A mondott leányzó újra hirdet itt....
A mondott leányzó újra hirdet itt....
staffi · Őstag · Ha itt lesz a Mira 36 keresd meg van olyan jo mélytorokba es jobban is néz ki mint a Nelly31 (Amira) ☝️☝️
Valakit esetleg tudsz ajánlani helyette itt vagy Debrecenbe aki hasonló minőségű szolgáltatást nyújt. Értem itt arra a mélységű melytorokra például 😅
Sziasztok.
Az ázsiai lány hirdetése valós? Volt már valaki nála?
Köszi az infót 😉
staffi · Őstag · Engedd el... Ne erőltesd. Meg se közeliti azt a formáját amikor kezdte ahoz képest ☝️
Valamit még tudsz róla?
Sziasztok! Ki az akit érdemes mostanában meglátogatni? Kit ajanlanatok? Van esetleg olyan aki barátnőjével együtt fogad?
Sziasztok! Vivien48 ról valakinek van valami infója ? Jöhet privátban is köszönöm!
Régebben Amira néven futott, a franciája az egyik legjobb tényleg mély torkos.
Sziasztok! Nelly 31 röl valakinek van valami infója? Jöhet privátban is. Köszönöm !
Azért a "chatet látunk" felvet némi kérdést...
(Persze a hsz törlése után elég egyértelmű lesz a válasz is.)
Kedves fórumozók!
Más sokszor, sok helyen és formában próbáltuk kommunikálni, hogy senkinek soha, semmilyen indokkal ne utaljatok pénzt előre. Sokan próbálkoznak azzal, hogy "összebarátkoznak" a vendégekkel, és mindenféle állítólagos nehézségekre hivatkozva pénzt kérnek. Számos ilyen chatet láttunk, és csak egy dolog véd ellene: ha lerázzátok az illetőt. Akkor se utaljatok, ha taxira kell, ha biztosítéknak, a gyerek tápszerére, a macska műtétjére...
Csak valódi szolgáltatásért és csak a helyszínen szabad fizetni.
Ha ilyen hirdetőbe futtok bele, kérjük, jelezzétek nekünk belső üzenetben vagy e-mailben.
Dominánspasi · Újonc · Tölem is utalást kért!!!
Kamus szerintem pénz lehúzás!
Sziasztok,
egy par info Tifany29-rol.
Talalkozas elott penzt kunyeral , kuldjek vagy a szamlajara vagy toltsem fel a telefonjat es majd levonjuk az aktusbol… Teljesen felejtos!
Sziasztok!
Esetleg valaki járt már az Ashley(34)-nél? Tud valaki információval szolgálni róla? Nem vagyok nyíregyházi városrész és árak /extrák is érdekelnek! Akár privátban is. Köszönöm szépen előre is.
Jázmin (19) úgy látom új lány, ha valaki tapasztalta már milyen, akkor megköszönném a véleményt, akar privátban is.
Engem is érdekelne
szia lucci azt szeretném kérdezni hogy Émi irtad kézi plusz francia őt lehet franciázni? nyalható?
Engem is érdekelne a bambuszból van valakinek több infója Ai-ról, képről bejön hátha valaki próbálkozott nála.😄