Ki az a h*lye aki idegent bevállal még az utcas*rki r**ik is gumival obiznak
Ki az a h*lye aki idegent bevállal még az utcas*rki r**ik is gumival obiznak
Ez engem is érdekelne. (Hogy messzire elkerülhessem.)
Hello :) ma beszéltem a Vivien 23 mal, kellemes hangja volt a teloba! Miután megérdeklődtem mi, mennyi, merre kellene mennem, megbeszéltük egy időpontot ,hogy megyek hozzà! Arra kért ,hogy előtte 20 percel hivjam még fel, hogy tuti megyek és elkészüljön ő is addigra! Na az igazság az ,hogy én nem 20 percel előtte hívtam hanem 10 percel és akkor màr nem vete fel a telefont ! Ez az én hibàm, mert lehet hogy nem hivtam és azt hitte ,hogy nem megyek és lehet màs vendég hivta közbe és őtet fogadta ! Sajnàlom, mert ott voltam az utcába amit megadott előzöleg ! Közbe betàjoltam magam mint a postagalamb és rájöttem hogy az Izabell- Latika - Rami 22 kégli, itt van 205 méterre tőllem :) na gyorsan tàrcsázàs és a bübàjos hangu telefon központos hölgyel màr meg is beszéltem ,hogy a következő hölgy a Rami 22 lenne :) amikor bementem őszintén mondom nem is a Ramira koncentràltam hanem kértem egy pohàr vizet mert majdnem kimultam szomjan ! Utànna eggyeztetés , perk*làs és iràny a zuhanyzàs ! Vissza térve látom én ,hogy ez a Rami 22 nagyon csinibaba ! Amikor levette a bugyit magáról,fennt akadt a szemem mint a sülthalnak !!!!! Ilyen szép szemérem-ajkakat még nem nagyon làttam ebben az évbe !! :) nagyon szép p*ncija van, ha tehetném kifesteném belülröl és beleköltöznék ,hogy mindig benne legyek :) nem vagyok gyorstüzelő ,de 35- perc alatt kiütött teljesen ! Még rendesen szégyeltem magam :(((( azért nem megyek soha félóràra mert nekem kevés,de most kifogott rajtam :(( kérdezten tőle van még időm? Azt mondja 20 perc, na akkor még jobban restelltem a dolgot !! Mondom egy kis masszázst kérhetek még? Mondta persze ! Na igy azt igénybe vettem :) fr*ncia jó, kölcsönös fr*nciára finom halk visszajelzéseket adott, aktus jó :) de...de... Rami dràga még megyek hozzád, és REVANSOT veszek mert ezt a gyors menetet nem hagyom annyiba :) :)
Várjuk az élménybeszámolót :)
Sziasztok. Tudtok-e ajánlani valakit legénybúcsúra? Egy művésznőre lenne szükség. Aki hírdet így, már nem vállalja. Légyszi segítsetek, szorít az idő. Jövő héten szombaton lenne. Köszi...
Hazamegyek megkell latogatnom megint
Szia/ Sziasztok!
Bár az elég régen volt mikor te voltál, én tegnap. Ötülök, hogy azóta tartja a színovanalat. :)
Már vagy 4 éve voltam Kitti 38 nál akkor még Debrecenbe rendelt .Szavak nincsennek borzasztó jó szolgáltató minden amit ell lehet éri csak erőd legyen véghezvinni .Türelmes vidám és nagyon ott van a figyelme az ügyfélre koncentrál.
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy van olyan nyíregyi csaj, aki lehet óvszer nélkül szexelni?
Előre is köszönöm a választ!
Igaz. :))
wjdks ! Ha meglàtogatnàm akkor megmondanàm a tutit ! Mert igazàból a Bermuda- háromszög rejtélyét még nem nagyon tudtàk megfejteni :)
Staffi! Csak nem elvesznél Vivien23 Bermuda-háromszögében? :)
Ötvös stritről gyors ürítés után menekültem!😡
Besétáltam Bea 22 csabdájába a multhéten!
Kereshetek valakit akinél lehet felejteni!😜😝😛
Vivien 23 a képei között a 6-ik kép :) micsoda bermuda-háromszöget rejteget az átlátszó ruha alatt :) erre kiváncsi lennék élőbe is,hogy ugyan azt a látványt észlelné-e a szemem világa :)
Elfogadom ha màs vendég esetleg ahol én negatív élményekkel szembesültem , ő pont az ellenkezőjét tapasztalra ! Lehet nem voltam szimpi neki vagy nem tudom ,én amit leirtam privàtba egy pàr embernek az szóról szóra ugy történt :) nekem mondom az amit nyújtott az olyan kevés volt mint " erős pistàba a jóindulat " most még az se mondom ,hogy ràpróbálok ujra hátha csak rossz napja volt mert nekem egyszerűen nem jött be amit nyújtott, de mondom én nem vonom kétségbe a PICI26, beszàmolójàt se mert az amit leirt vele történt meg amit én irtam meg velem ! Ezért van ez a fórum ,hogy leirjuk ki mit tapasztalt a lànyoknàl ,és ha nem eggyezik a véleményünk néha azt el kell fogadni :) jó vadàszatot mindenkinek :)
Sziasztok! Ági 44-ről van valakinek információja? Hogy dolgozik mennyiért és hogy dolgozik e még mert nem látom fent egy ideje a hírdetését. Köszönöm előre is a segítséget!
Pici! Ezt én is átéltem már egy-két alkalommal,hogy nagy rossznak volt beharangozva egy leányzó,tettem egy próbát és nagyon jól éreztem magam. Sok függ a szimpátiától. A Dia27-nél még nem voltam,de tervben van. :)
Sziasztok!
Akkor én is írok Dia (27) ről.
Kérdeztem róla infókat és ezt kaptam, hogy nem engedi a pózokat nyafog, műsikoly...
Szerencsésnek mondhatom magam mert a két beszámolót olvasva én pont az ellenkezőjét tapasztaltam.
Szombaton dél körül kerestem fel. (így Ő is emlékszik rám)
Képek valósak, kor max picit több, teste ok. Nemhogy lovagolt, előről-hátulról is ment a dolog és még oldalról is akarta volna, még le is smárolt úgy hogy nem is beszéltük meg.
Tehát nem védeni akarom Diát, de nekem nagyon bejött.
Köszönöm a segítséget akik visszaírtak az infóval kapcsolatban!
Dia még találkozunk!
Sziasztok
hm........ én megmondtam :) :) nekem legalább két pózt megengedett :) a szemből és hátbatámadást, de elmondása szerint hiába lovas nemzet a mienk ,azt valahogy nem kamázza :) :)
Sziasztok Viki 30 tudtok infót adni a telefonon nem érhető el valaki volt már nála esetleg