,hogy arcra neked annyira azért nem jött be azt megértem,mert különbözőek vagyunk,de az hogy arcra "5 sör után 10/6-os" az sztem már nagyon lehúzó szagú.. Azért ennyire nem rossz az ízlésem. :) Na jó mindegy,részemről Zara téma lezárva és nem kötekedés vagy megbántás céllal írtam ezt. Majd,ha meglátogattam,megírom a regét. ;)
Hali :) Mivel irtam a multkor,hogy három a magyar igazság, ezért elmentem harmadszor is ma a Daniellához :) de mielőtt ràm fognátok, hogy Daniella fóbiàm van, hozzáteszem kiváncsi voltam ,hogy harmadik neki futàsra is olyan jó lesz -e mint az első két alkalommal !! Namàrmost igaz,hogy nem értem hogy is van ez de ez még az első kettőtöl is kegyetlenebb volt !! Ezt a hozzààllàst amit csinál az egy óràba a Daniella ,néhàny làny a hirdetök közül ha làtná, az àlla leesne mert fényévekre vannak tőle!! ( vannak kivételek azért ,Anikóék hozzààllàsa is kitűnő a vendéghez ) Én még soha nem voltam háromszor egymàs utàn ( hangsúlyozom egymàs utàn ) ugyan annàl a lànynàl, ez az első alkalom, de amikor kijöttem tőle és jöttem lefele a házból az fordult meg a fejembe, hogy ma még vissza jövök hozzá, mert ez valami nagyon jó volt ! Mielőtt még tényleg elfogultnak gondolnátok a csajszival kapcsolatba, holnap meglàtogatom a Rami 22, ha tudok időpontot kérni tőle, legyen összehasonlítási alapom ,egy régebbi hirdető és egy új hirdető között :)
Én még amikor ide jött a Zara, akkoriba látogattam meg, irtam is róla ,hogy maradt egy kis hiànyérzetem amikor eljöttem tőle, de.... de... azért arc, karosszéria nagyon rendbe volt nàla :) ez tény és való !!! Nem gondoltam volna hogy 2-3 hónap és igy megossza a vendégkört !! De mivel egyre több a negatív kritika a Zaràról, akkor valami csak nem stimmel ott :( én beszélgettem vele a végén mig öltöztem felfele, értelmes ,rendes csajnak ismertem meg !! :)
Cseppet kellemetlenül érzem magam, mert én írtam először Zaráról - szépeket. Most meg látom itt a kollégák negatív beszámolóit - és természetesen nem kételkedek.
Viszont visszanéztem a fórumot, anno Latikáról és én írtam először szuperlatívuszokban. Amit így végiggondoltam: második alkalommal Latikánál gyors nyelvleckén voltam, és bizony meg sem közelítette a színvonal az első alkalmat. Ebből arra következtetek, hogy a hölgyek számára a gyors francia amolyan tényleg gyorsan rendezzük le - pain in the ass opció.
Latikánál és Zaránál is az első alkalommal elég szépen kimaxoltam az extrákat (fél óra + csók + NVFSZ = másnál egy óra), szóval valószínűleg a minőség erősen korrelál az egy alkalommal otthagyott rózsaszálakkal.
Harmadjára???? :D hát szép vagy én meg elsem érem :D
Ha olvasta a kommentet tuti kezes bárány lesz :D
Ma pedig volt szerencsém Dia (19)-hez. Volt már róla egy elég komolytalannak látszó beszámoló, de mivel elég komolytalannak látszott, így nem vettem róla tudomást.
Tényleg szeretnék belelátni ennek az 'iparágnak' a működésébe, mert amikor tárcsáztam, a hívott szám hirtelen behelyettesítődött Klaudia (21) elmentett névvel. Aki pedig már régen nincs itt, a kórház közeli cím is cseppet a managment fail elméletet hivatott alátámasztani.
Na mindegy, a hölgy gyönyörű! Telefonban is nagyon kedves, rózsaszálak tekintetében átlagos, főleg ha figyelembe vesszük az alapban kínált repertoárt: Csók, NFVSZ mehet egyből. Nagyon kedves, odaadó, ügyesen beszéli csigazabálók nyelvét. Sajnos nekem összességében nem jött át, de ez nem rajta múlt. Kénytelen vagyok beismerni, hogy az ilyen fiatal hölgyekkel már soha nem lesz meg a kémia, ahhoz meg sajnos túl jó az orrom, hogy ki ne szúrjam a szimpátia hiányát.
Részemről amúgy ajánlott, teljesen pluszos az összkép, csak én vagyok már öreg a 20 évnél fiatalabbakhoz. :)
Newbie! Te bármikor írsz , benne van h nem voltál szimpi neki! Most ez komoly? Vagy csak te gondolod így? Mert már mióta "olvaslak" ez van. Nekem is volt, hogy nem volt mondjuk úgy összesen 10 nőből 3 nál. De nem 10-ből 10-nél. Nemérteménezt..!
Staffi Úr. Szuszázzon, nyugodjon le. Olvassuk a diagnózist. Önnek Daniella fóbiája van. Kér pszichológust vagy fel tudja dolgozni ezt egyedül? :)))
Holnap hátha lenyugtat a Rami 22 ! :)
Te, nézd vissza keresőből, amiker írtam, mert ez kurvára nem igaz. :)
Kis segítség: https://videkilany.hu/forum/kereses/?nicknev=Newbie_nyh&keyword=&hatokor=ezatopic&search=Keres%C3%A9s&forum_id=1&topic_id=3 :)
Akkor rosszul emlekeztem. Bocsi ne haragudj :)
Azt mondtad szunetelsz. Ejnye-bejnye :)
Hétfőtől fogok szünetelni egy kis ideig!! :) ;)
Üdvözlök minden kedves forumozót.
Azt sem tudom, hogyan kezdjem mondandomat. :(
Szomorúan olvasom több Kedves v.n.d.g.m csalodott hozzászólását a tevékenységem, hozzáállásom miatt.
Mivel többen is írtátok hogy vmi változott, /nem ilyen volt/, igy én is átgondoltam az egészet és arra jutottam ha ennyien ezt irják akkor tényleg van vmi hiba. :(
Nem akarok üres kifogásokkal jönni, mert ugye én ezt választottam és ezért kapok d.jj.z.st és az mindig uannyi ha rossz passzban vok, ha zsufolt napom volt stb. :(
Igen sajnos hibáztam. /de nem a p.nz miatt/
Nagyon sajnálom !!!
Igéreteket sem szeretnék tenni, de tanultam hibáimból!!!!
Köszönöm, hogy elolvastátok remélem lesz lehetőségem bizonyitani! :)
Puszi Zara.
Ez a nem mindegy :) igy is lehet az esetleges negatív kritikákra reagálni :) nem támadja a fórumozókat, nem keres kifogásokat, hanem ugy érzi , ha ennyi vendégje ugy gondolja ,hogy valami megváltozott a Zara körül akkor, valamit tennie kell .mert ez neki is az érdeke meg igazából nekünk is vendégeknek , hogy újra azt a Zarát látogassuk meg akit az ide jövetelekor megismertünk :)
Jah mint egy uzlettarsam mondta. ,,2 hìrem van egy jò meg egy rossz. A rossz hogy 20%-al esett a cég bevétele.A rossz, az meh az hogy mi vagyunk a hibások." Zara hozzaszolasarol ez jutott eszembe:)