Lehet véknyabb mint a képeken de azért ennyire jól lehet fotózni? Képeken isten azért ez a popsi test szerintem:)
Lehet véknyabb mint a képeken de azért ennyire jól lehet fotózni? Képeken isten azért ez a popsi test szerintem:)
Patrícia 32!
0620... "Ezen a számon előfizető nem kapcsolható!"
Vicc de komolyan 😂😂😂😂
Ott a pont!! Szoval arrol a szép kerek seggről mondjatok le ami a képeken van :)
Sziasztok!
Egy hiánypótló beszámolót szeretnék adni a mostanában sokat emlegetett Mira 26-ról. A hölgy kb 2 éve már volt nyíregyházán akkor más néven és más helyen volt. A képek teljesen valósak annyi kitétellel hogy a fotós nagyon profi és Mirát a legelőnyösebb pózokban fotózta. A valóságban sokkal kisebb a feneke és jóval vékonyabb testalkatú. A szolgáltatás *** moderálva *** felett van de a színvonala is átlag feletti ezért azt kell mondanom hogy egy próbálkozást mindenképpen megér aki egy csinos fiatal csajjal akar eltölteni egy kis időt
Uhhh lányok jo lenne ezt a snapchetes kepeket elhagyni . Mert se arc se test nem közelíti meg az valóságot !! 🤬Teljesen megtévesztő ez ! Vállaljatok már fel magatokat .
Kiscsávo nem érted a lényeget és amit Híd is akart mondani. Itt mindenki elvár de semmit nem tesz a közösbe, vagy sokszor valótlant ír.én is voltam olyan negativos lánynál és nekem jó volt. De sokszor a vendég a bunkó azt persze nem valja be. És azokról ne is beszéljünk aki fel se hívja a lányokat, de itt kérdezget ágyba főbe ez milyen az milyen?!ha irsz egy értékelést 5 perc múlva már privibe irnak milyen a csaj?milyenek az árak. Régen mindenki betett valamit ide,de ezek kerdezgetök eltolták az egészet. Nem az érdeklődés a gond még egyszer, hanem azokal van gond akinek annyi vér nincs a lompiba hogy a csajokat felhívják. Ezért ilyen ez a fórum mert aki normálisan értékelt az is megunta ezt a hozzáállást.
Jogos az 1 pont neked!!!
Figyelj te ahogy nézem csak reagálsz némelyik fórum írásokra,de igazából semmi használható infót nem raktál a fórumba!Művésznő, vagy úr nem is tudom... 😎
Jó reggelt. Sokszor azért kérdezünk olyan emberektől akik jobban megtehetik, hogy járjanak lányoknál. Mert nem szeretnénk , hogy a nehezen megkeresett kis pénzünket,elbukjuk a semmire. Tudom,most lehet azt mondani,hogyha nincs lóvé minek járni lányoknál. Igaz is lehet! De ha kinézünk egy szép,kívánatos nőt,és összejön rá a pénz,akkor szeretne az ember egy jó fél vagy akár egy órát magának. Csalódás mentesen. Magyarul,nem mindenki teheti meg, hogy új csajt próbáljon ki. Ez csak szerény véleményem volt! :-)
Staffi Augusztus 14-i 09:44, bejegyzése alapján fontolóra vette, hogy a Mira 26-ot meglátogatja... de azót sem jött információ a hölgyről, hogy sikerült e elmenni hozzá vagy sem... HA igen, akkor milyen stb stb...
Zoé 22 és fanni 22 ,parosban is hírdetik magukat ,meg kulon-kulon ,fannirol olvastam hogy csalodas volt na de zoé? Please, koszi 😉
Réka 18 Nagykállóból hírdet van e valakinek élménye vele : Megköszönném.
Ő az
Sajnos már nem is látni. Lehet más néven fog visszajönni? Én kedveltem a Patit. Nem is bánnám ha ő lenne! :-)
Menj a Heni26 hölgyhöz... nagyon jo választás!! :)
Szerintem de, bár igazából csak egy fotó miatt gondolnám azt...
Patrícia Masszázs véletlenül nem az a hölgy aki régen Pati néven hírdetett, és a Kossuth utca elején volt elérhető?
Sziasztok. Holnap Nyiregyen leszek aztán lesz egy kis szabadidöm amit szeretnék kellemesen eltölteni. Kit tudtok ajánlani? Jöhet privátban is. Köszi
Mira(26) -ról esetleg bárkinek bővebb infója? VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
Vagy senki nem merte még meglátogatni?
Esetleg titoktartásit irat alá? :)
Szép lány a fotók alapján, érdekes, hogy senki semmit nem ír róla... Jöhet akár privátban is, köszi előre is!
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Sziasztok!
Zoé 22-ről valakinek tapasztalat?