háááát.... gecccccccccc................. sírok..... potyognak a könnyeim!!!!
hááááááááááá, ezt nem gondoltam volna.... NINDZSÁNK is van!!!
Szamóca18
Mekkora képek, óóóótejóég....
Besírok.......
hahahahahaaaa!!
Jöhet a moderálás......
:D:D:D
háááát.... gecccccccccc................. sírok..... potyognak a könnyeim!!!!
hááááááááááá, ezt nem gondoltam volna.... NINDZSÁNK is van!!!
Szamóca18
Mekkora képek, óóóótejóég....
Besírok.......
hahahahahaaaa!!
Jöhet a moderálás......
:D:D:D
Igen,átalakult Klaudia21 Melánivá. :) Nem tudom mi értelme van ennek.
Valaki elmagyarázná a tapasztalt kollégák közül mi a francnak ez az állandó névcsere bizonyos hölgyeknél...OK, S*gv*ri Endrének 32 neve volt (állítólag)...de ő illegális "komenista" volt...ennek a fele még itt is félig igaz lehetne, de a másik?!
Na de azt végképp nem,hogy Erika miért lett Enikő?? Sztem,akik voltak Erikánál az esetek 90%-ában pozitív beszámolót írtak róla,sőt priviben is csak jókat hallottam felőle. Szóval lett egy úgymond "bejáratott" neve és ennek ellenére átalakul Enikővé. Komolyan mondom nem bírok rájönni,hogy miért,pedig tényleg töröm az agyam rajta. :) Vagy ezt már ilyen unaloműzés gyanánt csinálják a lányok? Netán menő? :)) Egy nagyon okos ember,aki rájön pl Erika névváltoztatásának az okára,felvilágosíthatna minket. :D Jah de amúgy én is nevetek már ezen BygBoy! ;)
Kékszem! Csak nyugalom! Jobb ma egy nindzsa,mint holnap kettő! ;)) (csak nehogy rászóljak) :D
De most nézem alaposabban,nem is nindzsa,nem fekete kendő van rajta. Csak érdekes a képszerkesztés,amivel kitakarta az arcát. :) Mondjuk tényleg furi,mert a szemét meg látni engedi,pedig sztem pont a szemből,tekintetből lehet a legkönnyebben felismerni vkit.
Hello :) pár nappal ezelőtt még Erika 20 , Edina néven volt fent egy két napig ! Most meg Enikő :) úgy látom szereti az " E " betüvel kezdődő keresztneveket :) én is voltam anno Erikànal ( bocs Enikőnél ) meg voltam elégedve a sz*lg*lt*tàsàval, de most ez a név vàltoztatàs dolog nem biztos , hogy jó fényt vet rà ! Mivel sokan nem értjük tényleg ,higy miért kell nevet vàtoztatni föleg úgy ,hogy az Erika 20 név mellé ,màr úgymond egy megbízható sz*lg*lt*tàs pàrosult ,sokak szemébe ! Na mindegy, ő tudja miért jó ez igy neki ! : jaaaaa,, és ugy làtom megérkezett a Zara :))
Hát gyerekek,komolyan mondom besírok ezen a sok kavaráson!
Vagy a lányok b*ggyantak meg,vagy a személyi edzők!
Nem tudom melyik a rosszabb!
Az Edináról lemaradtam Staffi. :))
Sztem a meleg Gibson. ;)
Lassan a minden keresztnév megjelenik a hirdetésekben! Van itt màr Kitti, Vivien, Kiara meg sorolhatnàm :) csak néz az ember mint a moziba, hogy mennyi új hirdető van ( vagy csak újnak làtszó ) Rami tényleg kis aranyos csajszi volt, remélem csak pihen egy kicsit, és visszatér újra :)
El sem hiszem, a Daniellaval sikerült beszélnem, hónapok óta próbàlom hátha egyszer sikerül telefonon beszélni vele , és most összejött :)
Kezd kabaré jelleget ölteni a valamikori Erika. :)) De legalább mostmár nem E betűvel kezdődik a név.
Vegyél egy lottót Staffi! :)) Én akkor éreztem hasonlóképpen,amikor először el tudtam érni Gina Diamond-ot. Telóbeszélgetésünk után három napig azt hittem,hogy én vagyok Jézus. :D
Kecskeméten az Anna csak nekem tetszik amúgy? :) Meg jó a bemutatkozó szövege,mosolyogtam rajta. :) Lehet mindjárt felhívom,hogy: "Helló,itt vagyok a ház előtt,melyik a hanyas a kapucsengő?" :))) Na jó csak viccelek,nem akarom,hogy kihulljon az a szép hosszú haja az idegtől. :D
Utóljàra wjdks akkor örültem ennyire, amikor az eggyik csaj ismerősöm felhivott és megmondta , hogy mégsem tőlem terhes hanem az eredeti pasijàtól :)))))
Az igazán szép mégis az lett volna ha Tőled, és annak ellenére is a másik pasi nyakába varja:D
Gyönyörű lett volna :))))
Nándi sógorom...
:D
Volt itt is 1 csaj, ugyanezt játszotta, felhvtam a haverokat hogy nálatok is volt a csaj hogy tőletek t*rhes?
-Aha
Mondom bazz ez az egész utcátol t*rhes az hogy lehet? :D
Néztem már sok sci-fi-t meg nagy a képzelőerőm de ez nekem is sok:D
Megvan Rami, csak nem ezen az oldalon...