Hello srácok véleményt szeretnék kérni egy két hölgyről!SÜRGŐBE:)holnap járnék arra és érdekelne
Dóra 25?
Viki 30?
Veronika 29?
Gréti 36?!!
Baby 28?
és Detty 32?
köszönöm előre is
Hello srácok véleményt szeretnék kérni egy két hölgyről!SÜRGŐBE:)holnap járnék arra és érdekelne
Dóra 25?
Viki 30?
Veronika 29?
Gréti 36?!!
Baby 28?
és Detty 32?
köszönöm előre is
Üdv mindenkinek.
Tudnátok infót adni Beatrix 19 ről ? A képei nagyon meggyőzőek. Hozzáállás, arc, hely könnyen megközelíthető ?
Várom válaszotokat.
Hello
Anett és Zsuzsa kapcsán van személyes tapasztalat, ezeket korábban leírtam, ha visszalépsz a fórum oldalakon ott elolvashatod. Személy szerint inkább Zsuzsát ajánlanám.
Ginával kapcsolatban rossz helyen keresgéltek! Nyíregyházán van már egy jó ideje.
Én megvakultam vagy mi de sehol nem találom...
Van nekem egy marginális problémám: van olyan lány, aki minden egyéb szempontból is rendben van, és még a fogai is jók? Erre az igényemre az utóbbi napokban jöttem rá, hogy amúgy teljesen rendben levő sz*lg*lt*tók - nem szeretnék megnevezni senkit - ezt a területet elhanyagolják. Sajnos.
BJ
Igen Gina Nyíregyen van,csak elérni nem lehet. ;)
Dehogynem, minden hétköznap 12 órától 20 óráig sz*lg*lt*t. Én ma is beszéltem vele.
Tudom hogy Nyíregyen van csak nem tudom elérni sajna :)
Köszönöm... Kedves ˇˇ tottyˇˇ ! De már nyiregyházán vagyok 3 hete és itt is dolgozom :)
Ágica 18 jártam,nála.Felsorolnám ,hogy mi tetszett,illetve mi nem.Kezdem a pozitív dolgokkal.Szép a lány.Könnyen izgul nem játssza meg.Élvezi a szexet (libabőrös volt az aktus altat).Tiszta,ápolt kellemes az illata. Mosolygós veszi a poénokat.Ami nem tetszett, szégyelli és tagadja a származását.Nagyon alacsony 150 cm-alatti.Szilikon mell,nekem nem jött be.Nagyon szereti a p*nzt,bármire képes érte akár lopásra is.Lopás utáni viselgetése,fenyegetés, hamis vád állítása szerint 17 éves és meg is erőszakoltam.Verekedni is akar.Nagyon megharagudott a lány rám,van rá oka én loptam tőle,én fenyegetem meg én állítom ,hogy kis korú vagyok és megerőszakolt.Bátran ajánlom a lányt, mert korrekt.
Latika magyar? Gina elérhetőséget tudna valaki adni, priviben?
Én is őt néztem most ki, de a beszámolód után nem biztos, hogy felhívom. A képei tetszenek, de nem hiányzik a balhé utána.
lacc
Gréti 26
:) na hát ő úgy 26, ahogy én 17!!!! :) A harmincba bőven benne van, bőven!!! Igényes a csaj, meg minden, de ez valahogy elég nagy túlzás!!!! Ha valaki 30 helyett ír 27-et, akkor azt mondom, még hagyjad is, de ez eléggé nagy túlzás!!
A másik Gérit viszont engem érdekelne, Gérit 36! Várom, ha valaki jártas benne!! Mármint vele kapcs!! :D
én voltam Gréti 36 nál a franciája nem volt tulzotan jó a lovagló viszont igen.....de álandóan csörrgöt vagy inkább rezget a telója ami nagyon zavaró aktus közben legalább is az én számomra...és sietetet is mert már jöt a következő kuncsaft valószinüleg...de egy kedves lány egyébként!
Timea 29 ről tud valaki valamit? mert nagyon bejövős igy első látásra ki szeretném próbálni!
Csá!Voltam már nála!Szép csinos megbízható a hölgy! A kecó fullos tiszta és rendezett!Nekem bejött alapjában véve de nem akarom itt sztárolni mert még lehurrognak a végén és önreklámnak minősítik esetleg!Részemről ajánlott!
Üdv mindenkinek!Ma volt szerencsém bejutni az elbűvölő Dóra 25 hölgyhöz!Mivel 2 különböző Dóra 25 van így még hozzá tenném hogy ez a hölgy az aki a Gréti 26-al van együtt!Ha jellemeznem kellene akkor annyit mondanék nemes egyszerűséggel hogy Ő a természet ajándéka nekünk férfiaknak és nyugodtan hálát adhatunk érte bármelyik Istennek legyen az Jehova vagy Butha tök mindegy!Formás csinos ott kerek ahol kell és nem mellékesen szép!Inteligenciája magasan túl szárnyalja a legtöbb szolgáltatóét a városban!Csak egy gyors franciára ugrottam fel hozzá de az maga volt az első emeleti menyország!Nem is ragoznám tovább a dolgot én tuti megyek még hozzá ha sikerül elérnem mert "sajnos" eléggé elfoglalt holgy de én erre az eseményre 10 azaz 10 pontot tudok adni!Köszönöm szépen Dóra!
Butha??? ez komoly?
Igaz,csak nem ezen az oldalon van! :)
Sziasztok.Mira 19 (23) voltam ma délután. Tangában melltartóban köröm cipőben fogadott,már ez megérte a *** moderálva ***. Jobb mint a képeken, olyan teste van a nőnek, mit egy Leonardo festmény. Ami kiderült valamikor helyettesítik a kolléga női ,és ekkor van a csalódás, hogy nem is ő van a képeken. Nagyon jó és hosszan tartó az orális előjátékot kaptam,nagy baj hogy csak gumiba csinálja. Mindent enged ölés, puszilkodás bármijét bármilyen erővel megfoghatsz,néha én csodálkoztam hogy nem szól rám. A lovaglása elég gyenge monoton. Látta rajtam hogy nem teszik amit csinál felajánlotta hogy bármilyen pozícióban csinálhatjuk kivéve a kutyapózt. Nem tudom hogy mindenkivel így viselkedik-e, velem szemben felvette a női szerepet. Annyit fényeztem a lányt mint ha menedzselném, most akkor a negatív dolgok. Számomra nem volt elég tiszta a törölköző, kérésemre azonnal tisztát adott. Az ágy ,istenem, recseg, ropog, nagyon elvan használva nagyon idegesített. Ennyi az egész negatívum. Lány korrekt, 1h fizetem 1 leteltével sem dobot ki ,megvárta türelmesen mosolygósan még felöltözöm majd ki kísért.Egy élmény volt.