Ennek már fan club íze van:)) gyerekek:))
Ennek már fan club íze van:)) gyerekek:))
Kérdezd meg a Lili 20 nevü leànyzót :) ő, vállalt régebben autós kalandot :))
Kedves makktársak biztos ti is megfigyeltétek már hogy a 18 - 21 körüli hirdetők vagy kamuk vagy én már tényleg nem tudom de hogy én akinél eddig jártam biztos nem annyi évesek csak nem értem miért kell kamu kort ki irni itt akik megbizhatok habár ők se teljesen azok az arcképesek.
tudtok nekem olyan lányt mondani aki ugy is nézki a fényképen mint élőben és annyi éves amennyi ki van irva?
Szerintem az itt hírdető nőknek, a 80-90 százaléka nem a valós kort írja ki, de ez nem csak azért a 18-21 évesekre vonatkozik :) régebbi hozzászólásokba is van írva ,hogy 25 évesnek hirdeti magát, de kinéz minimum 35 évesnek :) tehat lehet van aki egy 10 est is simán letagad !:) Én is találkoztam már olyannal akinél voltam ,hogy hirdette magát 34 évesnek és tudtam biztosra ,hogy 39 éves, de engem ez nem zavart :) a fényképpek is álltalában csalókásak mert a lányok szereti alkalmazni a minnél előnyösebb fotókat, és néha már csak a " tetthelyen " szembesülsz a különbséggel, ami a fotókon van és ami a valóságba látsz :)
Kedves Tomika25!
Örülök,hogy jól érezted magadat. Részemről semmi gond nem volt ( "tudom nem nyertem el a tetszését"),talán picit fáradtabb voltam és ezért érzékelhetted így. Szeretettel várlak legközelebb is,ha szeretnél meglátogatni. Puszi : Dóra
sziasztok sokat figyeltem az irasokat ugyhogy nemreg én is bejelenkeztem:)egy két tapasztalatomat ha nem is olyan szinesen mint egyesek le is iirtam:)látam hogy itt lassan összegyült egy olyan közöség aki hasznos és kedvet csinálo irásokat észrevételeket tesz posztol,szerintem ezt a vonalat tovább lehetne vinni,miert ne fogadnánk el olyan véleményeket észrevételeket ami a pénztárcánkat és magunkat is megkiméli esetleges kudarctol:persze erre páran mondják használd a keresöt kis köcsög de itt a megyeszékhelyen ugy cserélödnek a lányok néha elég követni egy regisztralt tagnak is nemhogy egy bekukucskálonak is:)nem is szolva egy két leanyzorol aki magárol ir véleményt hogy jobban járjanak hozza ha jo emlékszek klaudiánál volt egy ilyen más által kifejezve öngol:)én magam is bejelennkeznék gina diamondhoz de Obamához hamarabb bejutnék lehet :)én csak azt kérem az ugymond östagoktol adják tovabb tapasztalataikat élményeiket ez hasznos nekünk maktársaknak de a lányoknak is hisz akiröl kiderül nem igazán jo szolgaltato ugyis a megbizhatoo lányokhoz megy a kliens utalok itt anikora ginara sajnos mult idöben latika:)mai napik sajnálom hogy latika nem jőtt össze lénais itt hagyot minket miért ó miért ?:)aki járt már az ujabb leányzoknál irja meg véleményét hisz van már nindzsánk is dobocsillagal a fenekemben nem akarnek az utcara szaladni én se pl :)itt nyiregyen ahogy észrevettem nem vészes a helyzet a legtöbb lány megbizhato elégedeten megy el kliens:) és a lakásukrol is :)ha valaki máshonnan érkezik nyiregyre munka egyébb okokbol ezen a forumon az is tájekozodhat,nem dobja ki feleslegesen a rozsaszálakat:további jo szorakozast mindenkinek minél több beszámolot ha negativ ha pozitiv:uff beszéltem :)
Sziasztok! Ági 44ről és Viki 30ról egy kis infó? Jöhet privibe! Köszönöm!
Szia Dóra!
Biztosan találkozzunk még:) Annak meg kifejezetten örülök hogy te is jól érezted magad. Nagyon szimpatikus lány vagy a hozzáállásodról nem is beszélve!
Ági44-ről van valakinek infója?
Két lányos akcióhoz kiket tudtok ajánlani?
Kedves Cool01! Biztos úgy van,ahogy írod a Mollykáról,de azért még 2015-ben se legyen már olyan nagy erény és dicsőség az,hogy valakinek kell egy bizonyos mennyiségű lecsó ilyen-olyan okból és evégett felteszi magát ilyen jellegű oldalra és akkor ő milyen "céltudatos lány." Én a "céltudatos lány" szóösszetételt,nem feltétlenül ilyen oldalakon használnám. Én ezt a jelzőt meghagynám például azoknak a csajoknak,akik éjszakába nyúlóan tanulnak,hogy sikerüljenek a vizsgáik és mondjuk emellett eljárnak szórólapot osztogatni. Vagy adott esetben mondjuk valamilyen későbbi cél elérése érdekében nyelveket tanulnak vagy esetleg a két munkahelyen robotolóknak,gyűjtögetőknek. Természetesen tudom,hogy vannak tök frankó lányok az itt hirdető csajok közt,többnyire ilyen lányokkal találkoztam,de tudom,hogyha azt mondanám vmelyik lányismerősömnek,aki az általam fent említett 3 példa egyikében "szenved",hogy micsoda "céltudatos lányok" vannak az ilyen oldalakon,hát tuti elküldenének a francba a hülyeségemmel,amit meg is értenék. Ha pozitívakat akarunk mondani az itteni csajokról,akkor az legyen az mondjuk,hogy csinosak,szépek,korrektek,humorosak,szexisek,adott esetben értelmesek,jók az ágyban,jó beszélgetőpartnerek stb.. De véleméynem szerint a "céltudatost" azt hagyjuk,mert ilyen tekintetben a világ összes nője lehetne céltudatos,akinek van egy kicsi rés a két lába között. És amúgy is,ha az ilyen jellegű oldalakon hirdető lányok egyértelműen tökre "céltudatosnak" lennének kikiáltva,akkor nem messze az otthonuktól,titokban,álneveken melóznának. Azt elfogadom,hogy munkaként élik meg ezt az egészet,de azért annyira nem nehéz munka vagy ha még nehéznek is tituláljuk,hihetetlenül jól fizet,jobban megéri,mint mondjuk orvosnak lenni. Egy korrekt külsejű és hozzáállású lány,egy vidéki megyeszékhelyen,pl itt Nyíregyen simán összeszed 5-6 kilót havonta,de merem fogadni,hogy vannak itt most is olyan lányok,akik még ennél is többet. És végezetül nem kötekedésképpen írtam ezt a bejegyzést,mert alapvetően elfogadom és tiszteletben tartom a lányokat,nőket,bármit is csinálnak,de ezt a jelzőt nem szeretem használni,olvasni,mert értékteleníti a valóban céltudatos lányokat,akik mint azt gondolom ti is tapasztaljátok kihalóban vannak. Ha esetleg rosszul vagy kevésbé érthetően fogalmaztam meg mondandómat elnézést érte és természetesen elfogadom,ha valaki nem ért velem egyet,de én így látom.
Na tessék épp most hívott telón az egyik lány uncsitesóm. Gimis,jó tanuló és mindemellett versenyszerűen sportol már 7 éve és sokszor már nincs kedve,ereje elindulni otthonról tanulás után koraeste edzésre,de mivel gyerekkorában eldöntötte,hogy sportoló szeretne lenni sportágában,így mindig erőt vesz magán és megy. Csodálom ilyen szempontból,mert én még arra a fránya konditeremre se tudom magam rávenni,csak fellángolásaim vannak,pedig időm éppen engedné. :) Na pl nálam ő is "céltudatos lány".
Nem rossz a munkaköröm Gróf,belefér egy-két eszmefuttatás. ;)
Wjdks , fogalmazàs 5 -ös :) helyesíràs 5-ös :) érthetőség 5 -ös :) Gratulàlok :)
Te is hasonlóképpen szoktál itt és priviben is. ;) Amúgy köszi,örülök hogy egyetértünk. :)
Sziasztok !
Sólyom utcán nem tudtok egy szőke lányról aki r*nd*l ?
Jaja, szeretek abba a lakásba járni :D Lassan bérletet váltok :D
Áh egy újabb hely és névváltoztatás egy boldogabb jövő reményében. :) Győrben Bettina32 sokáig itt Nyíregyen funkcionált,csak nem ezen a néven természetesen. Túl sok pozitív beszámolóra nem emlékszem róla,elképzelhető,hogy tényleg a sikeresebb jövő érdekében ugrott az ország másik felébe,új személyazonossággal. Gondolom időközben kérvényt adott be a lakóhelye szerinti illetékes anyakönyvvezetőnél és igényelte a névváltoztatását az Igazságügyi és Rendészeti Minisztériumnál. A Minisztérium két hónapon belül elbírálta a kérvényét,rábólintottak és Tímea legnagyobb megkönnyebbülésére a kb 10 ropi lecsókolása után már augusztus 6.-án ülhet össze a család névnapot ünnepelni. Örülök,hogy sikerült neki is a névcserebere,mint itt sok más leányzónak is. Bár kicsit sajnálom azért,mert még sok dolga lesz vele. például: Új személyi,lakcímkártya,jogosítvány,útlevél,TAJ kártya,forgalmi engedély,bankkártya,adókártya stb.. Ez is bele fog még fájni neki vagy 30 ropiba. De hát egy szebb jövő érdekében nem ismer az ember lánya fáradtságot,mint azt ez az internetes oldal is napról napra hűen igazolja. :))
Tényleg bakker!!!
Az még hogy nevet váltott,csak egy dolog!!!De két évet öregedett is!
Na ezt csináljátok utánna!!!!!!
Az elmúlt héten két leànyzót sikerült meglàtogatnom! Az eggyikről màr megírtam ,hogy szenzàciós nő, na ő a Daniella :))) mivel nagyon jól sikerült a látogatàsom nála,gondoltam meglepem magam még egy szolgàltatóval :) mivel alább nem akartam adni az igényeimből gondoltam meglàtogatom az Anikó! :) Hirtelen felindultságomba fel is hívtam , annak rendja módja szerint ahogy kell,aranyosan ,udvariasan elmondta ,hogy tud fogadni a szàmomra megjelölt időpontban !! Namàrmost, nem akarok ódàkat zengeni róla, mert mindenki azt teszi, mindenki dicséri ! De.....! De most tényleg de..... az Anikó nagyon jó, de tényleg nagyon jó, már de na......, de tényleg igy van ! Megyek még hozzàd ,az tutti :)))) sőt mind a kettőhöz megyek a Daniellàhoz is ,és az Anikóhoz is , remélem fogadnak majd !! :)