Már akinek megéri! :) a sok semmiért f*zetni ??! az viszont pozitív , hogy a képei fedik a valóságot legalább ! Köszi az infot, mindenképpen hasznos volt !
staffi · Őstag · Már akinek megéri! :) a sok semmiért f*zetni ??! az viszont pozitív , hogy a képei fedik a valóságot legalább ! Köszi az infot, mindenképpen hasznos volt !
Kleo 25.. makktársak addig menjetek hozzá amíg lehet, szombat reggel megy vissza.
Semmi barátnő feeling, semmi extra szinte, nem éli bele magát
DE AZÉRT A TESTÉRT MEG ÉRI! brutális. szoli barna, nem túl nagy szilikon cici, bársonyos bőr, és tökéletes idomok.
Azt mondom hogy a magas rózsaszálak fejében is megéri.
Gabo30 · Kvázi-tag ·
staffi- A negatív kritika az senkinek nem jó,úgy az oldal üzemeltetőjének és a hirdető személyének . ezért sem írok inkább nagyon ide mert ha olyan jellegű a hozzászólás kimoderálják.
Tibeti szerzetes
Írtam privátban. Innen is: bocsi...
Tényleg "nem gyengék" a képek. Az egyiken látjátok a maci arcán az önelégült vigyort? Jó dolga van, na.
:))
Ejh'!, de lennék a helyében...
Gabo30 · Kvázi-tag ·
Így ahogy mondod nem gyengék a képek ,és amit elkér az sem gyenge 1 órára ..
TibetiSzerzetes · Tag · Ettól még zsákbamacska. Egy újonc hozzászólására adni nem feltétlenül lehet, aki azért regisztrál, hogy írjon egy véleményt. Ráadásul Radnóti is forogna a sírjában a szavaitól, és mondatszerkezetétől.
Persze ettől még a hírdető túl szép, hogy igaz legyen . . .
üdv és derűs napokat
Wooow! Kleo 25 képei nem gyengék!
Ezek után én már nem csodálkozom,hogy senki nem ir beszámolót!
Ilyen moderálási szabályok mellett minek?
staffi · Őstag · Nem értem azt hogy miért nem lehet negatív kritikát kiírni a fórumra??! Nem írt semmi olyan sértő szöveget ami esetleg annyira nyomdafestéket nem türne! A hirdetőről folyamatosan szinte 95% - ban csak negatív beszámoló van, nemhogy vátoztatna a hozzáállásán inkább mint, hogy moderálásra küldi a beszámolót ! Ez az én saját véleményem !
staffi · Őstag · Nyugi, nem nagyon küldenek el a helyszínről se a csajok esetleg csak akkor ha b*nkó vagy ápolatlan a vendég azokat menesztik de amugy nem , mivel a zsebedben van az amire ők igazán vágynak :D
HA-HA-HA,,,egyébként jogos :-)
csak nem értem mit várnak ettől az oldaltól ezek az urak, talán azt gondolják, hogy ha nem sikerül bejutni adott hölgyhöz akkor minden-mindegy alapon, majd felkeresik őket vagy talán azok a hölgyek fognak ***moderálva*** nekik akiknek épp adott héten kevesebb vendég jutott. Na mindegy.
Sunadörgő · Újonc · Ja és valaki magyarázza már el, hogy a vidékilány oldalra hogyan kerulnek "urak" hirdetőként...javaslom a megfelelő kereslet megcélzására a videkiur honlap létrehozását, mert kissé zsenánt, hogy f*szingerek stirolnak rám egy videkilany nevezetű oldalról
Sunadörgő · Újonc · Carmen28 - helyes és jófej szolibarna lány, kellemes és formás kis cicik, isteni finom "babapunci" nyami, nyami...és picit lapos popsi jellemzi...extrák: csók helyett puszika...hát ez szívás...apropó szívás..na az rendben volt..de az nfvsz is extra...az egész dolog alapjában véve rendben volt, de hiányzott a szükséges plusz, a bf, amiért az emberfia rögvest vissza akarna menni
Üdv mindenkinek!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Még kezdő vagyok, és azt szeretném megkérdezni, hogy tudnátok-e ajánlani egy olyan lányt, aki nem hajt el melegebb éghajlatra, ha felhívom! Kor nem akadály!
Válaszokat előre is köszönöm!
Szép napot mindenkinek!
Csákó....Priviben ha érdekel.
bbbs · Újonc · Gondolod, hogy személyesen kevésbé lesz zavart? Tapasztalat: minél zavarosabb telefonban, annál könnyebb mismásolni személyesen is, hogy ezt vagy azt nem úgy mondta, nem úgy gondolta.
staffi · Őstag · Egy a lényeg, nézz másik hírdető után ,ha nincs kidobandó Mátyásaid :)
misterX · Kvázi-tag · Ugyanaz a kettő.
Nándi · Őstag · Üsd be a keresőbe az Aktívia nevet róla van szó!