Dr. Staffi rendel.. :D Voltam egy ismerősnél a körte "streeten". A földszinten az ajtora ki van irva : Rendelő. Huh gondoltam magamban az a nemsemmi :D már itt is????? :)))))
Dr. Staffi rendel.. :D Voltam egy ismerősnél a körte "streeten". A földszinten az ajtora ki van irva : Rendelő. Huh gondoltam magamban az a nemsemmi :D már itt is????? :)))))
Hello ! Nem voltam, mert nem làtom a pár napja a hirdetését :( de ha újra itt lesz , megvizsgàlom a leányzót ! :)
Hali staffi! Voltál Grétinél?? Ha igen mi volt??
Nézegetem itt a lányokat de elég gyengus most ez a felhozatal :(( még ezt a Vivien 23 nézegetem akinél a mulkor nem sikerült bejutnom ,hogy rá kellene nézni!! De aki bejövősek azoknál már voltam, a Szofi 24 meg most nem hirdet őt akartam meglátogatni a hét elején ! Van akiről rosszak a jellemzések azokat kerülném, akikről meg esetleg nincs rossz infó de nem voltam náluk azok meg számomra nem bejövősek :(((( a kedvencem sajnos nincs most, mert akkor meglenne oldva a helyzet ha rendelne a héten :((((
Akit érdekel voltam Lola 34-nél. Ő van a képeken. Korrekt sz*lg*lt*tó, mindenben a kedvemet kereste, nekem mi a jó hogy szeretem stb. Jó magas és nem az a vékony fajta, van rajta mit fogni viszont lehet rakni rendesen nincs nyafogás. Bár az ***moderálva*** a szokásostól egy picit magasabbak viszont mindent szabad ( popsit nem kérdeztem).
Sziasztok !!! Ancsesz 40 ről tud valaki valamitvalamit ? A hirdetés valamejik oldalon még aktív , viszont az érdeklődőt csak egy hangposta fogadja !!! Amúgy is nagyon nehezen elérhető , nekem egy év alatt egyszer vette fel a telefont , de sajna akkor nem dolgozott !!! Ha valaki tudja hogy mij módon lehet vele időpontot egyeztetni kérem irja meg priviben !!! Köszi !
Az apróhirdetős Szandika? Vagy melyik?
Én beszéltem az apróssal (19), kérdeztem, hogy szájba mehet-e. Nem egy szimpla 'Nem'-et kaptam, hanem 'Fujj, ez undorító, hogy is képzelem', na ilyen tálalással sanszosan beleképzeltem a várható nyafogást, szóval megköszöntem a tájékoztatást.
SZANDIKA: Amilyen friss itt Nyíregyházán annyira frissítő. Mellesleg nőiessége magáért beszél, intelligenciája átlagon felüli, igényes: úgy érzi vele az ember magát, mintha egy kedves barátnőjénél tölthetne egy egy órát. Ritka türelmes és rendkívül korrekt. Imádtalak Szandika, várlak vissza még hozzánk.
Köszi :) persze hogy segítettél hiszen minden beszámoló jól jön a vendégeknek ! :) beszámolód alapján mindenféle képpen a kipróbàlandó kategóriába tartozik a Gréta :)
Sziasztok! Voltam nála..... Szóval ez az én tapasztalatom! Telefonban aranyos,kedves egyeztetés zökkenőmentes, ott voltam a megbeszélt helyen, viszont késtem, igy fél ídőt tudtam maradni. Szerintem nagyon szép lány, nagyon csinos amikor azt mondta bíztam magam rá..... no mondom helyben vagyok. Hamar , alig húsz perc s már kivégzett! Negatívum, hamar túl akart lenni az egészen, legalábbis nekem úgy tűnt. Viszont említette, hogy készül haza remélem ez volt az oka! Még megyek hozzá adok egy esélyt magamnak, meg persze neki is! Talán ha nem kések lehet türelmesebb, vagy csak egyszerűen több időnk lett volna! Remélem segítettem??
Helló Pici 26 szerintem is gyors a csaj de több mint 30 amit ír magaról .Én is voltam mar nàla sikerült elérnem .Teste kiválló csak szerintem.màr unja és mielőbb le akarja tudni.Nehezen ment vele a kölcsönös francia inkàbb csak ő szereti doktàlni a tempót,de azért sikerült egy nyelvest kiharcolni jó szük puncija van har elintézi.a vitézt.
Sajna nincs info itt róla :((( a Debreceni fórumon egy infó van róla de az is negatív egy kicsit :(( de hàt egy darab információ után messzemenő következtetés levonni nem szabad igy ,marad esetleg ha valaki sajàt maga jár utànna a dolgoknak !! Pedig képei alapján igéretes egy csajszi :) :)
Hali :) hmm..... nem értem azt ,hogy màr 2014 okt. 4 -én is a Mayàról érdeklődtél és utànna is nem is egyszer a Mayàról kellett volna info ! Eltelt október óta 7-8 hónap és még nem vetted a fàradságot és a bàtorságot ,hogy meglátogasd ?! De amugy ha nem is sok ,de ha vissza olvasol van róla infó irva ! :) ne variálj elmész , odahajitasz neki és vagy bejön vagy nem :) ha esetleg nem ,akkor sincs gond veszett màr több is Mohácson :) nem mindenki fórumozik aki jár lányokhoz, de van olyan is aki fórumozik de punci írigy és nem ossza meg a tapasztalatot sajnos :( igy néha az ember fiának sajàt magànak kell utánna járni a dolgoknak !!! Na jó vadászatot ! :)
Maya (41) illetve Margo ( 32 ) ről tud valaki valami infót/tapasztalatot? :) előre is köszi
Sziasztok!
A hétvégén meglátogattam Viki 30-at ( most nem hírdet)
Nem ajánlom! Azoknak nem ajánlom akik a hosszú sexre vannak "ráállva" :)
ÚRISTEN sztem max 7-8 perc lehetett és kivégzett! Eszméletlenül tud a csaj :)
Csak ajánlani tudom, de mindenki kösse fel a felkötnivalót!!!
Még tuti megyek hozzá!
Anikóval kapcsolatban én is csak megerősíteni tudom az előttem hozzászólókat! Szuper!!!
Sziasztok
Próbáld meg felhívni őket !! Most ide ha ki irja valaki neked ugy is kimoderàlják ! Az meg ,hogy virágnyelven ki irja valaki neked mi, mennyi ,és miért ennyi a tarifa, az meg bonyolúlt egy kicsit ! Javaslom hívj fel 2-3 hirdetőt nagyjàból ugyan azok a nagy átlagba a tarifàk , ne sajnàlj egy kis telefon szàmlàt és egy kis időt ràszánni a lànyokra ! Amugy is a ha ügyes vagy a telefon beszélgetésekből sok mindent le lehet szürni, hogy szimpatikus -e az a làny neked vagy esetleg nem éppen ő a neked való hirdető akit keresel ! :) jó vadàszatot ;)
Letudná írni valaki hogy melyik lány mennyiért csinálja?
Én csütörtökön tàmadok következő alkalommal, meg ha birom az iramot akkor szombaton. Tobbi napon nem érek rá... nem vagyok olyan kiváltságos helyzetben mint Te! :))
Jövő hét elején a Szofi 24 -et próbàlnàm betàmadni ! Info nem nagyon van róla sajna, de már beszéltem vele, telefonba aranyos kedves hangja van ! Lehet rà repülök hét elején !! :)
Aki visszajàrós vendég hozzà, az tudja miről beszélek amikor infokat osztok meg róla ! Azok tudnak a sorok között olvasni :) ;)