csak néhány szó néhány hölgyről:
kezdeném számomra a legrégebbivel:
Dundika: Nos "kapcsolatunk" még akkor kezdődött mikor még bíborka néven hírdetet. Hát igen! A Franciája olyan izgató minden egyes alkalommal és oly hévvel míveli a hangszer akkordjait hogy azt simán egyetemen taníthatná mint professzor. Nem nyafog, inteligens hozzáállással bíró korrekt hölgy! Sajnos az új időbeosztásával nem tudok nála újabb órákat venni! á*ai korrektek és úgy kifacsar mint nagymama a szárítani való lepedőt! Feszültséglevezetésre a legideálisabb választás!
Zsuzsa 37: Elképzelni is nehéz hogy tud ilyen vékony lenni! Az aktus hátulról( úgy hogy én vagyok hátul :) ) egyszerűen fantasztikus látvánnyal párosul. Korrekt, türelmes, normális hozzáállással. Ha előcsalogatod belőle a ragadozót egyből véged lesz az garantált!
Kriszta 28 vagy 29? Nos erre nem emlékszem pontosan! Az is lehet hogy 30! Mindegy aki volt már nála az tudja hogykiről beszélek. Teljes odaadással végzi a feladatot. Nagyon szerettem azt hogy beszédes és laza stílussal zavarta el lányos zavarjaim az első alkalmakkor.
Lola 35: Hát igen! Az új csillag számomra! Igazán huncut, olyan férfiaknak való hölgyemény akik számára fontos hogy az a rövid kapcsolat szórakoztató legyen! Imádom a stílusát! Szereti ha kényeztetik (legalábbis szerintem) jól viszonozza.