Akkor hegybe és majd írd meg a tapasztalatod.
Akkor hegybe és majd írd meg a tapasztalatod.
Sziasztok
Barbara 25nél járt valaki? Telefonba aztmondta nincs időpont foglalás, 5-10percen belül ott kell lenni. Nekem elég érdekes ez, ezért kérdeznem valaki van e tapasztalata? Köszönöm
Szép napot!
Szubmisszív nő van itt esetleg?
Írj privátban.
Réges rég, talán még igaz sem volt. :D volt egy Gabi-Gábor páros. Lehet tudni róluk valamit esetleg?
Sziasztok!
A Linda 28 néven hirdető hölgyről tudna valaki infót adni? Ajánlott?
Előre is köszönöm!
Hali! Jessica 21-ről valakinek infója? Telefonhívás alapján kedves, csak Rakamazon rendel
Általában hány órakor érdemes menni arra?
Bottyán J. utca
Sziasztok. Esetleg van valakinek infója Csilla(42) nevü aki 3.dik félidő sörözőnél a régi építésű 4 emeletes panelban dolgozott 40-50 közötti Milfről ? Valakinek megvan az ő telefon száma ? Akár privátban is jöhet válasz.
Sziasztok!
Pár napot Nyíregyházán leszek. Utcai harcosokra merre és mikor érdemes vadászni?
Emlékszem régen a vasútállomással szembeni utcában voltak lányok, de tavaly nem láttam egyet sem :(
Vagy tudtok olyan csajt esetleg aki nem hirdet, de fel lehet keresni?
Lakásosokból, hirdető csajokból már néztem ki magamnak, de a "vadászat" kell... :)
Köszi az infókat előre is :)
Sziasztok valaki esetleg tud valamit Niki nevű lányról székelybe dolgozót!!
Sziasztok.
Ki a top 3 masszőr, és top 3 lány Nyiregyen?
Sziasztok. Vanda 25 aki szereti az ilyen kategóriát nyugodt szívvel ajánlom. Tiszta rendezett,a megbeszéltek szerint történt minden. Ha valakinek segítettem.
Roxi lett volna. de a kérdés továbbra is megmaradt.
Van e valakinek tapasztalata a Rixi néven az apróban hírdető vékony lányról megköszönném ha megosztaná velem.
Elvesztettük :( férjhez ment... :( sok boldogságot neki a magánéletbe.
Melike az Ószőlő utcáról mostanában nem hirdet. Tudunk róla valamit?
Én régen jártam Lilike 28-nál nem is egyszer.... Akkor jo volt a hölgy szolgáltatása most ugy 2-3 éve nem láttam hirdetni most milyen lehet a szolgáltatása nem tudom de le kell tesztelni bárkinek es lesz info rola 😉
Ivett 38 jo sok pár eve voltam nála talán a korzó környékén. Ő itt már nagyon régi hirdető szerinte 10 évvel ezelőtt is hirdetett már... Amikor voltam nala egy csinos jo nő fogadott. Szolgáltatásával is meg voltam elégedve. Viszont azt latom még mindig azokkal a képekkel hirdet amivel akkoriba szoval most, hogy nézhet ki arcra es alakra nem tudom.