Mia: A telefont egy kedves hangú hölgy vette fel, megbeszéltük a dolgokat és szinte azonnal tudott is fogadni.Könnyű megközelíthetőség után egy csinos hölgy nyitott ajtót. Félidőre mentem ami *** moderálva ***. Nyelvtan órát kicsit lightosan végzi, simogatni csak is ciciknél lehet. Összességében egyszeri próbálkozást megér szerintem.
Candy: Igaz már itt hagyta a várost Debrecenben található, de leírom tapasztalatom, ami kb 3 hete volt. Két alkalommal is jártam nála, nem is olyan nagy időkülönbséggel. Talán 3-4 nap különbséggel. Első alkalommal mikor mentem gyors egyeztetés után az ajtóban egy igazi p.rnós, csinos, szilikon száj, szilikon mell áá minden ami kell. Csak dícsérni tudnám. Minden tökéletes volt, hozzáállás minden. Viszont második alkalommal, mintha nem is hozzá mentem volna. Mihamarabb végezzünk már feeling. Simogatni szinte sehol nem engedte.Egész időre mentem de már fél idő után kérdezte,hogy sokáig tart e a 2. NA ezzel mondanom sem kell,hogy elvette a kedvem. Összeségében azért a testért nagyon megérte, remélem a második alkalom nem álladósul neki.