Jó tanács,fogadd meg!:))
Jó tanács,fogadd meg!:))
És ha jót akarsz, ne menj arra :)
Sanyikám!Rossz városba írtam az előbb! :)Szóval voltam az ajánlott Diánál!Jó a csaj ahogy írtad nem műbaba természetes aranyos! Nekem bejött 10/10 re értékelném. Anettal van egy helyen nála voltam már de ő nem jött át inkább csak 10/5 be talán!Annyi negatív van Diánál hogy csak 4 ig " rendel " de a többi kárpótolja .Francia 10/10 A többi 10/9. Társak ajánlom.
Az egy hirdető csak más fotókkal
Van kettő Izabella is. Melyik vagy ugyan az? :)
Sajnos nem. Szombaton voltam Db.-ben, de addigra eltűnt a hírdetésük!
Sziasztok a fiatal korosztalybol kit tudtok ajánlani aki megbízható?
Sikerült meglátogatni őket? Kíváncsi vagyok a személyes tapasztalatokra :)
Anna 28 - képeken Ő van, kor kb valós. Formás csaj, nekem nagyon bejött. Tisztáztunk mindent, és pont azt kaptam, amit kértem. Nem volt semmi negatív, és á*ban is átlagosan jó. Árpád straße, amúgy. 10/9 (minden csak gumiban, ezért a -1 pont)
Fogok még menni.
Volt szerencsém Jenifer 21-hez, a képek nem valósak, ő vékony, és semmi melle! Ő azt mondja Nagyváradi,de ez látszik is! Olyan romás, és időben elég szüköcske!
Sziasztok...Valaki tudna ajálani Nyiregyen egy korrekt csini hölgyet erotikus masszásra? Elöre is köszi a választ.....
Sziasztok!
Zsuzsa37: Belváros csendes részén található. Idősebb korosztály. Többnek néz ki mint 37 arcra, de a teste nagyon jó. A csaj csinos, a melle lógos. Melltartóban vonzó. Csizmában, dögös ruciban fogadott. 1 órára kerestem fel. Finoman érzékien kezdett a dologhoz. Csók a nyaktól egészen le lassan. Francia jó. Nem csak a makk részét nyalogtaja, de be is kapja, közben kézzel massziroz. 1 óra 10 rózsászál. Mindent megtett hogy jól érezzem magam. A végén kértem fejezze be franciával, mindent beleadott. 10/8. Arcra nem olyan szép, a melle se mai.
Anikó: A képeken csinos, de a csaj kb. 15 kg több mint a képeken. Barátnő érzésem volt nála. 1 órára kerestem fel. Egyből bekapta a csaj, de a francia nem az igazi. Jól kezd neki, de később csak a makkot nyalogatja. 2 menet közben jól lehet vele dumalni, közvetlen. De nem kell kerlelni hogy bekapja a csaj. A hasa nagy, a segge is, de összességében nagyon jó. 10/8. 1 óra 15 rozsaszál. Drága, ha karcsúbb lenne több pontot kapna. Meg meglatogatom maskor is.
Keresd az élmény masszázst! A szőke szépség ellazít.....
Szép napot.
Szandra45 szolgáltatóról egykis infó a lakás tiszta rendezet a környek csendes, kedves,szerintem a 45 évnél több a képekhez képest leharcoltabb.
Francia10/6,sex10/5.
Ne hagyd ki! Sok vélemény van róla, hiszen *** moderálva ***
Hmm... nem tudod miről maradtál le ! Az biztos, hogy a két legnehezebben elérhető hölgyről van szó !
Szerencsés vagy!A Ginát kb 1500szor hívtam de még csak a hangját sem sikerült hallanom!Daniellához pedig sajnos nem sikerült soha időpontot egyeztetnem ami persze nem az ő hibája volt mivel neken mindig sűrű a napom!De igazad van mindketten legendás hölgyek csak sajnos már nem elérhető egyikük sem!
Ezzel egyetértek ;)
Már vártam hogy mikor és hogy ki fogja megkritizálni a véleményem!Dóra számomra az egyik legjobb élmény volt az életemben mikor meglátogattam Gréti brátnőjével együtt!Erről beszámolót is rittyentettem!Anikó és Dóra párosnál még nem voltam együtt de nem fogom kihagyni mert biztosra veszem hogy tőlük is egy hatalmas élménnyel fogok távozni!De kíváncsi lennék rá hogy ki a legjobb szerinted a jelenlegi palettán Tomi05!
Ízlések és pofonok. Nekem a két legenda: Gina Diamond és Daniella.