Üdv mindenkinek. Lola 26 -ról esetleg infó valakinek?? Jöhet privátban is. Köszönöm.
Üdv mindenkinek. Lola 26 -ról esetleg infó valakinek?? Jöhet privátban is. Köszönöm.
23 vagy 27 éves? Most épp több is van. A fiatalabbat mindenképp hanyagolnám, félévente más névvel próbálkozik. Ha már bizonyított, akkor miért kellene nevet cserélni, ugye?
Sziasztok. Latikáról valakinek vélemény? Jöhet privátban is. Előre is köszönöm.
Köszönöm szépen ! 😘
Igazán kedves gesztus a Részedről!
A kedves Hölgyeknek boldog Nőnapot kívánok!💐💝🌷🌼🌻🌺🌹🌸💗😊
Viki 24 sajnos eltünt,hiányolom én is remélem még viszatér🌹🌹🌹
Mivel Mira(31) nagyon elfoglalt volt ma du én meg már rápörögtem a témára, így muszáj volt menni valakihez, így esett a választás Natali(20)-ra ismét, aki megint bizonyította, hogy legalább olyan jól franciázik.
És ahogy rádnéz közben azt egyszer legalább látni kell :D
Sziasztok. Az újfehértói Millácskánál járt már valaki?Érdemes meglátogatni? Köszi
Üdv mindenkinek!
Nevem alapján azt sejteni lehet, hogy új vagyok a fórumon. Azért szántam el magam erre a lépésre, mert elsősorban két hölgyről szeretnék információt kapni. Nem az érdekel, hogy milyen velük, mert megtapasztaltam őket, csak nagyon eltűntek és nem tudom miért. Abbahagyták vagy a vírus miatt jegelik a munkát? Szóval akikről szó lenne, az egyik Viki 24 (tavaly ilyenkor ilyen névvel és életkorral szerepelt). Híd és Vén Szatyor írt is róla beszámolót. A másik Gia 37 (2017-be szerepelt ilyen névvel és életkorral). A Vécseyre jártam hozzá. Válaszotokat előre is nagyon szépen köszönöm ez ügyben.
Valamint, szívesen írnék beszámolókat, de korábban akárhányszor próbálkoztam, sose lett publikussá téve.
Ezt Szamantára értettem.
Menj el s nézd meg,lehet h csak szar napja volt. 3dik hullámmal vigyázni srácok!
Na, hogy jót is írjunk erről a lányról nekem abszolút bejött a kiscsaj!
Lehetett vele beszélgetni és azt sem éreztem, hogy minél előbb ajtón kívül szeretne látni!
Egy próbát mindenképp megér, aztán mindenki döntse el lesz-e folytatás! 😁
A kommentjei poztivak,hát nem tudom akkor..
Laura hirdetőről valakinek valami véleménye? Kis hirdető Szabolcs településből. Kategória, szinvonal, alak, fogadtatás? Valóban ő van-e a hirdetésen? Véleményeket várom szeretettel 😉 További szép napokat mindenkinek
Sziasztok Denisa(23) aka Chyntiaról ejtenék pár szót.. :A hölgy ,,C'' kategóriás. Autóskaland.Császárszállás vagy a vasutállomás közelében kell felszedni. Bár ne tettem volna. A csajszi hozzáállása egy nagy nulla. A franciája szóra sem méltó vagy nem akar vagy nem tud mert tapasztalatlan. De inkább az utóbbi. Enyhén szagos , odalennt is. Cicik jók , kemények nem gravitálnak. Képzeljétek el felveszem minden , túlesünk a francián végig szenvedtem :D előkerülne a gumi csak hát az volt a baj hogy nem volt de mentségére szóljon vállalja gumi nélkül is az aktust egy kis plusszér amivel hálistennek nem éltem. Így újra francia lett a vége NFVSZ opcióval nem tudom hogy jött össze . Azon voltam hogy minnél hamarabb érjen véget. A francia mire odakerülsz hogy felvedd már plussz áras. Semmi gond. Szóval aki csak teheti kerülje , ennél a csajnál fürödni nem kell ahogy neki sem :D Igényteleneknek ajánlott. Remélem olvasod soraim és elgondolkozol a továbbiakban hogy azért a pénzért amit elkérsz dolgozni is kell. Me végezz c ^ igány munkát. Illetve aki adakozni szeretne és nem vár semmit a pénzéért cserébe annak ajánlott lesz a kiscsaj. TOVÁBBI SZÉP NAPOT MINDENKINEK :)
Jól csengő néven egy hölgyemény! Csak sajnos semmi köze ahoz aki ezt a nevet "márkává" tette a városban!
Itt nem biztos a lány hibája! Én is voltam vele és el lehetett vele beszélgetni korrekt volt! Egyáltalán nem éreztem sietett volna! Amit szerettem volna megkaptam és nekem az a lényeg:)
Röviden tömören? nekem 1 alk volt,azt is megbántam. Gyors letudás, no bf, kommunikácio nulla
Szamantáról valaki tud mondani véleményt?
Szép estét mindenkinek. Valaki esetleg infó Crystal 43 -ról?? Mit lehet róla tudni? Nekem mint ha Debrecen ugrana be,de lehet tévedek.