Én csütörtökön tàmadok következő alkalommal, meg ha birom az iramot akkor szombaton. Tobbi napon nem érek rá... nem vagyok olyan kiváltságos helyzetben mint Te! :))
Én csütörtökön tàmadok következő alkalommal, meg ha birom az iramot akkor szombaton. Tobbi napon nem érek rá... nem vagyok olyan kiváltságos helyzetben mint Te! :))
Jövő hét elején a Szofi 24 -et próbàlnàm betàmadni ! Info nem nagyon van róla sajna, de már beszéltem vele, telefonba aranyos kedves hangja van ! Lehet rà repülök hét elején !! :)
Aki visszajàrós vendég hozzà, az tudja miről beszélek amikor infokat osztok meg róla ! Azok tudnak a sorok között olvasni :) ;)
Én is voltam már nála jópárszor és csak megerősíteni tudom, hogy nagyon ott van a szeren!
Viszont voltam az elmúlt hetekben több lánynál is aki nagy csalódás volt! :-(
Ugy látszik az Anikó 26 tarja azt a magas szintü szinvonalas szolgáltatást amit első perctől kezdve nyújt a vendégeinek !! :)
Sziasztok!
Köszönjük staffi, nekem megvolt!
;)
Na szoval!! Kerdeztek sokan privatba hogy hol voltál, hol voltál hol voltál? Hasonlitott a shrekkes ottvagyunkmár-ra? :))
Mondom a vendegeknek h most pihenek nem voltam. Irjak hogy, ne b...szam mar meg hogy sehol! Olyan nincs meg stb! Na mondom jolvan mielőtt staffi megelőzne mert már kirakta az indexet mostanában...
Hivok egy csajt nem ér rá csak este. Hat strandra is kell menni semmi gond.
Hivom Aniko (26) fekete vadmacskát, kicsöng, nem veszi.. na mondom a mai munkábol se lesz semmi.. Hivom 20 perc mulva felveszi. Közli, hogy Dolgozik.. mondom huha 20 perc ottvagyok!
Felvetettem magamat. Mondta hogy jo gyorsan felértem.. gondoltam igen, a villám hozzám jár tanulni.
Ugyanolyan jol nyomja mint pár honapja.
Francia uhh majdnem idő előtt kivégzett. Ezert mondtam neki hogy kérek òvszert. Nehogy itt 4 percig tartson a party. Aztán szex volt, az is jò volt. Szexin nyomja a csaj!
Tehát csak ajánlani tudom!!!
10/10.
Na pápá
Az én kedvencem sajnos nem melózik hétvégén,ugyhogy marad a böjt!:((((((
Kellemes magömlést kívànok minden fórumozó kollégának a hétvégére !! Húzzatok bele :)
Ma a Daniellánál voltam este !! Tudom nem hirdet most de ott voltam!! És hamár ott voltam megint elkápráztatott teljesen , hogy mit kell tenni azért a mátyásokért egy nőnek , amit oda adsz ,hogy ne érezd magad becsapva, és mindent megkapj amire vágytál !! Jelen pillanatba ha mindent egybe veszünk ,nincs nála jobb szolgáltató itt Nyiregyen !! A törzsvendégei tudják miről beszélek! :) Olyat alakított ma megint ez a lány ,hogy gyorsan lekötöttem egy időpontot a jövő hétre is !!! És most lehet nyomni a valótlan ,helytelen köcsög like-kat :) :)
Találó!
Ne bántsd szegényt, lehet valami komoly ***moderálva*** van. *gy... az már biztos ... :))) Lehet télen maradt a gyerek. Nem figyelmeztette senki, hogy 37 fok van. :D Tudod mint amikor Anyu anyu, megyek ki cseresznyét szedni. De hát tél van kisifiam. Tudom anyu... sapka,sál .
Gbed! Írtam az egyik képed mellé kommentet. Tudod a bicajos. :)))) Már vagy kétszer láttam én is itt Nyíregyen olyan 35 fokban idén nyáron és ugyanígy volt felöltözve,azt hittem kandikamera. :)))
Mostmár én is kezdek, főleg hogy kifestené és bele is költözne... :D Az már azért nem semmi :D De a lényeg a tájékozódás.. betájolta magát mint a postagalamb. Amugy tőlem kérdezi, hogy merre van az az utca, amikor már ott volt a közelben. Mondom neki hol van, azt az utcát nem ismerni staffi? Pedig én vagyok az aki képes eltévedni a városban :)))
Staffi! Kíváncsi lettem Rami22 általad megénekelt csodaszép p*ncijára. :) Jövőhéten sztem felkeresem,kíváncsi vagyok az ízlésedre ilyen téren. :D
Mint az Amerikába jöttem-be... Amikor kiveszik a lakást.
-Mi a fr*ncot akartok???
-Kiadó lakást keresünk.
-Jol van, ne húzzuk az időt, van p**zetek?
(előveszi a köteg ***moderálva***)
-Fáááradjanak be Uraim!
:D
Na gondoltam irok valami hasznosat is. Volt egy hirdető, úgy hirdetett, hogy érettebbek hivását várja. Egyből magamra vettem, de egy itt hirdető csaj közölte, hogy nem vagyok érett. ...:)) Pedig igen, na mindegy. Kérdezem a hölgytől hogy mit jelent az hogy érettebb? Azt monjda olyan 35-től... hmm mondom neki én nem vagyok annyi, de nemhiszem hogy érettebb leszek mert eltelik pár év... na kérdezem hogy már ha igy válogat akkor mi m*nnyi, mondja, mondom ohh az tökéletes sztem nem is ***moderálva***. 5 mp szünet.. azt mondja : na jooooo öööö normálisnak tünsz nem baj ha nem vagy annyi, gyere. :)) De uátnna lelépett rá 2 napra ugyh. nem sikerült bejutnom! :))
Vagy két hónapja felhívok egy hírdető csajt! ( szàdékosan nem irom a nevét ! :D ) kérdezem a paramétereket,erre csak egyszer ràkérdez tőlem, Te magyar vagy ?? Hm... mondom PERSZE ! Biztos ? Mondom igen nyugi van màr ! Na azt mondja ha jössz ugy is kiderül mert lecsekkolak először!! :) azt mondja ha itt leszek hivjam fel és kijön elém a lépcsőhàzba ! Na ugy is tett, hivtam kijött elém egy màsik csajjal megàllt vagy 10 méterre tőlem, mint két FBI ügynök, és nézegetek,méregettek, tetőtöl- talpig, mint ha malac vàsàron lennénk, jó nem jó ? Na ? kérdezték egymàstól ,aztàn az eggyik intett a màsiknak ,hogy jó,jöhet ! Igy bebocsàtàst nyertem a lakàsba !! Ott aztàn a vilàgosba mégegyszer megnéztek nem -e Argentin szàrmazàsú vagyok és megnyugodtak teljesen ! A sz*lg*lt*tàs amit kaptam nàluk, viszont zökkenőmentesen zajlott :) :)
Ki az a h*lye aki idegent bevállal még az utcas*rki r**ik is gumival obiznak
Ez engem is érdekelne. (Hogy messzire elkerülhessem.)
Hello :) ma beszéltem a Vivien 23 mal, kellemes hangja volt a teloba! Miután megérdeklődtem mi, mennyi, merre kellene mennem, megbeszéltük egy időpontot ,hogy megyek hozzà! Arra kért ,hogy előtte 20 percel hivjam még fel, hogy tuti megyek és elkészüljön ő is addigra! Na az igazság az ,hogy én nem 20 percel előtte hívtam hanem 10 percel és akkor màr nem vete fel a telefont ! Ez az én hibàm, mert lehet hogy nem hivtam és azt hitte ,hogy nem megyek és lehet màs vendég hivta közbe és őtet fogadta ! Sajnàlom, mert ott voltam az utcába amit megadott előzöleg ! Közbe betàjoltam magam mint a postagalamb és rájöttem hogy az Izabell- Latika - Rami 22 kégli, itt van 205 méterre tőllem :) na gyorsan tàrcsázàs és a bübàjos hangu telefon központos hölgyel màr meg is beszéltem ,hogy a következő hölgy a Rami 22 lenne :) amikor bementem őszintén mondom nem is a Ramira koncentràltam hanem kértem egy pohàr vizet mert majdnem kimultam szomjan ! Utànna eggyeztetés , perk*làs és iràny a zuhanyzàs ! Vissza térve látom én ,hogy ez a Rami 22 nagyon csinibaba ! Amikor levette a bugyit magáról,fennt akadt a szemem mint a sülthalnak !!!!! Ilyen szép szemérem-ajkakat még nem nagyon làttam ebben az évbe !! :) nagyon szép p*ncija van, ha tehetném kifesteném belülröl és beleköltöznék ,hogy mindig benne legyek :) nem vagyok gyorstüzelő ,de 35- perc alatt kiütött teljesen ! Még rendesen szégyeltem magam :(((( azért nem megyek soha félóràra mert nekem kevés,de most kifogott rajtam :(( kérdezten tőle van még időm? Azt mondja 20 perc, na akkor még jobban restelltem a dolgot !! Mondom egy kis masszázst kérhetek még? Mondta persze ! Na igy azt igénybe vettem :) fr*ncia jó, kölcsönös fr*nciára finom halk visszajelzéseket adott, aktus jó :) de...de... Rami dràga még megyek hozzád, és REVANSOT veszek mert ezt a gyors menetet nem hagyom annyiba :) :)
Várjuk az élménybeszámolót :)