Ági 22-vel mi volt a baj? így elsőre elég tetszetős a csaj.
Ági 22-vel mi volt a baj? így elsőre elég tetszetős a csaj.
Cintia 22-rol van valakinek tapasztalata? :)
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Innen már számomra egyértelmű a dolog. Belly jobb szolgáltató (elvileg), míg Dóri külsőre talán vonzóbb, de a szolgáltatással akadnak kisebb problémák.
Még egyszer köszönöm
Tök mindegy. Én már egy jó ideje nem járok Dórához, az újoncok meg rájönnek. Egy-két patront azért megér.
Ági 22 és Fanni 22 számomra nagy csalódások voltak....
Tőled eddig mindig jó tippeket kaptam :) de úgy látszik ezzel a témával mellé nyúltam itt nyíregyen :D bezzeg a Pesti masszázs lányok :) :)
Dórával nem volt jó a tapasztalatom, a hölgy gyönyörű de a cicit simizni lehetett csak, egy póz misszionárius engedet, plusz közbe fogta a ezredes tövét végig. Lehet hogy rossz paszba volt, de ha én szó nélkül *** moderálva *** jó lenne egy kis kedveség és együtműködés is ezért.
Én is szemezek a Nikol maszásal,a képek nem rosszak, mondjuk a Barbara se rossz. Egyszer voltam Szandránál huszonéves csajszi úgy atmaszirozott azóta sírom vissza, Lillával volt párba de azóta se látam a hirdetését. Az az óra vele szuper pluszos volt, kedves gyönyörű.minden héten nézem hátha visszatér.
A héten nem terveztem utazást más városba. Meg ez most reggel történt, és hirtelen ötletként született meg :)
Biztos nézted az oldalt mostanában :)
Nyilván a mennyiséggel nem szokott gond lenni, hanem inkább a szolgáltatás minősége a kérdéses. Ezért is írtam célzottan a kettő hölgyet, mert róluk lehet tudni rendben van a szolgáltatás. Csupán tapasztalatra voltam kíváncsi olyantól, aki megfordult mindkét hölgyben/hölgynél :)
Nyíregyházán jár valaki masszázs lányhoz? sajnos elő jött a hátfájásom és akkor már kellemest a hasznossal elvét követve lenne akit ajánlani tudtok? :) előre is köszönöm
Nem hiszem ,hogy hátrány lenne mert egy helyen vannak....voltam egyszer a Claudia31 hez aki akkor a Bellynél volt lakás tiszta rendezett volt....Ne gondolkozz... látogasd meg mind a kettőt külön -külön..... és írd meg a forumon ha pozitiv vagy negatív a tapasztalatod esetleg.... kaladra fel....😉😉
Szia! Engem is érdekelne az infó! ☺️ Akár privátba is
Köszönöm a válaszod!
Azért rajtuk gondolkoztam, mert a külső nagyon jó mindkét esetben, a visszajelzéseik is rendben vannak. Kérdés hol jobb a műsor?
Az hogy most pont egy helyen vannak az szerinted hátrány? Nem tudok rájönni a hozzászólásodból, ahol azt írtad "érdekessss :)
Látogasd meg,most nagyon nagy szerencséd van "pont" egy helyen vannak 😊😉😉 Érdekesss😉😉 Regisztráciodat nézve ujonc vagy,szóval csak óvatosan ,ne légy nagy étvágyú egyszerre ne válalld be őket mert "nagyvadak" de külön külön ha mész hozzájuk, biztos nem fog érni csalodás😉 Gondolom én...... mondjuk " én" annyira nem ismerem őket, vagy mégis......😉🙃😉🙃
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne. Belly vagy Dóra 23?
Olvastam mindkét hölgyről infókat (Bellyről kevesebbet) de most azok véleményére lennék kíváncsi, akik mindkét hölgynél jártak már!
Köszönöm!
Sziasztok! Lola 26-ról valakinek infója? Köszönöm aki ír!
Nem értem, kire gondolsz vagy kire érted hogy nimfa?
A kis nimfa... :)
Kár érte. Kiváló ügynök volt.