Tina masszázs 38
Tina masszázs 38
Masszázs lányok közül kit tudnátok ajánlani?
Most tényleg arra lenne szükségem.
Jöhet privibe is.
Köszi.
Szamanta 23. Van valakinek személyes tapasztalata?
Ts Lea.... édes jóistenem😂😂😂 ülj le egyes!!🙃🙃🙃
Minike hangja nagyon cuki a telefonba....egy kis info jöhet bárhogy előre is köszönöm...
A paramétereket olvasva több lány is eszembe jutott de így a legelső aki beugrott nekem az Rami (23)
Kedves, csinos és biztos nem fogsz kielégetlenül’ távozni.
De nyilván ízlések és pofonok kinek mi jön be.
Kit ajánlanátok egy fél órás, (vagy ha nagyon jó akkor akár 1 órás) randira itt Nyh-n?
Szép arcú, ne legyen nyafogós, tehát a szex legyen normális szex, ne ilyen mismásolós vmi, és ne legyen túl idős...
A Henihez(26) elmennék, de most épp nem elérhető, őt pl ajánlom bárkinek, szupekedves, aranyos csajszi, NF kitűnő, a többit remélem később még megtapasztalhatom.
Nyugodtan jöhet privátban is! Vagy akár az is, hogy kit NE ha publikusan nem akarsz senkiről túl rosszat írni!
Köszönöm előre is! Tapasztalatok persze érkeznek randi után! ;)
Köszönöm! Megnéztem sajnos jót nem találtam róla! Tetszik de így kihagyom:) lillárol pozitívat olvastam itt viszont:)
Lizi Debreceni ha jól emlékszek, próbálj abban a fórumban szétnézni, hátha...
(jöhet ide is egyékbént ha találsz infót ;) )
Lizi23 ról vagy lilla20 ról valaki tud valamit?
Most egy kicsit lehet hosszú leszek előre is elnézést! Pár napja itt a chaten belépett egy hölgy aki nem tudott kilepni a chatről es megkérdezte,hogy lehet inenn kilépni. Én igazitottam utba,közbe szóba elegyedtünk,és mondta,hogy regebben irtam rola a forumon,hogy hivtam és a telefonba unott volt a hanga! Őszinten mondom már nem.emlékeztem rá... lényeg, hogy addig addig beszélgettúnk,mig kezdett érdekes lenni a hölgy nekem, a stilusa ,az hogy néha csipkelödik,beszologat finoman.... Elhatároztam magamba meglátogatom..... olyan érzésem volt,hogy nem fogok csalodni! Szoval meglátogattam,lakás nagyon jo helyen van ,szinte a központba.... ajtonyitáskor az állam le esett... egy fiatal csinos szép hölgy nyitott ajtot ,kis szexi szemüvegbe olyan csinos titkarnős feelingje volt a dolognak! Unottságnak jele se volt, kedves ,aranyos kezdeményező volt hogy meglegyen a kémia :) megbeszeltük a "finanszirozást" irány a fürdő.... utánna simogatásal kezdett, francia jooo😍 szex jooo 😍 semmi nyafogás nálla ,kedvembe járt végig! Megkinált colával és adott a végen egy kis nassolni valot.... összeségébe azon agyaltam,hogy ennyire vak voltam ,nem figyeltem.fel rá hamarabb ! A Hölgy neve: Tinus 29! Ha vissza jön biztos ,hogy meglátogatom újra 😊
Úgy tűnik tükröt tart itt neked mindenki és megláttad amit kellett volna: ÉRTŐ OLVASÁS, ahogy írtad.
Mert EDDIG IS ki volt írva, hogy “telefonon nem”. Sőt, jó párszor. Úgyhogy a nagylegénykedésed itt a fórumon most nem sült el vagányan. Ciki.
Jó lenne a hazudozást befejezned itt és most.
Patrícia
Eddig az nem volt kiírva, hogy TELEFONON NEM! Nálam alapvető, hogy telefonon érdeklődök...
Értő olvasás....
Nem értem miért szeretnétek hívni, minden le van írva... Ennyi értő olvasást sem sikerült elsajátítani a suliban?! :D :D :)
Na,akkor látogasd meg! Egy próbát simán megér a hölgy 😉😉
Eddig nem kerestem Patríciát, de most felkeltette az érdeklődésemet. :)
Bálint: Írtam, hogy kizárólag e-mailben keressenek, olvasd el, mielőtt fél információk alapján téves ítéletet írsz.
eperfa: Én ilyet adatokat biztos, hogy nem kértem senkitől sem, sőt, semmilyen sem! 13:10-kor írtad a bejegyzésedet és a legelső személy, aki keresett engem, az a napon 15:01-kor történt, előző hónapokban viszont nem ment a hirdetésem ezen az oldalon, tehát nem kommunikáltam innen, erről senkivel sem.
Szóval ne hazudj a nevemben! Ha pedig viccnek szántad, felhívom a figyelmed, hogy ez lejárató hazugság!
Én tisztességesen végzem a munkámat, ilyen alaptalan, alpári lejáratást senki sem érdemel.
Patrícia
Lehet véknyabb mint a képeken de azért ennyire jól lehet fotózni? Képeken isten azért ez a popsi test szerintem:)
Patrícia 32!
0620... "Ezen a számon előfizető nem kapcsolható!"
Vicc de komolyan 😂😂😂😂
Ott a pont!! Szoval arrol a szép kerek seggről mondjatok le ami a képeken van :)