Erre azt szokták mondani, hogy "ilyen ez a pop szakma " :-)
Én még akkor hívtam telefonon a Patricia-t amikor még csak a másik hasonló oldalon hírdetett, illetve itt az apróban. A hangja nagyon kellemes volt, igazán kedves és inteligens volt. Minden kérdésemre aranyosan válaszolt. Mondtam neki, hogy én nem vagyok nyiregyi, de ha legközelebb arra fúj a szél biztosan felkeresem, még mondtam is, hogy nyugodtan mentse el a számomat, ha akarja.
Ezt követően még ráadásul privátban is beajánlotta egy számomra megbizható személy, na gondolom magamban nem halhatok meg úgy, hogy ki ne próbáljam a kis csajt.
Aztán kb. 2-3 hét múlva Nyíregyházára tartottam és hívom, hogy: "hello nem tudom emlékszel-e rám, néhány óra múlva szeretnélek meglátogatni" , de egyből mondom, hogy, ha jól emlékszem 60 illetve 90 perces progid van, viszont én eléggé ki vagyok centizve időben, így max. egy 45 percre ugranék fel. Na, ekkor a kislány majdnem elküldött melegebb vidékre, hogy akkor meg miért hívom, ha tudom, hogy nincs egy órám, mert hogy minőségi szolgáltatást nyújt és nem olyan mint a többiek akik mindenféle SOS dolgokat vállalnak.
Ezek után, ha nem beszéltem volna a hölgyel előtte, akkor azt gondolnám, hogy egy hisztis kislány. Így most azt gondolom, hogy talán csak rossz napja lehetett és amúgy nem ilyen. Bár szerintem másként fest a dolog, ha például azt mondja, hogy ok, de az összegen ez nem változtat, vagy mondjuk közli, hogy nála ez a szabályzat és inkább hívjam amikor több időm lesz. Tehát mondom, nem sértett engem vérig ezzel csak épp ezek után már valahogy nincs kedvem a lányhoz.
Dehát ez van !