? Melyiken?
? Melyiken?
Azért kell mindig frissíteni,mert ez nem arról szól amit te gondolsz.Lehet ő is szeret kamatyolni,de másért csinálja.Mint ahogy van itt kb 20-30 lány,ugyanúgy van szerintem kb 100-150 vendég.Ez egy bizonyos fix csoport aki megengedhet magának ilyesmit.Na már most ha ezek már mind meg voltak,akkor jön a név vagy a város váltás.Végig mennek rajta a debreceniek, a győriek,stb.Kis idő elteltével,más névvel visszatér ide. Az élelmesebbje meg külföldön szerepel.Aztán megint hazajön.
A városváltás értelmével tisztában vagyunk,nem erről volt szó.. Viszont egy aránylag jó hírnevet szerzett nevet változtatgatni ugyanabban a városban napról-napra teljesen felesleges,mondhatni hülyeség. És ha már szóba hoztad a városváltást: Vannak sz*lg*ltatók,akik mindig színvonalas sz*lg*ltatást nyújtanak,nem szívesen változtatnak várost,mert jó híre terjedésével előbb-utóbb kialakul egy visszajárós fix vendégköre az adott városban,kiegészülve mindig 1-1 új arccal és ezt sok leányzó nem szívesen dobja el,nincs értelme egy másik városban ugyanezt nekilátni felépíteni. Ugyanakkor vannak olyan hölgyek,akik azt az utat követik,hogy kb 2-3 hetente vándorolnak városról városra. Ebben az esetben azt használják ki,hogy az "új hús"-ra mindig jobban ugrik a férfinép,valamint ha mindg ugyabban a 3-4 városban ingázik,akkor színvonalas sz*lg*ltatás esetén kialakulhat 3-4 fix vendégkkör 3-4 különböző városban. De ebben az a rossz,hogy akik egy lányhoz szeretnek járni fixen,azok nem ilyet fognak kiválasztani,mert ezek a hölgyek vagy itt vannak épp vagy nem. Meg persze vannak azok,akik azért változtatgatnak várost,nevet,képeket,mert borzasztó a hozzáállásuk ehhez a sz*kmához és az adott városban egy-két bepalizott vendég után a kutya se megy hozzájuk és ülnek üresben. Összességében az én tapasztalatom az,hogy a legjobb sz*lg*ltatók egy névvel és egy városban vannak,nem bonyolítják túl a dolgokat. De ha új lányhoz megy az ember,első lépés mindig a fórum!! ;)
Jah és nem 20-30 lány van itt Nyíregyen,mert csak ezen az oldalon van általában 55-70 nyiregyi hirdető. Plussz még van egy jópár hasonló jellegű oldal,igaz vannak átfedések. Plussz az apróhirdetések itt,újságban,neten. Plussz,akik masszázsként hirdetik magukat,de amúgy nem csak masszázs van.. A 100-150 vendéget is rettentően alábecsülted. Nekem kb minden haverom jár,de pl ezt a fórumot nem használják,max olvasói szinten egy-egy látogatás előtt. A férfitársadalom nagy része,nem kiabálja világnak,hogy elvétve vagy rendszeresen jár ilyen lányokhoz. Valaki azért nem,mert nem egyedülálló valaki meg azért nem,mert cikinek éli meg még haverok előtt is azt,hogy tejel a szexért. :) Én nem érzem annak,ha szóba kerül én bevallom,hogy járogatok,de pl van olyan ismim akiről tudom,hogy jár,de azt mondja mindenkinek,hogy ő bezony sose menne. :D Na a lényeg,hogy természetesen pontos számot nem tudok,de hogy nem 100-150 ember jár itt Nyíregyen és környékén lányokhoz az tuti. Nem beszélve azokról a fickókról,akik mondjuk úgy nem a saját,hanem egy másik városban keresik a "megnyugvást" :)
Sziasztok! Nem tudom, hogyan írjam le a mai napot, talán a tegnapi eseménnyel kezdek! Felhívtam Vivient akit mikor hívtam még Lilla volt aztán változott a neve! Meg kèrdeztem a lehetőségeket amit szépen el sorolt de ki hagyott pár dolgot, hogy azt majd személyesen! Aztán, hogy mennyivel előtte kell szólni hogy mennék, azt mondta 5-20 perc neki mindegy, mondom oké akkor reggel hívlak! Eljött a reggel, 8,50 perc hívom, bemutatkozás,kérdezem mikor mehetek azt mondja 9,30-ra az nekem nem jó, erre ő hívjam vissza 1perc múlva, visszahívom, azt mondja újra mehetek diktálja a címet ha oda érek hívjam újra, oda érek hívom,mondom ki vagyok nem érti mondjam újra el mondom ő erre megint ezzel felel, hogy hívjam vissza 1perc múlva! Otthagytam, szerintem ez nem a vendég csalogató viselkedés!!! Nem nagyon szoktam írogatni de rendszeresen olvasom a fórumot!De ezt nem tudtam!kihagyni!
Ezért volt jó Léna mert ő nem utazó lány volt!!! Mindig lehetett hívni és megbiztató volt!!!
Bár nemrég regeltem ide,de a kezdetek/2010/ óta figyelemmel kisérem a fórumot.Gróf Kurátornak igaza van.
Egy fénykép sorozatból,egy telefonbeszélgetésből,egy képháttérből,egy cimből az öreg harcosok
már le tudják-tudjuk vágni hogy ki-merre-hány méter!
Úgyhogy Gróf úr a szösszenetedre csak annyit tudok írni:ÁMEN!
Gróf! Annyiban javítanálak,hogy azt nem mondtam,hogy csak és kizárólag a kamu lányok váltogatnak várost,szóval ilyen szempontból abszolút nincs előítéletem. :) Barby28-nál voltam már és Kitty38-nál is,mindkettejükkel meg voltam elégedve. Ők valóban hol itt-hol ott tűnnek fel. Inkább csak arra akartam célozni,hogyha egy lány jól csinálja,amit csinál,kedves,vmilyen szinten értelmes és aránylag jól néz ki,akkor pl egy Nyíregyháza simán "eltartja",nincs szüksége arra,hogy világjáróvá avanzsáljon. De persze ez mindenkinek a szíve joga,hogy utazgat vagy sem,a lényeg ,hogy jól szolgáltasson csúnyán mondva. :) Az úrfiúi igények nagyjából hasonlók Piricsén és Londonban is. ;) Na de amiből kiindult ez a beszélgetés az gondolom szted is igaz Gróf: Egy Nyíregyen dolgozó,gyakorlatilag csak pozitív hangvételű kommenteket kapó lánynak,nincs értelme X idő után elkezdenie nevet változtatgatnia hetente,miután már megszoktuk,hogy ő "Erika". Az utóbbi pár napban-hétben már legalább háromszor cserélt nevet. (legalábbis amit én láttam,lehet több csere volt,csak azokról lemaradtam) :)
Boti! Épp most beszélünk a név és helyváltozásokról. :) Amikor hívtad még Lilla volt,mire hazaértél már Vivien. :)) És egyetértek,valóban nem egy vendégcsalogató viselkedés,amit leírtál.. Nem tudom mi változhat folyamatosan 1 perc alatt!? :) Picit túljátszotta a szerepét a leányzó.
Való igaz Gibson,nyitott szemmel és füllel kell evickélni ezen a terepen. ;)
wjdks, ez elég rossz hír a hölgyeknek:D mármint akik otthon vannak :D persze, szinte mindenki tagadja amugymeg én nemfizetős lánynál még életelmeben nem jártam .. :D mindegyik csak a pénzt viszi :D vagy a mastercadot! :D
Köszi Gróf! ;) Amúgy egyetértek,amiket írtál.
Örülök, hogy megtaláltad...én nem "jövök föl" ide olyan gyakran. Meg közben mindig moderálnak...az is eltart egy ideig.
Sziasztok!
Dóránál (25) jártam nemrég . Erről írnék egy keveset. Gbed-nél kopogtattam némi infóért amit köszönök. Itt is történt egy költözés de jó helyet találtak:) Egy órát perkáltam ami jóval többe került az itteni átlagnál. A lakás amúgy rendben a fürdőszoba is ok. A telóban már mindent megbeszéltünk de még rákérdett a szobában:)) Elküldött a fürdőbe menjek nyugodtan kint fog várni. Bazz még izgultam is nagyon dögös vagány csaj. Az ágyban megkaptam amiért papíroztam. Mind fr*ncia és az akció közben is. Ez volt a lényeg!Ennyit kiadna mindig kockázatos de nem csalódtam. Már van összehasonlítási alapom Anikó és közte. Mindketten minőséget adnak.
Tudom nem nyertem el a tetszését de ezen a téren nálunk az előny:)
Azért a telefon beszélgetések is furcsák manapság. Mikor hívsz egy kedvest szép pörgős magabiztos beszéd személyesen meg indián nyelvtan.
Régebben mikor még wjdks is aktívabb volt gondolom tapasztalt hasonlót mondjuk ott nem voltak indiánok:))
Aranyos volt a diszpécser hölgy nem:? E.kr.
Virág(29) hirdetővel már háromszor beszéltem mindig más stílusban. Eddig szimpatikus a hozzáállása mondjuk a paraszt inkognitómat furcsán fogadta:)
De azért még próbálkozom jó lenne nem beletaposni a sz*rba.
Hello :) csak sikerült Daniellahoz bejutnom :) wjdks egyszer beszéltünk róla privàtba a Daniellàról,amit irtàl az mind igaz és ugy volt ahogy leirtad !! Nàlam most az első helyen a Daniella és az Anikó àll az itt hírdető lànyok közül ! Esküszöm nemhogy 30 nak néz ki,azt hittem 23-24 éves maximum :) ahogy a vendéghez hozzà àll,azt meg tanitani lehetne :) ugy viselkedett velem mint ha 3-4 éve ismertem volna !! Ahogy nevet, ahogy hozzàd ér ,amit művelt velem az kàpràzatos !! Olyan 8 -asokat tekert kavart a csipőjével hogy bàmulatos !! :) Alakra 10/10 , hozzààllàs 10/10, francia : finom nagyon ! Megmondtam neki is ,hogy pont olyan Nő,akiért oda vagyok meg vissza !! Ha a Gina elmegy a hónap végén, megvan az új kedvencem !! Mondtam neki, sokat fogok hozzà menni ha hirdetését meglàtom az oldalon !! Szenzàciós nő !!! :)))
Szevsztok makktársak! Mennyi és mennyi új leányzó van most,szeretett kis városunkban. Esetleg valakinek volt már szerencséje? Gondolok itt Nati 27-re ,Vivien 25-re,Betti 23-ra. Sajnos sokat dolgozom távol és mikor hazajövök szeretnék menni egy normális csajszihoz. Eddig Léna volt az a nő,de mint tudjuk sajnos már nincs. Akinél voltam eddig és csak jó tapasztalatom volt:*** moderálva ***,Viki30,Dior30,Dóra 25,Anett 35! Nektek köszönhetem a velük töltött kellemes együttléteket. Kérem hát most is segítségeteket.
Sziasztok,
Nemrégen meglátogattam Dior30-at. Az egyik virágról elnevezett úton rendel, könnyem megtalálható az útbaigazításával. Lakás új építésű, szoba illetve a fürdő tiszta. Ami kicsit zavart elsőre a franciaágyon van egy felfújható vendégágy, elsőre érdekes volt de a végére megszoktam :) Dior képei valósak, talán van rajta pár kiló a képekhez képest, de nem zavart. A nyelvérzéke egészem jó. Az NF fel*ras, nincs az alap*rban :(
Az action is kiváló volt vele, volt adok-kapok rendesen (mind a ketten megizzadunk a végére :) Megéri felkeresni egyszer minimum.
Nézzük az elmúlt pár hét termését, szólok, aktus nem volt:
Krisztina(20) maybe Dalma(23) Ő gyárilag nem itt hirdet, ennek ellenére kénytelen vagyok azonosítani Dalma(23)-al, lehet, nincs igazam, de ha az illető hölgy a Júlia fürdőhöz próbál navigálni, légy résen! Kapsz egy anatómiából bukott menyecskét, aki azt sem tudja, hol terem a prosztata.
Melanie (28): Fantasztikus a marketingje! A felrakott fotósorozattal kb. Kovinál lehetett kopogtani 1997-ben. Amúgy hozzáállásban semmi gond nem lenne, de azért 10 évnél többet - könyörgöm - ne tagadjunk már le a korunkból! Úgy fordultam ki az ajtóból, mint annak a rendje +1 ugyanott fellelhető, mint Regina (34), szóval kvázi úgy tűnik, hogy itt a frnz körút első lehetőségénél ez valami kollektív szerződés része - mármint az 'írjunk +10 évet az adatlapra'. Idióták!
Mya (33) - ő most nincs itt, de jön vissza. Gyönyörű, cserfes, kellemes masszázstechnikával, franciás heppienddel, igényes helyen, abszolút ajánlott!
Fannika (19) - Remélem sikerült elköltözni a handsztríről, és új szalont nyitni..
Dia (29) - Nekem ő a favorit! Annyira barátnő fíling, hogy nem merek hozzá menni, mert annyire barátnő fíling.. Többször voltam már nála, és egyre jobban összeszokunk, és már félek, hogy több lesz, mint.. ehh.. De ezt neki is elmondtam már..
Virág (29) - Kedves Virág! Nagyon tisztellek! Amilyen hangulatban voltál, amikor találkoztunk, és ahogy mégis odatetted magad! Le a kalappal! Nem kérdeztem, hogy miért, csak láttam, próbáltalak egy hosszú öleléssel támogatni, és ahogy éreztem, neked is jól esett! Remélem, azóta rendeződött minden!
Virág nagyon ajánlott, de becsüljétek meg léccci!
És a váááááááááááááááóóóóóóóóóó!
Szofi (24) - Uhh.. Most épp nem leszek szerelmes, mert klasszikus értelemben tényleg nem az 'esetem' a hölgy. De amit ma tőle kaptam..
Kezdjük ott, hogy csodaszép! Tényleg! Folyton mosolygós arc, gyönyörű, hosszú haj, fantasztikus keblek, hibátlan popsi, olyan tangába csomagolva, hogy folyamatosan győzködtem magam, hogy ezt nem kell levenni, simám körbe lehet simogatni. :)
Ennyire erotikus 'erotikus masszásban' még sosem volt részem! Az egész Milla-Csenge-Pandora team mehet a levesbe! :D
És ami nagyon durva: 20 éve aktív szexuális életem alatt soha, senki nem elégített ki ilyen rövid időn belül kétszer. pedig nem voltam az a végletekig kiéhezett dög..
Fontos tisztázandó kérdés, ami nem derült ki a posztodból- Szofi 24 akkor "csak" masszőr, vagy már basszőr?
És íme egy kihívás, amit nehéz definiálni egy ilyen szigorúan moderált fórumon, ergo maradt a lehetőség, hogy úgy csavarjam a szavakat, hogy átmenjen azon a bizonyos moderálási rendszeren. Csak az a baj, hogyha moderáció-képessé csűröm-csavarom a a szavakat, akkor nem biztos, hogy a célcsoport rendelkezik megfelelő IQ-val, hogy felfogja. De megpróbáljuk:
Először keménykedés helyett legyek asszertív:
Baromira zavar, mondhatni lelohaszt, hogyha az általam látogatott hölgyeknél random hematómákkal (értsd: véraláfutás, ezzel az idegen szóval csak azt mutattam, mennyire okos vagyok) futok össze, szóval a randi értékét nagyban növelné (ergo gyakrabban járnék vissza), ha ilyenekkel nem kellene találkoznom.
És jöjjön az izgi:
Az eddigiekből talán lejön, hogy vagyok annyira manipulatív tajparaszt, hogy kb bármit kiszedjek - tényleg! szép szóval - bárkiből - ergo a lányokból, akikkel épp vagyok. Még azt is, hogy ki veri őket.
Egy kicsit egyértelműbben: Van arra lehetőségem, hogy eltöltsek annyi időt azokkal a hölgyekkel, akik sérültek, hogy megtudjam, hogy mitől/kitől sérültek.
És hogy ezt hogyan használnám fel? Megfricskáznám a sérülést okozó illető(k) orrát! (Fakk, ez a moderációs rendszer..)
És amit úgy en-bloc mindenki megért:
Figyelj, te istenbarma! Ha vered a lányaidat, abból aztán semmit nem nyersz, csak annyit, hogy a hozzám hasonló korrekt partnerek (neked üzletfelek) csak szörnyülküdnek, és netán elgondolkoznak azon, hogy mit is tudnának csinálni, hogy ne így legyen!
Öööhh: Beszámoló, mondtam már, hogy Dorina (33) is ajánlott, írtam róla régebben, most csak azért emlegetem, hogy ne az egész hozzászólást kelljen kivágni..