hmm.... ebből a vitából csak egy ember jöhet ki vesztesen...
hmm.... ebből a vitából csak egy ember jöhet ki vesztesen...
***Kérjük az önraklám mellőzését!***
Curranterrel ellentetben szerintem tok rendben van a holgyike
En mindrn heten jarok hozza es mindig van nala boven gumi, tiszta a lakása ,nem nyafogos pedig nekem eleg nagy szerszámok van es imádja: P
Aranyos csaj nem oranezegetos, tobb idot toltok el vele mint amennyit kifizetfem , sot meg van ugy eggyutt kavezgatunk ,beszélgetünk is tobb idot !:)
Jenni megjelent a VL-on! Aki jartas ebben a temaban az jol ismeri, igazi profi, veletlenul sem kezdo 😊 nagyon megeri barmiert meglatogatni, mert le fog esni az allatok.. Francia, lovacska.. Mind-mind hibatlan! Az egyetlen negativum az hogy nem Nyh-n Denisa l, hanem Ibtanyban, de ettol fuggetlenul ott is erdemes meglatogatni, nincs az olyan messze 😀
Sziasztok. Hozzáteszem azt amit én is tapasztaltam. Már több mint fél éve látogattam meg, akkor még nem itt hírdetett. Le is írtam a véleményemet oda de ott már nem hírdet. Engem is megváratott de nem vártam egy helyben mozgásban voltam és vártam, hogy hívjon. Jó sokat. Majd engedélyt kaptam a bejutásra. Külsőre nagyon ott van az tuti. Védőfelszerelés hiányában csak NF votl bár felajánlotta nélküle is de ebbe ugy nem megyünk bele. gondolkodtam, hogy újra meglátogatom de mivel senki nem írt még eddig semmit róla vártam. Lehet jól döntöttem. Sajnos a fürdő kritikán aluli ( nem működik) igy kérdőjeles a tisztasága a hölgynek pedig egy igazi gyögyszem lehetne . :) Köszi a beszámolót !
Kösz az infót. Pont tegnap beszéltem vele telefonon és már majdnem úgy döntöttem, hogy meglátogatom. De az általad leírtak alapján ezt kihagyom.
Sajnos nála még nem, de 1-2 Fapi-nánál már legnagyobb bánatomra igen...
Őrült mázli, hogy ilyen gyorsan kapcsoltál és nem sikerült kicsikarnia a nevedet a rafinált vallatóhölgynek:D El sem tudom képzelni, mi lett volna, ha nem jut eszedbe az ismerősöd neve...brrr...lol
Srácok valaki járt már Fatima-nál?
Szerintem Timi 45 = Alexa 40, ezért ismerősek a fotók!
Sziasztok. Az állomás vagy főiskola körül van most megbízható, ajánlott lány?
Ma jártam Beatrix 20-nál kis vékony ari csajszi,,kezdésnek kölcsönös francia gumi nélkül 69-es póz ,kb: 5 perc után már majd nem elszálltam.
Aztán jött az akció ,először meglovagolt rendesen majd kis idő múlva hátúról kezdtem tolni, azt a jó szűk sima puncit kicsit később hasra feküdt,
és úgy folytattuk tovább. Még egy póz a végre ,állva a falnak támaszkodott háttal nekem hm. mikor már éreztem hogy nincs sok hátra és nem bírom tovább,
hogy elszálljak az ágyra ült és a szájába élveztem.. majd gyors zuhi egy kis beszélgetés és öltözés két puszi. Köszi Beatrix felejthetetlen 1-óra volt :)
Hali társak!
Csinikével már 2-3x voltam. Nem is új csaj nagy országjáró.....
Jól csinálja a dolgát, nekem profi, csak a barátnőfiling hiányzik.
Nem vagy egyedül! Valóban vonzó, inteligens hölgynek látszik! Semmi infó nincs róla. Kár, hogy a "kétes hírdetők" táborát népesíti. Liza, esetleg olvassa ezt a bejegyzést jó lenne, ha gondoskodna arról, hogy át kerüljön a képgaranciás hölgyek közzé! Tudom az sem 100%. De ettől függetlenül egy telefont megér!
Hát vannak hasonló ***moderálva*** amin az ott leírtak alapján nem igazán lehet vakvágányra futni. De ez ide nem jellemző!
jellemző. Nem igazazán ad(nak) infot semmirőlsemmiről. De néha jó olvasgatni hogy még mindig ugyanott tartunk mint mikor regisztráltam, gondolván én is hozzáteszek de nem nagyon volt mit pedig megfordultam itt ott.
A runinosabbja ezt már tudja rég :D
Jó tanács,fogadd meg!:))
És ha jót akarsz, ne menj arra :)
Sanyikám!Rossz városba írtam az előbb! :)Szóval voltam az ajánlott Diánál!Jó a csaj ahogy írtad nem műbaba természetes aranyos! Nekem bejött 10/10 re értékelném. Anettal van egy helyen nála voltam már de ő nem jött át inkább csak 10/5 be talán!Annyi negatív van Diánál hogy csak 4 ig " rendel " de a többi kárpótolja .Francia 10/10 A többi 10/9. Társak ajánlom.
Az egy hirdető csak más fotókkal
Van kettő Izabella is. Melyik vagy ugyan az? :)