Jaj Szilu ne küldjétek már modelására! Köszi :))
Jaj Szilu ne küldjétek már modelására! Köszi :))
Jajj imádtam, forrón csókolt! Áhh kivagyok! :)))) Imádom a hangját meg a csókját :)))
Jolvan, akkor szőke :))
NA ezt lőjétek a tubre-ra sztem jó csaj :)) Kis orosz :))
***moderálva***
Szőkésbarna! :)))))
De ,ő szőke!! :)
Kis cuki ! :)))
Igen:))) Nah vele jártam 1,5 évig őt sasold:
***moderálva***
Be a tubera! :)
Dóra 28 szindróma!!! :) :) :)
Dóri(28), Anikó, Latika
Ezt a sorrendet ajánlom a hétre, ha birod szusszal! :))
Latika már csak péntekig lesz úgy oszd be az idődet :))
Helló mindekinek. Nem tudom volt-e már valaki Bernadett 33-nál. Én megtettem! Kicsit félszegen mentem hozzá,hiszen csak az alsó testrészét láttni a fotókon. De azok nekem bejöttek így fotó alapján. Így hát felhívtam! Elmondta hogy milyen lehetőségek vannak,merre található. Tehát útba igazítás rendben volt. Oda is találtam egyből és már az előszobában álltam és csodálkoztam. Egy nagyon csínos fiatal csajszít láttam magam előtt! Nem is értem miért nem tesz fel magáról egész alakos képeket. Gyors zuhi,aztán ő is,ami nagyon fontos nekem! A szobában azt kaptam amire gondoltam. Szóval összeségében ott van a toppon. Egy kis negatívum az ágy mert az nem olyan kényelmes. De én még fel fogom keresni. De remélem Dior is hamarosan visszajön :-) Szép napot nektek.
Lizàrol semmi info ?? Szombaton hivtam délelőtt 10 kor de kivolt kapcsolva a teloja :(
Ajànlani éppen tudna neked itt sok kolléga, de ki tudja neked melyik sz*lg*lt*tó jön be ! Fiatalabb lányok vagy netàn az érettebb nők ??! :) javaslom nézzél valakit aki tetszik a hirdetők közül ,ird be a keresőbe a nevét és ha szerencséd van fogsz talàlni róla infokat akàr negatív akàr pozitív a hölgyike sz*lg*lt*tàsa ! Jó szórakozàst a hölgyek tàrsaságába ha megtalàltad a neked megfelelő hölgyet a hirdetők között ! :)
Sziasztok! Segítsségetek szeretném kérni. Kb. 7 hónapja volt Heni 20 nevű sz*lg*lt*tó. A korzótol nem messze r*nd*lt. Tudtok-e róla vmit? Nagyon szép igényes, igényes tetoválásokkal. Fantasztikus volt vele lenni. Zara szintű sz*lg*lt*tó volt. Válaszotok kösszönöm szépen.
A részvétel a fontos :)) Milyen szar bulik vannak ilyenkor itt a varosban. Sehol senki . Nah mindegy. Biztos mki elfoglalt!
Sziasztok barátaim. Teljesen uj vagyok itt. Tudnátok ajánlani valakit kihez mnjek nyiregyházán??? Köszi
Fuvaros! Sztem te egy másik Latikánál voltál. :) Biztos,hogy erről az oldalról nézted ki? :D Én sem támadni akarlak,de neki neve van már a városban és nem hiszem,hogy 10/6-os franciákkal meg 10/6-os aktusokkal el tudta volna érni. Ha mégis így érezted,akkor ott valami prücök lehetett közetetek,amin nem tudott átlépni még István királyunk segítségével sem. :D
Köszönöm mindenkinek,aki felszólalt érdekemben! :) Igaz a 3/4-ét kitörölték,de tényleg kösz! ;)
Rami 22- ről többen jelezték nekem ,hogy megbízhatatlan, nem tartja be az ígéreteit. Nekem ennyi elég hogy messze elkerüljem.
Köszi a részletes beszámolót fuvaros! Tanja 19 is törölve a látogatandó hölgyek listájáról....