De!
De!
Sziasztok!
Rég voltam idehaza.Úgy látom most rengeteg a friss fiatal lány.
Ki az akit mostanság érdemes meglátogatni?Inkább a 30 alatti korosztályból.
* esetleg szívesen*
Sziasztok. Volt itt korábban egy lány aki Baktalórántházán dolgozott. Azt hiszem Fannika, de nem vagyok benne biztos. Esetled ha valaknek van róla infója, azivesen venném! Köszi.
Szerintem a Zara és a Niky van ott most :)
Szofinak most is aktív a hírdetése!
Nem lehet elérni vagy mi a gond?
Nem tudja valaki véletlenül hogy az árok sztríti kecóban most ki vagy kik rendelnek? Szeretem azt a helyet és ott általában a csajok is jók
Bizt nem tévedek nagyot ha Dórára tippelek a "hasonlóság" miatt!
Hm.. A Niki 29 ismerős nagyon ! :) szerintem nem csak nekem hanem más vendégeknek is ! :)
MIa22:
könnyű parkolás és korrekt rózsaszál igény! A képeken tényleg ő van, a teste gyönyörű. Melle kifogástalan kerek kemény ami elmondása szerint kicsi! NEM AZ! francia miattam kalappal (mindenkinek javaslom, nem nála hanem minden ilyen helyzetben!) kifogástalan. Gyengés vagy épp erős ahogy szeretnéd. Nem tudtam megállni, hogy közben ne adjak még neki két rózsaszálat a bugyi elhagyásáért és lovagló befejezésért. Persze végül több pozícióban is ment..rettentően szűk ami a méreteimmel kicsit talán nagy is volt neki de nem rosszallóan jegyezte meg csak kérte hogy ne teljesen dugjam be. Szóval első osztály. Szemérem ajkai tényleg nagyok..ez genetka..valakinek tetszik valakinek nem. Nekem sem a kedvencem KNF-t nem is kértem emiatt de nem vesztett az élvezetekből. Fiatal odaadó és értelmes és dögös csajszi! Pont mikor végeztünk bekopogtak az ajtón jelezve, hogy idő van..ami éppen nem zavart, ha aktus közben történik kicsit máshog yalakult volna a leírásom. Arról nem is beszélve, hogy F-re mentem és közben lett kibővítve..a nagyon okos aki kopogott ezt honnan tudja?? Na de nem az kimagasló logikájukról híresek a "testőrök". :D
hely: 6/10
test: 10/10
arc (szubjektív) : 7/10
francia: 8/10
szex: 7/10
hozzáállás 9/10
kiváló élmény volt. Visszatértnék hozzá ha nem lenne új alapszabály nálam, hogy egy lánynál egyszer max!
Szofi az egyetlen akihez visszamennék masszázsra! nem tudja valaki mi lett vele vagy merre van, milyenszámon lehet elérni? kérlek írjatok ha van infó privátban. Köszi!
A név szerinti korhoz nem találtam semmit.
Debreceni fóromon keress a nevekre!
Aliz és Zsofika a Vasvárin van 7***moderálva*** a félidő/csaj.
Ertelmes csajnak tűnt!
De tud valaki többet várom!
Köszi Mex az első támpontot! Mondjuk nem a legjobb,de azért köszi! ;)
Fuu..most néztem újra a képeiket "szakszemmel" és a Zsófikánál,már így fotókon is látni,hogy az a cici bizony tényleg kemény,mint a Tarzan sarka. :) Az Alexandra popója meg az a tipikus "ilyen a mesében nincs" popsinak tűnik,amit ha meglátsz egy fehér nadrágban a Tescoban a húspultnál,akkor megvárod,hogy melyik kasszánál fog fizetni és te is odaállsz még másfél percnyi vizuális katarzisért. :D
Alexandra, Zsófika, Aliz, ők hárman Debrecenből légióskodnak, a képek brutálisan jók jók! Voltam az Alexandránál ha egyáltalán ő volt, nekem csalódás volt..
Hmm az Alexandra26+Zsófika20 duónál járt már valaki? A képeken bombázók,a bemutatkozó szövegük értelmesen megfogalmazott és izgalmas. Szóval,ha esetleg valaki már tiszetletét tette nálunk,akkor előadhatná a regét a Csodaszarvasról akár itt,akár privátban. ;) A hozzáállásuk érdekelne,hogy mennyire érezheti náluk az emberfia,hogy ez bezony egy meló. Kösz,kösz! ;)
Azért egy-két csaj komoly válsággal küzdhet hogy négy hirdetést is felad egyszerre:D itt van pl. a régi Szamira aki most Kornélia, Nicol, Jessica, Aliz legalábbis ahogy én látom a képek alapján:D Az ilyen hogy csinállja? van 4 telefonja ami fel van cimkézve nevek szerint? :D nem semmi
van most elég sok új hírdető csaj....ha valaki felpróbált már valakit akkor ne tartsa magában :D
Röviden: tisztaság! Hozzáállás, és az egy óra az semmiképpen nem negyvenöt perc!
A jucus 35 neven hirdeto holggyel volt mar valakinek talalkozasa?