Ez a baj amúgy! Úgy gondolom arról szólt a leírásom amiről kell és úgy gondolom korrekten diszkréten írtam ahogy illik! Nem fogom pontosan részletezni mik és hogy voltak ami miatt jól éreztem magam szerintem az túltolás! De annyit tudok mondani jópár lánynál voltam nyilván nem mondom egyik se volt jó mert ez nem lenne igaz de sajnos annak a java mind vándor volt! És nem is azt mondom az állandósok között nincsen jó mert ez se lenne igaz! De azt kimerem jelenteni hogy belly a legjobbak között van ebben biztos vagyok! Nem csak kinézetre hanem emberileg is így gondolom! Nyilván ez egy 2 oldalú dolog nyilván lehet van akinek nem jön be a stilusa egy szókimondó lány ami szerintem jó:) az is biztos neki se egyformán jön be minden vendég és itt nem a külsőre gondolok de nagyon sok múlik azon is azért mi pasik hogy állunk a lányokhoz! Most nem azt mondom udvarolni kell nekik vagy bálványt emelni de igen is korrektül emberi hangon és stílusba kell velük beszélni! Higgyétek el rengeteget számít! Érdekes módon meg szoktam találni a lányokkal a hangnemet és nem egy lánynál voltam visszajárós és remélem leszek is:) pedig nem vagyok egy Brad Pitt de lehet a szívem nagy és ez is sokat számít! Kicsit hosszúra sikeredett de gondoltam megírom a véleményem:)