Kedves Tamás! Szerintem ez a "szülinapom van,de még nem jött meg a fizum" egyik csajt sem fogja meghatni,úgyhogy sztem várd meg a fizud és utána hívj fel egy csajt! :) Majd utólag megünnepled a szülinapod! ;)
Kedves Tamás! Szerintem ez a "szülinapom van,de még nem jött meg a fizum" egyik csajt sem fogja meghatni,úgyhogy sztem várd meg a fizud és utána hívj fel egy csajt! :) Majd utólag megünnepled a szülinapod! ;)
Sok szemszögböl nézhetjük Latikát. Az enyémböl egy erős közepes. Lakás meg kicsit lehangoló meg a lakók is kiváncsan leskelődnek.
Másik ilyen hely a Csinike nálla viszont a teljesítmény is zéró.
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Üdv mindenkinek: Ajánlani tudnám Szyszy 20 ( Baktalórántháza) nagyon jó a szolgáltatása,én nagyon elégedet voltam vele,és megbizható,aranyos,kedves.10-ből 8 adnék neki skálán .
Sziasztok.
Ha jól tudom, Latika és Norci egy lakásban vannak. Nekem ez pont jó lenne, unokatesómmal szeretném őket meglátogatni. Sok jót olvastam róluk az oldalon.
Tudna nekem írni valaki aki nemrég járt náluk ?
Nagyon tetszenek a képei, szerintem érdemes lenne hozzájuk menni :)
Előre is köszönöm, minden jót nektek, és a híredetőknek ;)
***Kérjük az Önreklám mellőzését!*** Bella23
Sziasztok!
Tegnap Bella23hoz volt szerencsém.Vasvári Pál utc*n r*nd*l.
Lakás rendben van,bejutás zökkenőmentes.
Szép arcú mosolygós lány fogadott.Igyekezett a kedvemet keresni.**trában sok lehetőség van nála.
Összességében ajánlott a csaj,annak aki szereti a nőies formákat.
Kedves Bella23 vagy ,,Béla" ez gellert kapott.
Helló!
Nincs oly sok tapasztalatom mint itt némelyik 'kollégának', de azt a keveset megosztanám ,hogy minnél több info kerülhessen ki,mindenki megtalálja a megfelelő partnert:
Vanessza35: Egszer meglátogattam egy kellemes masszázs reményében, de nem egészen azt kaptam amit vártam. kecó kicsi zsúfolt,ami még nem olyan nagy gond, de a fellengzős stílus, a flegma hozzáállás, masszázs közben töbszöri telefonálása az nagyon elvette kedvem. A masszázs nem mondanám kiemelkedőnek, jó indulattal átlagos, és a happy end az átlagon aluli, szó szerint oldalra fordulva minnél gyorabban jussunk a végére. talán egyedüli pozitívum az *r, de ennek ellenére sem fogom többször felkeresni.
Alexa40: Telefonon való egyeztetés megvolt, ott kedves hang, szimpatikus benyomás. Megérkezés ismét telefon a pontosítás kedvéért, s itt kezdödtek a bajok. Kb 20 perc várakoztatás és különböző indokok meghallgatása után letettem a masszázsról és távoztam.
Léna34:Telefonos egyeztetés korrekt, a kecó nagyon jó, ággyal szemben óriási tükör. A kora szerintem 10-el több és a teltebb lányok kedvelőinek ajanlatos.A mellei viszik a pálmát, igazi műcicik:) szeret beszélgetni, számomra sokat is. francia nem rossz, de nem is kiemelkedő. Aktus során nekem kicsit unottnak tűnt, ami kicsit lelombozó. Kezdőknek ajanlott kipróbálni, nyugis helyen található, korrekt.
Kedes társak remélem segítettem a tapasztalatok megosztásásával.
Ha tudtok ajánlani egy jó masszőr lányt, kellemes befejezéssel azt megköszönöm.
Régebben rendelt nyíregyházán egy bizinyos Gina nevű hölgy, egy *** moderálva *** megtaláltam, azon a bizonoy rosszalkodóson, de viszont többszöri telefonhívásra sem tudtam elérni, ha valakinek van infója róla, és privátban megírná, megköszönném, mert pozitív émlékeket hagyott bennem és szívesen felelevenítném.
Kedves Srác! Ha ez nyugtat Ginát nem csak te nem tudod elérni,én is próbáltam nem egyszer az elmúlt hetekben,de nekem sem sikerült,pedig aktív a hirdetése azon az oldalon. Azt elhiszem,hogy pozitív emlékeket hagyott benned,ezzel nem vagy egyedül. :) Jah és masszőr lány nincs,hisz a masszőr az férfi. Szerintem inkább masszőzt keresel. ;)
Helló,
azért nem tudjátok rögtön elérni Ginát, mert nála minden óra és félóra be van osztva, tehát amennyiben a vendég távozik, renbe rakja magát és a szobát és várja a következőt.
Ha szerencsétek van ebben az időközben felveszi. Amikor én voltam nála többször csörgött, rezgett a telefonja, de természetesen nem vette fel. Szerintem csupán ez az oka.
Nekem mindig szerencsém volt és pár próbálkozást követően mindig felvette. Egyébként 12 óra előtt is érdemes fél órával már próbálkozni.
Flaska! Értem amit írsz,de nem az az én gondom,hogy rögtön nem tudom elérni a Ginát,hanem az,hogy az elmúlt kb 1 hónapban már hívtam kb 15-ször és egyszer sem sikerült. Kicsit reménytelennek érzem a dolgot,kb mint amikor Disneyland-ben voltam és megláttam,hogy minden kastély meg hullámvasút előtt kígyózik a bejutásra várók sora. Egyetlen kisebb sor volt csak,ebbe be is álltam,de amikor 20 perc múlva megláttam,hogy most a wc-re várakozók sorában állok,hát azt mondtam,hogy na jó ez reménytelen,feladom. :D Na kb mostmár így vagyok a Ginával. :)) Úgyhogy a napokban újra előhúztam a cilinderből Dóra25-öt és ismét nem csalódtam,fantasztikusan sz*lg*ltat még mindig a leányzó.. :D Emlékszem anno írta itt valaki róla,hogy függőséget okoz,hát van benne valami,én legalábbis alig várom,hogy szúrjam. :)))
Akkor nekem nagy szerencsém volt, mert mindhárom alkalommal sikerült elérnem néhány próbálkozás alapján. Az meg nem segít, ha megadom a címét, mert ugysem lehet addig várni, amíg meg nem jelenik.
Áhh nem kell a címe,olyan havi egyszer rácsörgök ezentúl is,ha sikerül esetleg majd egyszer elérnem,akkor elregélem majd ide az elményeket. ;)
Amúgy nekem a Daniella is elérhetetlen telefonon,sokszor próbáltam már hívni és vagy ki volt kapcsolva vagy nem vette fel.
Üdv mindenkinek! Pár hete érdeklőttem Dalma 23 iránt, de senki nem írt róla semmit.Ezért kipróbáltam,bár Ne tettem volna!!
1- töl 5-ig skálán kb. 0,5. vagy inkább nulla. Csak azért írtam hogy más ne járjon így!!
Sziasztok.Erika 20 Vasvári Pál út. A lakás, szép,tiszta, otthonos. Érkezésem után megkérdeztem tőle, mit az alap? Figyeljetek!Orális szex gumi nélkül,mély torkos, akár szájba,annál szex,csók,ujjazás,vagy amit szeretnénk.Semmire nem mondott nemet,és szex közben be is tartotta az ígéreteit. Formás popsi,meleg nedves punci,közepes mellek,a hasa nem tetszett.(bocs) Ritka a lányoknál ,de nála éreztem a vagina erőteljes szívó hatását. A lány nagyon szép,intelligens amiből adódik az ápoltság, és a jó beszédkéség.Mind végig éreztette velem, hogy Ő egy nő, Én pedig A férfi.A kereszt nevemen szólított,gyengéden simogatott szex közben halkan nyögdécselt és biztatott "még,még erősebben".Semmi kényszer,semmit nem sietettet.Amit még a lányt dicséri,szex után meg is köszönte, az aktust.Az itteni lányok közül ,eddig vele volt a legjobb.Én nem vagyok a lány barátja,sem ismerőse.Én csak a történteket írtam,le.Kivel,hogy viselkedik,azt nem tudom,és nem is vállalok felelősséget. Ami egy nőtől szex közben elvárható, Én mindent megkaptam tőle.Visszajáró vendége leszek.
Na ez már korrekt beszámoló, thx!
Amúgy mellesleg a lokáció és az általad emlegetett étlap kapcsán felmerült bennem, hogy nem Anikó (26) új lakótársa esetleg?
+1 kb hónapok óta próbálom elérni.. És ráadásul az a kurva rögzítő..
Jövő heti kiszemeltem Adry (24), ha netán valaki hamarabb meglátogatja, ne habozzék írni róla. Kimondottan az esetem, ha tényleg okleves masszőz, akkor még az is lehet, hogy leváltom a mostani (heppiend nélküli) masszőzömet.
Bár.. Az az igazság, hogy az ő kezelése után örülök, ha ki tudok mászni az autóig, nem tudom, hogy bírok-e levezetést egy ilyen mutatvány után. :)
BygBoy.Te mit hirdető tudod a megszokott,árakat.Gondolom a lány neked konkurensed,így nem adom meg Erika *rait.Akit érdekel hívja fel.Azért ,hogy ne legyen harag,privátban megírom neked.Azt szeretném,még tisztázni Erika csak az orális szexet csinálta gumi nélkül.Maga az aktus óvszerrel történ. Meg sem fordult a fejünkbe,más lehetőség. Nick85 :) ,Köszi az infót.