Szép estét mindenkinek! Na , csak nem jött össze ma sem a Szofi hirdető meglátogatása mivel nem értem el ma sem !! Ezért mivel már kivoltam nagyon , gondoltam meglátogatom a ZSUZSA 37 szolgáltatót !! :) nála még most voltam elsőnek ! :) Telefonos eggyeztetés simán ment, megérkeztem időbe ,hivtam kért még 10 percet, mondom magamba sebaj , hadd süljön kifele a zsirom a napon ugy is van miből vesziteni :))) 10 perc után bejutottam hálistennek a földszinten van a lakás,nem kellett lépcsőznöm :) szokásos bemutatkozás után irány a fürdőszoba , minden oké benne ! Belépve a szobába látom a Zsuzsa olyan mint a képeken ,semmi zsákbamacska, fedik a valóságot a képei !! Na apám, az a francia amit lemüvelt komolyan mondom ledobtam a láncot tőle !! Ugy játszott a két hátsókerékkel a nyelvével és a szájával hogy csak néztem !! Közbe arra gondoltam ISTENEM ha választani lehetne én igy szeretnék meghalni, ilyen akció közbe amikor megöregszem !! Aktus : semmi nyafogás , nem mondta, hogy ezt ne, ide ne nyulj, azt ugy nem szeretem, minden jó volt neki, az volt a lényeg én jól érezzem magam nála !! Látszik rajta és most nem megbántásként mondom ,hogy nem olyan mint némelyik 20 éves ,hogy minnél hamarabb vége legyen és irány haza fele a vendégnek !! Neki fontos ,hogy vissza jöjjenek a vendégei, ezért van az , hogy a jó szolgáltatók megmaradnak hosszú távon,mivel az állandó törzsvendégi kör szinte mindig ad neki munkát !! Azt meg a végén jegyzem halkan meg ,hogy egy óráért, natur francia ami végig ment teljesen : ezért kért tíz darab rózsaszálat !! Ami szerintem az átlagtól is alacsonyabb,mivel a csajok többsége a Nf-ért, a NFVSZ plussz kérnek és némelyik nem is szégyelős amikor mondja az exrákat !! Mindent összegezve, egy megbízható, jó szolgáltató !! Lehúzás nincs, egyedül van a házban, amit vállal teljesiti !! Biztos, hogy megyek még hozzá !! Jaaaaa, és Szofi drága addig ugy se nyugszom amig meg nem látogatlak ,egyszer csak sikerül bejutnom hozzád :))