Én csak összefutottam vele de szerintem is igen csinos és szép lány:) pár percet beszélgettünk cuki csaj biztos vagyok benne hogy jó vele együtt lenni:)
Én csak összefutottam vele de szerintem is igen csinos és szép lány:) pár percet beszélgettünk cuki csaj biztos vagyok benne hogy jó vele együtt lenni:)
VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu . VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Teljesen véletlenül akadtam a profiljára, de nagyon nem bátntam meg, hogy meglátogattam... Szerencsés véletlenek :)
Szuper kedves, vidám, beszédes, aranyos Nő. Végre a képek sem átverősek, szerintem nem teljesen frissek a fotói, de ő van rajtuk 100%ban. Csinos, nincs (!!!) kis pocak, gyönyörű cicik, kerek popsi, szép nőies alkat. Masszázs kategóriában hírdet, kezei nagyon kellemesek, finom puhák. Francia nekem bejövős volt, tetszett. Kifejezetten aktív volt végig, jókedvű, pozitív hozzáálású csajszit ismertem meg, remélem még találkozunk! Extrákra érdemes rákérdezni...
Részemről nagyon ajánlott kategória, biztos, hogy még meglátogatom amint lehetőségem lesz!
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Sziasztok.
Szamanta 23-ról van valakinek infója? Köszi.
Ezt várjuk tőle is elmegy felderíti a terepet és meg írja .
Én sem tudok de ha tudnék írnék:) ha mindenki így tenne sokkal jobb lenne szerintem:) meg kell osztani minden élményt hogy segítsünk egymásnak:€
Szerintem nincs azzal gond ha valaki érdeklődik többek között ezért is van szerintem a fórum:)
Szerintem itt mindenki normális csak lett egy kis félreértés:)
Látod tudsz te normális férfi is leni nem csak olyan nyavajgós pasi.
Ezt kellett volna tenni 4- 5 beírással hamarabb,
Na,ha már igy lezarta mindkét fél a szappanoperába illő eszmecsere sorozatot, megemliteném ,hogy én pl.. mivel töltöttem a szabadidőmet😉😊 Szóval.meglátogattam az Ivon38 néven hírdető hölgyet🙂 Pár " makktársam felhivta a figyelmem(Tibeti,Mindenhato,Leslie) ,hogy ha időm engedi látogassam meg a hölgyet,nem fogom megbánni! Időpont egyeztettés kedves hag a teloba,amikor oda értem a lakáshoz az ajtoba egy csinos ,kedves hölgy fogadott! Ami ritka a képeihez képest meg csinosabb volt élőbe! Bent ,megbeszéltük amit megkellett ,zuhanyzásra indulás,fürdő okes,törölköző,tusfürdő minden van bőven! Egy extra van a csok,igénybe vettem,kivancsi voltam ,hogy csak szájra puszi van esetleg,hátttt...nem... csok ,igazi csok ahogy kell....😉 Francia finom érzéki , mondtam neki közbe ,hogy "Miért van olyan érzésem ,hogy tudod mi kell egy férfinak?" De magamtol rájöttem azért mert ez a korosztály tudja mi kell nekünk! Aktus ,kedvemre valo ,oda figyelt rám,leste a kivánságaimat, hogy szeretném, semmi nyafogás, szóval nekem ez egy nagyon jo péntek este volt, a hölgynek köszönhetően! Most voltam először de nem.utoljára....😉😉
Légyszíves ne itt! Ennek semmi értelme!!! Nem ezért írtam hogy ez alakuljon ki belőle! Elfér szerintem mindenki egymástól remélem nem csak én gondolom így:)
Mindenható örülök!!! És azt hiszem privátba leírtam. A vendégeim is így vannak vele, ahogy Te fogalmaztál!!!
És én itt búcsút intenék Neked, mert sok a műsor.
Dícsérd az illető hölgyet a NEVEM kihagyása nélkűl, aki ezt a csodálatos napot biztosította számodra.
Jó éjt!
Sziasztok! Tudnátok ajánlani Nyíregyházán érett minimum 45-50 éves szolgáltatót??-Szandrán és Suzin kívül! Lehet privátban is, ha esetlen nem itt hirdet, de tudtok ajánlani. Köszönöm!
Legalább nézzétek már át az üzeneteiteket mielőtt elkülditek.. Mennyivel jobb úgy olvasni egy hszt, hogy nincs tele helyesírási hibával.
🤣🤣🤣 na sajnálom.
Szép napot🤗🤗🤗
Szia Mindenható😀! Most is 5 percem van, mert a vendégem várom, de illik válaszolni.
Várlak szeretettel, ha egyszer majd lesz időm rád.
Én mindenkit Téged is szívesen megismererek és mindig tanul az ember.
Hátha pont tőled fogok.
Ma is hangomra is jött új vendég és kedvességemre.
Nem panaszkodom és időm sincs itt a vendégem, de próbálkozz majd😉😉😉, hátha egyszer beférsz.
Na Mindenható itt bukik a sztorid, mert megkérdezem illedelmesen meg volt e elégedve a szolgáltatással, bennem nem csalódott e még igen azt is megkérdezem talizunk e még😀,?
Ilyen választ viszont SOHA NEM KAPTAM, HOGY AMÍG A LÉPCSŐN LEÉRSZ MEGGONDOLOD🤣🤣🤣.
ELEVE ILYEN VÁLASZT KAPOK TARTOM MAGAM AZÉRT ANNYIRA , HOGY RÖGTÖN TÍLTÓRA RAKTALAK VOLNA.
TEHÁT MINDENHATÓ TE NÁLAM SZÍVEM NEM JÁRTÁL🤣🤣🤣👍👍👍.
IGEN SOKAT SEGÍTETTÉL, MERT HA NEM IS JÖTT VISSZA VALAKI ILYEN MENŐ NEM VOLT, HOGY A LÉPCSŐN MEGGONDOLJA.
ITT A MESE VÉGE.
TELEFONBAN VISZONT SOKAN A HANGOMRA ÉS A STÍLUSOMRA JÖNNEK EL, MERT TE NEM DE A VENDÉGEIM TUDJÁK MINDIG EGY KIS POÉNT MÁR A TELEFONBA SZÉPEN, KEDVESEN , HUMOROSAN CSÍPKELŐDÖK IS AMI TETSZIK A VENDÉGEIMNEK😀!
JÓ ADDIG AMÍG ITT A MESE VÉGET ÉRT VADÁSZATRA KELLETT VOONA INDÚLNOD, NEM ENNYI IDŐT ÍROGATÁSSAL ELTÖLTENED.
ÚGY, HOGY MINDENHATÓ VADÁSZATRA FEL SOK ITT A SZÉP, KEDVES , ARANYOS JÓ LÁNY🤗🤗🤗👍👍👍😉😉😉
Értem mire gondolsz és persze én is hallottam láttam is sok hasonlót! De szerencsére tudtam kezelni ezt a dolgot eddig és remélem továbbra is fogom tudni:)
... rég írtam, de érdekes vita alakul...
Az én szerény véleményem szerint a férfi-nő 18+ társasjáték két emberen múlik. Ezért társasjáték, és általában ketten játsszák. És van hogy valami, nem stimmel, de nem mindig a szolgáltatással van a baj, vagy a nővel. Mi férfiak ezt azért szeretjük erre korlátozni. Pedig valamikor rajtunk is múlik, és amikor belefutunk ilyenbe, akkor igyekszünk magunkról hárítani az okot, elvégre mi fizettünk. De ez nem elég ok. Attól még két ember játszik.
Csak egy saját példa: a régiek emlékeznek Lindára a Toldin. Mindenki dicsérte, így én is felkerestem. Hát nekem nem jött be. Aki nem lusta, az visszakeresheti a róla írt beszámolómat, ez így nem írtam oda. csupán abból az okból kifolyólag, mert Linda mindent megtett, nem is volt csúnya. Valójában én nem éreztem az irányába a vonzalmat. Nem volt meg a kémia. De volt fordítva is. Mindenki lehúzott egy lányt, én elmentem hozzá, és nekem viszont nagyon is bejött. Na ő, az azóta sokak kedvencévé vált Dóra.
Szóval érdemes az értékelésnél tárgyilagosnak maradni. Van az igazi rossz élmény, ott nem kell. De ahol valahol nem alakult ki a kémia, ott nem biztos, hogy ki kell emelni, mert ez önmagunkra is nézve egy kritika. És a kritikát sokan nem szeretik.
És legyen pár javaslat:
Ivon: nagyon érdemesre javaslom meglátogatni. Egy tökéletes tinitestbe bújt profi milf, aki tudja ezt, és tudja is használni. De vigyázat! Ha egyszer a karmai közé szabadulsz, akkor nem ereszt, és visszavágyódsz. Esélyetek sincs, hogy ne így legyen. *** moderálva ***
Lara25 (most már Bp-en , pár napot volt itt) : egy aranyos, készséges lány, akivel egy érzéki együttlétet lehet eltölteni.
Mira22: egyszer mindenképp érdemes meglátogatni. Bombatestű ő is. Vagy rabja leszel, vagy nem. Ha utóbbi alakul ki, akkor sem fogod megbánni.
Virág20: aug-szept között járt itt, most nyugaton veszi le a lábáról a férfiakat. Egy aranyos, szeretgetni való lány.
Vani27, Nadia21 (most már Tanja): nagy cicis képekkel van a hírdetésük. Képek valóságosak, érdemes elmerülni bennük.
Debrecen:
Kimberly23 : képek a valóságot tükrözik, aranyos,kedves szeretgetni való lány.
Szabrinaaa, Lettyyy: együtt rendelnek. Őket legszívesebben nem ajánlanám, nehogy ne legyen időpont hozzájuk. Daniella óta a legnagyobb élményeim ők.
Szerencsére hosszú ideje elmondhatom, hogy negatív tapasztalatom nem volt, így olyant nem tudok írni, akit nem ajánlok most sem.
... és persze, mint mindig: ezek az én szubjektív látásmódom alapján tapasztaltak, mások más mellékhatásokkal távozhatnak---
Ez a baj amúgy! Úgy gondolom arról szólt a leírásom amiről kell és úgy gondolom korrekten diszkréten írtam ahogy illik! Nem fogom pontosan részletezni mik és hogy voltak ami miatt jól éreztem magam szerintem az túltolás! De annyit tudok mondani jópár lánynál voltam nyilván nem mondom egyik se volt jó mert ez nem lenne igaz de sajnos annak a java mind vándor volt! És nem is azt mondom az állandósok között nincsen jó mert ez se lenne igaz! De azt kimerem jelenteni hogy belly a legjobbak között van ebben biztos vagyok! Nem csak kinézetre hanem emberileg is így gondolom! Nyilván ez egy 2 oldalú dolog nyilván lehet van akinek nem jön be a stilusa egy szókimondó lány ami szerintem jó:) az is biztos neki se egyformán jön be minden vendég és itt nem a külsőre gondolok de nagyon sok múlik azon is azért mi pasik hogy állunk a lányokhoz! Most nem azt mondom udvarolni kell nekik vagy bálványt emelni de igen is korrektül emberi hangon és stílusba kell velük beszélni! Higgyétek el rengeteget számít! Érdekes módon meg szoktam találni a lányokkal a hangnemet és nem egy lánynál voltam visszajárós és remélem leszek is:) pedig nem vagyok egy Brad Pitt de lehet a szívem nagy és ez is sokat számít! Kicsit hosszúra sikeredett de gondoltam megírom a véleményem:)