Sziasztok! Örökösföld és környékén keresek hirdetőt, ha valaki tudja hogy ki rendel esetleg arra, ne tartsa magába jöhet privátba is akár, köszönöm
Sziasztok! Örökösföld és környékén keresek hirdetőt, ha valaki tudja hogy ki rendel esetleg arra, ne tartsa magába jöhet privátba is akár, köszönöm
Sziasztok. Sóstón lévő hölgyet keresek 😊
Sziasztok. Azért kicsit elgondolkodtató, hogy a szolgáltatók 85% nál mostmár a kölcsönös Fr. is extraként számolandó......
Egyik sem új. Minőség? Kinek mi az, mindenkinek a szubjektív értékítélete határozza meg ezt. Valakinek a szapult lányok is minőséget jelentenek - különben már rég nem hirdetne, mert nem lenne vendége.
Mindenesetre, hogy válasz is legyen: akikre te újakra gondolsz, azok számomra nem jelentik azt a minőséget, hogy meglátogassam. Nem azt mondom, hogy rossz szolgáltatók, de Nyíregyháza, és három megyeszékhely közelségében sokkal jobbakhoz járhatok vissza, és akkor miért adjam alább. De ez az én nézőszempontom. Nem biztos, hogy te is ezt gondolnád.
Sziasztok! Lolá-ról vagy Adél-ról van valakinek infója? Köszönöm aki ír!
Én se vettem észre semmi problémát csak nem akartam belemerülni! Semmi baja nincs az intenzívebb dolgokkal és tényleg jó beszélgetőpartner is,
Nem tudom milyen intenziv hatásra vágytál volna,de szerintem ha egymásra tudtok hangolódni,biztosan nem haragszik meg ha felveted neki,mire vágysz.Persze attól még mondhat rá nemet.A cicikkel meg nem tudom mi a bajod!Kézbeillő,izgató cicikkel rendelkezik.Ja hogy nem áll mint a cövek?Istenem!Ki ezt szereti,ki azt!Attól még nem kell öregasszonyozni egy fiatal hölgyet.Szemeddel bajok lehetnek!Tinust mi így szeressük!
Szerintem reális a 29 max 1-2év! Mellei nem állnak annyira mint egy 18 évesnek de azért ne mond hogy lógnak szerintem szép normál méretű cicik vannak:)
Emberileg tényleg nagyon korrekt, kedves!! Viszont úgy tapasztaltam hogy az intenzivebb dolgokat nem kedveli.A képekhez képest a melleire erősen hat a gravitació, és nyilván a 29 sem annyi...
Azért szerencsére mindig vannak akik megmentik a hazát:) én most mondjuk 3 lányt látok aki biztos hogy jók:)
Ezzel sajnos teljesen egyet értek sajnos nagyon kevés itt aki jó esetleg néha egy egy átutazó! Az a baj ugyan ez van miskolcon is kb:) sokszor nem is tudom elképzelni ki az aki jár hozzájuk?:)
Sziasztok
Régen sokat jártam lányokhoz,és viszonylag sokat fórumoztam itt és más felületen is.Aztán sok év kimaradt,mert kapcsolatban éltem.Néhány hónapja újrakezdtem a keresgélést,de megdöbbenve tapasztaltam,hogy a kérdéseim az általános topicban jelennek meg.a szerkesztőség felvilágosítása szerint azért,mert ti kértétek,hogy a kérdések ott jelenjenek meg.Azóta is azt látom,ha valaki kérdezni merészel,az le van oltva,hogy olvasson vissza,vagy menjen próbálja ki és írjon beszámolót.Nem tudom miért gondoljátok azt,ha ti nem adtok infót mások majd adnak nektek.Ennek a fórumnak pontosan az információ áramlás lenne a lényege.A régiek közül a Doki az aki még mindig itt van,őt talán még emlékszik a régi időkre.Ő egyébként mindig egy hiteles forrás volt a szememben.ezúton is üdvözöllek Doki :) Én gyűjtöttem némi tapasztalatot az elmúlt hónapokban,igyekszem nagy vonalakban megosztani.
Edit 47:Régi motoros,kedves közvetlen és amit csinál azt jól csinálja.Én egy franciára ugrottam fel hozzá,maximálisan elégedetten távoztam.Aki nem huszonéves csinibabára vágyik annak ajánlott
Zoe 22:Pesten botlottam belé,és nem esett le,hogy ez ugyanaz a lány akit Nyíregyen sok kritika ért.Röviden tömören,kerülendő.
Malya,Bella,Beka,Pamella 25:Egyszer megvolt kategória,nem mondom,hogy rossz de azt sem,hogy jó.Egyszer meg lehet látogatni,de semmi extra nincs benne amivel megfogott volna.
Orchidea:A fotóknak megfelelően néz ki,kellemes a megjelenése,de kissé beképzelt és nem is teszi oda magát rendesen.A franciája nekem bejött,de nem megyek hozzá többet,de egy próbát megér.
Barbara 25.A képek jobbak mint a valóság.A telefonban szűkszavú a felvilágosítás,a helyszínen derül ki,hogy ezt sem meg azt sem szereti.Ettől függetlenül egy látogatást ő is megér,de többször hozzá sem megyek,mert nem tudott meggyőzni.
Fanni,Dolli 29:Engem a szeme fogott meg ezért mentem el hozzá :) Viszonylag magas és telt lány,arcra szép.Anál és francia imádónak vallja magát,de ettől igen igen messze áll.Sok mindent vállal,teljesíti is de szintén az egyszer megvolt kategória.
Nana Debrecenben:Szintén nem mai csirke,a modora is kissé érdekes,de amit vállal azt jól csinálja,és én elhiszem neki,hogy élvezi is.Ugyanúgy mint Edit esetén aki nem pipihusira vágyik annak érdemes kipróbálni.
VadVanda:Időnként feltűnik Miskolcon majd eltűnik.Na ő az akinél lennék visszajáró.Magas,nőies bár a mű cicik kissé fölöslegesek szerintem.arcra is bejövős.a franciája kellemes,és a szex is jó volt vele.
Moniqe38:Kiváncsiságból hívtam fel.Nagyképű,flegma és lekezelő és nagyon sokat képzel magáról minden téren,holott a megjelenése is kész vicc.Nem tudom ki az akinek ő kell főleg ilyen csokor mellett de egészségére.
Adél 23 a következő cél,róla sem nagyon van infó,de majd a végére járok.
Pár hónap után úgy tűnik,hogy eléggé gyenge itt a felhozatal,vagy nekem túlzóak az elvárásaim a korábbi (túl)jó tapasztalataim alapján.
Szia, nem bántotál meg, csak jó véleményeket olvastam a hirdetése alatt, a hirdetése ami esetleg megfogott, (fürdés után. Ezeket válalom...) :( az se érdekelt hogy roma csaj volt! De így már luxusnak tartom ezért a szolgáltatásért!!!:( de tanultam belöle s azért is írtam hogy részemröl nem ajánlott kategoria!!
Sajnálom, hogy így jártál! :( Semmiféle bántás nélkül, hogy tudtál erre a lányra gerjedni, hogy láttál benne fantáziát? Sajnos nem bővelkedünk úgy mint Debrecen... de azért választhattál volna ezerszer különbet mint ez a hölgy! Személy szerint, megnéztem most a profilját, és inkább a guruló krumpli mint ő!!
Sziasztok, voltam Mézi 29-nél, én a magam részéről nem ajánlanám! Írja hogy első a zuhany nála, gondoltam is hogy ez így még jó is, de megérkezéskor vetközés után én kértem had zuhanyozhassak , fél órára mentem de mindenel együtt 10 perc volt, olyan futószallag érzésem volt sajnos! De mondta hogy jön nemsokára a következő vendég s zuhanyozni is szeretne (elöttem is megtehette volna :( ) így inkább olvassgatom tovább a forumot s akit a legjobban ajánlanak ahhoz megyek;)
Sorstársaim..😊😊Gabo30 és Szerencsközelit.... én mondtam nektek, hogy jooooo a csaj...😉😉 Van meg egy jo kis csaj itt... viszont róla még nem.irtam.... egyenlőre még tesztelem ...most járok szerintem.a tesztelés 14.-ik alkalomnál..... de még tesztelés alatt.....😉😉😉
Tinus29 ről írnék én is! Teljesen egyet értek az előttem írottakkal! Csinosabb mint a képeken isteni popsival és arcra is szép:) igényes korrekt lány és amit én is szeretek szókimondó közvetlen! Francia tudása isteni nézni is szerettem érezni még jobban pont ahogy szeretem:) szexben se volt probléma több féle pózban is kipróbáltuk és nincs nyafi jó volt minden:) összességében egy fiatal lány aki szerencsére jó vigyázni rá:)
Tinus 29.. Közvetlen aranyos szókimondó csajszi ,olyan mint a képeken de szerintem élőben sokkal szebb.Kecó belváros ami nekem nagyon jó helyen van 😊
Szeret irányítani az ágyban,Nf jóó mehet több pózba no nyafi😊Először jártam nála de nem utoljára ez már biztos! Nekem be jött a szolgáltatás amit kaptam.
Elmondása szerint most csak hétvégéig van itt nyírbe,de a hónap vége felé újra itt lesz.Részemről ajánlott! Egy ujj kedvenc a listámon 😉👌👌
Helló srácok. Kendi 21-ről van valakinek használható véleménye. Főleg a 2 lányos dolog érdekelne. Köszönöm.
Én csak összefutottam vele de szerintem is igen csinos és szép lány:) pár percet beszélgettünk cuki csaj biztos vagyok benne hogy jó vele együtt lenni:)