***KÉRJÜK AZ ÖNREKLÁM MELLŐZÉSÉT!***
Üdv emberek!
Ma ismét meglátogattam a krt-on rendelő leányzónkat: Helénát!!!
Egyszerűen nem tudok rosszat mondani, ragozni sem szeretném nagyon jó a csaj!!!
***KÉRJÜK AZ ÖNREKLÁM MELLŐZÉSÉT!***
Üdv emberek!
Ma ismét meglátogattam a krt-on rendelő leányzónkat: Helénát!!!
Egyszerűen nem tudok rosszat mondani, ragozni sem szeretném nagyon jó a csaj!!!
ekkora egy sztárolást ............ kriminális ... XD
Hali!
Ki az ajánlott kategória itt Nyíregyen?
:D Ezek szerint ebben a szakmában egy év kettővel felér.
Mi bajod van drága H A R kályom ?!
Tán nem jön be a Heléna neked? Biztos nem látogattad még meg?! Vagy jobban beváltak a guszevi csajok???
Végülis ki-ki a saját fajtáját!!! XD: ez meg annyira gyerekes!
Ma a Guszevbe látogatott az USA magyarországi nagykövete!!!Hallotátok?
Bezony. De miért érdekes ez? :D
Há mer a nyházi véel jányok többsége onnan való!Csak a zalbérlet van úgymond a városközpontban valaméék panelban.
Az elmúlt időszakban emlitették itt páran a Guszevet,én meg csak úgy hozzátettem,hogy tegnap még a zamerikai big követ is meglátogatta őket.A fehér renault-os két kanmore addig lehet még a kereket is lelopta a diplomata kocsiról amig nem figyeltek oda.
Keves picúr,azért változtattam meg a a nevem Rubinára,mert vörös színüre festettem a hajam,ilyen egyszerű :)
Köszönjük meg "kedves" H A R kollegáknak, hogy ilyen figyelmes, de sajna most nincs igaza!
Nem sztároltam a lányt, csak a véleményemet írtam le, igaz nagyon kurtán!
Más:
Én is láttam a "first mant" a guszev felé kocsikázot a golyóálló cadillacen,de visszafelé már hatökrös szekér helyett is, csak egy ökör hozta!
Milyen fura a rendszáma: H-.-val kedődött!
Szép napot!
Kamilla hol rendel?
Valaki Gina39-et el tudja érni telefonon? Mert én már pár napja hívom,változó időpontokban,de soha nem veszi fel. Csak azt nem értem,hogy akkor miért hirdet? :)) Vegye le magát addig,amíg nem elérhető. De lehet én gondolom rosszul. :)) Esetleg valaki volt már nála? Képeken valóban ő van vagy kamu? Köszi,aki tud vmit.
Nézdmár ezis mostkap agy fosást ......... XDDDDDDDD
Talán a vasútállomás környékén.
Kedves Urak!
Sajnálattal kell bejelentenem,hogy a héten ma és holnap,a jövőheten még hétfőtől péntekig leszek elérhető.
Ezt követően 2 hétig nem.
Aki szeretne még meglátogathat kis ideig
Üdv. mindenkinek : Linda
Próbáltalak elérni, de ki vagy kapcsolva.
Ingrid aki igen bájos és igen kedves.Aki igen sokat igér és igen keveset ad. Csak az inteligenciámnak volt köszönhető úgy érzem hogy nem fulladt botrámnyba a légyott. Mivel érzéki megnyilvánulására még érzékibben reagáltam.A tesztet kanyar nélkül bevette. Szándékosan látogattam meg mert erős indittatás az ha ilyen bájosan képesek ugy kicsalni a p*nzt a zsebedből hogy még szóvá se teszed. Így történt gratulálok neki és azoknak aki hiu reményekkel gondolnak Ingrid 24 meglátogatására. Csak javasolni tudom. max félóra ami 5 perc fürdeni s.o.s és minél előbb megkönnyebbülni. mert több idő nem lesz jön a csengő és a barát .Na nekem jöhetett volna,persze jött csak én nagylelküen ráköszöntem, ő pedig zavarában visszahabogot a kis gyáva. Meg kel mondanom lehet örülnének most ha ezek után folytathatják, meggondolom hagyom e.Üzenem neked Ingridn24 nem jo uton haladsz ez veszélyes játék és nem mindenki kacag azon hogy remegtek pár rongyos ezresért és még kiteszed ennek az atrocitásnak is magad hogy valaki ezt megunja. Mert megfogja hidd el. Remélem emlékszel rám. és tudd tartoztok nekem. Te és a kis fiu aki szalad mert azt hiszi ér valamit, rövidesen jelentkezünk... szia Ingrid 24..
Jól gondolom, hogy még mindig nem voltál nála?
Szia,
én beszéltem vele, azt mondta, hogy nagyon sűrű a programja, naponta 8-10 vendéget vállal és mikor hívtam, akkor éppen nem tudta elérni az aktulis vendég, mert folyamatosan csörög a telefonja. Tegnap szinte végig ki volt kapcsolva, egy rövid időre mikor mégis elérhető volt, akkor foglaltat jelzett. A hangja alapján 25 évesnek gondolnám, nagyon fiatalos és vidám. Ha valaki volt nála, akkor írjon már róla.
Üdv: Bence
Nem tudom itt kinek mi köze van hozzá, de azóta senkinél sem voltam.
Gina ennyire kelendő?? Mit tudhat vajon?