Zita 29 egy ideig Békéscsabán rendel.
Zita 29 egy ideig Békéscsabán rendel.
Lessz !! Nyugi ;)
Daniella nagyon eltűnt...???
Hali! Szerintem tök korrekt, viszont csak maszíroz( legalábbis engem) a vége happy end, nekem nagyon bejött!
Ma majdnem egész nap hivogattam a Zita 29 -et, kiváncsi lettem volna mennyiért kínálja a bájait !! De ki volt kapcsolva sajnos :( na mindegy, de remélem a Gréta 23 közelebb fog jönni a megyéhez, mert azért Debrecenbe nincs kedvem most átkocsikázni, mert ezt a lányt mindenféle képpen blokkolnám :) :)
Ja igen.Az árak egy kéz + 1 ujj a teljes(ebbe popó nincs,nem is kérdezte.)Csak francia védőruha nélkül 5 ujj,védőruhával 4.
Sziasztok.
Meglátogattam Lya(32) nevű hirdetőtt.Az Ó+bor alapanyag utcán rendel.Face control volt,de utána rögtön fogadott.Anitával rendel egy helyen,de más nincs a lakásban.A szobába egy egyszemélyes ágy van.Zuhanyzási lehetőség adott.Lehúzás veszélye nem volt.Időt se nézte.Néha megcsörrent a telefon de nem vette fel.Bár jobb lenne lehalkítani.A lány számora 10/9.Persze ez csak az én véleményem.Annak ajánlott aki nem a vékony csajokat szereti,mert egy kis hasi van.Francia remek,végig mehet.Csók nincs.Kölcsönös francia közbe apró nyögések.Pózoknál nem finnyáskodik.A végén még nyugodtan lehet beszélgetni vele.Nem azt mondom hogy ezentúl csak hozzá fogok járni,de hogy visszamegyek az még biztos.
Sziasztok.
Sajnálatomra már nem hírder. Nekem nem volt szerencsém hozzá. Talán az elmitett"dolgok" miatt. Sok sikert neki🍓
Tomi05, erre jó ha az emberfia olvassa a fórumot !! Azért nem mindegy ha egy pár Mátyás Király a zsebébe marad a vendégnek ,nem feleslegesen osztogatja esetleg a semmiért , a manit ! :) pont időbe olvastad az infót a hirdetőről :)
Én levontam a következtetést :) Az ilyen nőt messze el kell kerülni....
A képei miatt majdnem felkerestem ,de még jó ,hogy időbe tájékozódtam....
Üdv!
Nos, két hölgyről szeretnék véleményt alkotni.
Az első Rami19. A korábban NyíregyiGigolo által leírtakkal teljesen egyetértek!
A másik Virág33.
A hölgy Győrből van itt, pár napig. Meg lehet nézni a Győri fórumot, van róla vélemény. Nos, igyekszem tárgyilagos lenni de...
Az időpont egyeztetésbe csúszott némi gond. Hogy is mondjam, a hölgynek nem erősége a logisztika! De végül is sikerült bejutni hozzá. A képeken egyértelműen ő van, de a PhotoShop remek találmány. A korához hozzá lehet adni nyugodtan olyan öt-nyolc évet. Az akció teljesen átlagos volt, semmi extra. Negatívum nincs. A végén a kezembe nyomta a törölközőt, és a tekintete azt sugallta hogy menj zuhanyozni, aztán tünés a p...ba. Ez egy kicsit kellemetlen volt. És persze a telefon állandóan csörgött. Nem volt lehalkítva, és vagy kétszer fel is vette. Persze csak azt monda - hívj vissza öt perc múlva.
A következtetéseket vonja le mindenki maga.
Sziasztok!
Szeretnék infókat gyüjteni ha volt már valaki a hölgyeknél!
- Zita 29 érdekes a nagy méretes szövege, valami infó?
- Virág 33 ?
Nálam még mindig Anikó vezet magasan a lányok között, voltam már nála nem is egyszer de soha nem csalódtam! Nála érdemes elmenni!
Sziasztok!
A segitsegeteket szeretnem kerni. Egyedul dolgozo feher nagydarab holgyet keresek aki 50 mar elmult, ha tudtok ilyet a kornyeken irjatok meg nekem.
Koszonom!
Csak mert igen ritka a normális hozzászóló és a normális hirdető is!
Rami 19: Egy kis tündér..szó szerint...kis alacsony, törékeny mosolygós lány aki végig azt keresi, hol tud kellemeset okozni a vendégének. "Barátnő feeling" - biztosan mindenkivel olyan amilyenek vele de nálam maximális volt az ellazulás- és valami hihetetlen tetchnikákkat ismer! MIndnekinek ajánlom...azaz minden normális embernek...ha valaki nem az vele ne csodálkozzon ha levágja a miújságját! :D abszolút ajánlott kategória!! Lakás tökéletesen megfelel az elvártaknak, talán még felette is van kicsivel. Megközelíthetőség kiváló!
Egyedüli hártány ha annak mondható, hogy a két "kolléganő" jön megy..(és nem túl szépek) szóval velük össze lehet találkozni zuhanytól-ig menet. Más játékossal nem, a logisztikára figyelnek! Bár engem ez sem zavart...Többször jártam már nála és jelenleg csak hozzá megyek a városban!
test (nekem) : 10/10 (amennyiben a kis formás melleket szereti valaki)
hozzáállás : 10/11
arc : 10/10
lakás: : 10/10
Boldog névnapot Daniella ! :)
Hy!
egy kis show:
Multkorában Gréti 26-nál landoltam. Régen is jártam nála már de mint valaki előttem említette valóban nem 26 már és ez sajnos kezd látszani. A hozzáállás még mindíg egész jó de nem biztos hogy megéri azt az árat amit kér már. Időközben nevet váltott ha jól láttam és más városba exportálta magát.
Szamira: Nem rossz kis csaj alapvetően, volt pár kissebb gond, de végülis megkaptam amiért mentem, fogok még menni hozzá hátha legközelebb kicsit jobban sül el a dolog.
Más: ahogy nézem elég satnya a kínálat mostanában főleg megbízható lányokból. Hirdető az van bőven néha de hiába ha az ember nem mer elmenni hozzájuk mert egyszerüen látszik hogy valami nem stimmel. Lyuksógorok!! Ne habozzunk egymással megosztani az információkat! A kamu önreklámos kommenteket amúgy is ki lehet szúrni szóval írjátok meg amit tapasztaltok! írnék én többet de na.....ritkán akciózom, akkor is csak hosszas szemlélődés után.
kérdés: Van most két Rami is ugye. valaki aki járt már mind2 csajnál az esetleg priviben írhatna pár részletet pl.: security feeling, lehúzás veszély, időnézés stb dolgokról. megköszönném. egyik csaj sem tünik rossznak, segítsetek dönteni :D
Sziasztok!
Virág 33-ról valakinek információ? Várom akár privátba is!
Köszönöm!
Dr. Staffi rendel.. :D Voltam egy ismerősnél a körte "streeten". A földszinten az ajtora ki van irva : Rendelő. Huh gondoltam magamban az a nemsemmi :D már itt is????? :)))))
Hello ! Nem voltam, mert nem làtom a pár napja a hirdetését :( de ha újra itt lesz , megvizsgàlom a leányzót ! :)
Hali staffi! Voltál Grétinél?? Ha igen mi volt??