Hol vagy megtalálható?
Hol vagy megtalálható?
Sziasztok!
Voltam Anikó(26)-nál. Olyan élményt adott, hogy sokáig nem felejtem el. Bejutás után, zuhany, majd a képein látható (vagy ahhoz hasonló) fehérneműben várt. Minden 10/10. Semmiért sem nyafog! Nekem a legjobban az tetszett, hogy aktus közben "szerelmesen" a szemembe nézett! Amúgy lehet döngetni is! :)
Szamiránál járt már valaki? Esetleg vélemény...
Alakul :) jönnek a friss husikák !! :) lehet kinyítni a p***tárcát uraim, és lehet osztani ,szorozni mire fussa a héten :) :) én màr kinyitottam de össze is zártam mert még igy hétfőn, savanyú a tàrca tartalma :)))
Ünnepélyesen kinevezünk tesztpilótának :)) A ***moderálva***ról majd beszélünk... :))
Ahogy elnézem a Zita hirdető képeit nagyon is válallható kategóriába tartozik :) de semmi infó róla ? Valaki nem próbálta még ki ?? Vagy megint csináljak jövő héten egy kamikáze akciót és vagy bejön ( az a jobbik eset ) vagy nem !! ? :)
Sziasztok olyan lányt keresek aki nem riad vissza az análtol tudtok ajánlani?
Ugyanaz a kecó! Le vagy maradva és már nem a régi hely hanem a garden str.
Remélem nem sikerült strigósra a beszámolóm :) :)
Hello ! Ma 10 kor meglátogattam az Izabellt :) vagyis 10 percet késtem mert nem kalkuláltam be ,hogy igazoltattni fog a rendőr utközbe :( Ugye az tudni való, hogy a Latika - Zara, lakásba kellett mennnem !! Az Izabell képei fedik a valóságot, csak annyi a különbség ,hogy a képeken hosszú haja van élőbe meg kicsit rövidebb !! Felkérdeztem újra tőle egy órába mi lesz a menü az alapszolgáltatásba , és irány a fürdőszoba !! Zuhanyoztam otthol de engem nem zavart ,hogy megkért tusoljak le az akció előtt !! Kihangsúlyozom : hozzáállása kítunő volt hozzám ! Aranyos, kedves, mindenbe a kedvemet kereste, kinált 3 féle üditővel ! Na már most azt elkell hogy mondjam aki a nádszál vékony lányokat részesíti előnybe az nem biztos ,hogy jó helyen jár ! De nem kövér egyálltalán, jó kis húsos fogni való lány ! Nyugi nincs lógó has, nincs ráncos bőr rajta :) Arcra nekem tetszett nagyon , olyan nagyon bejövős !! Mell ? feszes, kemény, jó kis tenyérbe illő cickók . A " bermuda háromszög" jó kis ( falusiason ugy mondják hogy "homlokos " ) miújságja van neki :) szex közbe csókolgatta a nyakam , közbe simogatott ! Mondjuk ez nem jellemző mindenhol ,hogy ezt közbe alkalmazzák ! Franciája finom volt nagyon, most nem voltam nagy formába ezért nem sok pózba csináltuk de nekem bejött minden!! Nem egy vísitós menyecske azt tudni kell, de nem is szeretem ha valaki túljátsza a szerepét szex közbe !! Nagyon aranyos volt ,és látszott rajta hogy külhonba tevékenykedett amit nem is tagadott,mert ott szerintem megtanitották ,hogy a vendéggel hogy kell bánni mert végül is abból van a kess nekik !! időnézés?? mivel 10 percet késtem ugy gondoltam ,hogy az lejön az egy órából mert az én hibámból nem kezdődhetett 10 kor az előadás !! Az Izabell mondta, amikor öltöztem felfele ,hogy még van időd meg akartalak maszirozni :) mondom okés, akkor hajrá !! közbe beszélgettem vele, és elmondta hogy most már más tervei vannak augusztustól ! Ugy ,hogy ez az egy rossz hírt tudom elmondani hogy már csak juliusba lesz :( Mondtam neki ,hogy beleszerettem a telefonközpontos kisasszonynak a hangjába aki kezeli a hvásokat ( de jó lenne azt is megismerni egy kicsit közelebbről ) Felhívtam a figyelmét ,hogy ez a sürgetés meg lejárt az idő dolog ez elég kényes téma a vendégeknél, mert már nehezményezték hogy hamarabb szól a " gong " mielőtt a menet idő lejárt volna !! De amit leirtam ez az én véleményem róla!! Esetleg ha másvendég , sokkal mássabb véleményt tud irni róla elfogadom azt is ,mivel nem mindenkinek ugyan az az izlése,nem mindenkinek ugyan az a látvány vagy ugyan az a szolgáltatás jön be !! De a Ramit tuti nem fogom kihagyni, arra még rákukkantok a jövő héten , persze csak ha a DANIELLA nem fog hirdetni, mert ha már lesz akkor Ő, mindenki előtt elsőbbséget élvez!!! :)
Akkor vagy ide, vagy privátban valamit írjál már!
:)
Vagy legalább annyit, hogy megéri-e felkeresni...
Voltam az Izabellnél :) :) ;)
Sziasztok!
Megírom eddigi tapasztalataimat a még most hirdető lányokról, remélem ezzel jópár társam segítségére leszek:
Latika: Ő van a képeken, igazán dekoratív csaj, bár az én ízlésemben a tetovált csajok kissé hátulról indulnak. A kégli megfelel arra a 1/2-1 órára. Flegma fogadtatás, minden alkalom előtt azért ügyelek a higiéniára és még ha nem is érzem magam izzadtnak akkor is letusolok otthon. Ekkor is így történt de nem érdekelte, beerőszakolt a fürdőbe, h nála ez kötelező. az akció unott volt, a francia finom, összességében átlagos kategória. Nekem annyira nem jött be.
Meláni: Régebben más neve volt és a fogadás is máshol volt. Első ránézésre azt hittem a gatyába durrantok de amikor megszólalt kicsit lelankadt a szerszám. Szájhigiénia és a fogak állapota nincs a toppon. Fadarab effektus. Nem tudom, h ilyen vagy megjátszotta de semmi beleélést nem mutatott. Nem lehúzós, 1x-i megjátszható kategória.
Dia(19): Egy helyen rendel Melánival. Kinézet fehérneműben 15/10, fehérnemű nélkül 3/10. Nem tudom mi van a csaj mellével de mintha leszívták volna az egyiket. lóg rajta a bőr, nagyon visszavet. Teljesítmény, hozzáállás oké, kedves, aranyos csak az a mell... :/
Rami(19): Egyszer jártam nála, rendesen lerendezett azóta is őt keresem. Test tökéletes, hozzáállás maximális, barátnő feeling. Remélem még sokszor találkozunk mert az egyik legjobb a városban :))
Daniella: A másik gyöngyszem akiben nem lehet csalódni. Kedves, aranyos, mosolygós, barátnő feeling itt is adott. Rózsaszálakat itt kicsit soknak érzem de hát kinek hogy. A teljesítmény az maximális és mindig kielégülten távozok. Ajánlott kategória.
Kriszta: Nyháza külső, odaadó, kedves, rendes, nem lehúzós. Franciára vigyázni mert hamar elsülhet az ember. Az ággyal szembeni tükör +30% élvezési gyorsaságot tesz lehetővé. Ajánlott kategória! :)
Ennyit mára, remélem segítettem. Írjátok meg ti is a tapasztalataitokat, h segítsünk egymásnak és ne szaladjunk bele lehúzós bigékbe!
Pacsi
Jól látod. Szerintem sem ő van a képeken...
GinaD vasárnap végleg leteszi a "lanot"!!! :/
Köszönöm :) azzal képbe is voltam, mert ujra ugyanaz a kellemes ismerős női hang vette fel a telót aki abba a team - be lévő lànyoknak a telefonjait intézi ! Olvastam a hozzàszólàsod a sürgetéssel kapcsolatba :) én lehet viszek egy kakukkos óràt és amig az nem jelzi az idő leteltét nem mozdulok a helyemről :) :)
Csak szólok, hogy ex-francz-new-árok team. :)
Izabell ? Még mindig sehol semmi info róla ?? Csak meg kell látogatnom akkor holnap, jó lett volna egy két beszàmoló előtte róla !! :(
Ez is mellément!!!!:)))))
***Kérjük az Önreklám mellőzését!*** Alexa20
Sziasztok a napokban meglátogattam Alexa 20 nevű hölgyet nekem nagyon bejött ,amit a telefonba elmond azt teljesiti is ,melébeszéles nincs ,és nála egyálaltalán nincs idönézés ,jártam már egy pár lánynál de viszont egyiknél sem éreztem magam ilyen jol mint Alexával , kedves, aranyos, odaado lány minden kivánságomat leste .fr*nciája 10-10, aktus 10-8,semi nyafi csok alap,és barátnös feeling. én biztosan viszajáro vendége leszek,mindenkinek ajánlom a hölgyet