Sziasztok. A Lauránál járt már valaki Szabolcsban? Kis hirdető. Vélemények?
Sziasztok. A Lauránál járt már valaki Szabolcsban? Kis hirdető. Vélemények?
Na, akkor írjuk is már le, hogy most Lena 30 lett az új név!
Irhatna valaki valamit ha tud róla:)
Már meg is volt a keresztelő!
Detto, siessünk,siessünk mert jön a következö. Kérdem minek hivod ide? Majd vár akkor..... Na ilyen...
Merci ha látod,,,,pusziiii
Ha nem látod,akkor is, pusziii
Bájosnak bájos, de nem egyáltalán nem lágy, sőt jó kemény ahol köll. 2x voltam, jófej, kedves, nem nyafog, fotók hitelesek abszolut.
Sziasztok! Merci 25-ről van valakinek infója? Nagyon bájos lágy a képek alapján. Köszönöm aki ír! Jöhet privátban is! Merci ha látod, :puszii!
Sziasztok!
Engem is érdekelne......!
Sziasztok! Nagyon örülök,hogy a hölgynek is mézi a neve,mert így kellemetlen mikor összetévesztenek! Erre valamit ha a szerkesztők kitalálnának jó lenne!
A puding próbája az evés! Le is írta. 😃
Ha nem vagy a telefonom névjegyzékébe felejtős vagy! 😜
Sziasztok.Hanna 24? Valaki? Nem hiszem hogy nem válalta még senki??
Na! Na! Azért nem egy a szőr, a selyemmel! 😜
Tina 47? 🙂
VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu . VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu . VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Bármi infó a hölgyekről esetleg? Köszi előre is!
Pár hete voltam nála, jó testű, de kiélt fejű "c". Telefonban minden, élőben szinte semmi, árak az egekben. Lakás akkor leharcolt volt és legalább 2-en voltak még rajtunk kívül. Igazi vándormadár, a fotóira rábukó egyéb madarakat tollfosztja.
Sziasztok! Valaki járt már Salom 30nál? Ha igen jöhetnek a tapasztalatok akár privátban is
Ki volt az a lány.
Jöhet privátba
Nem értem miért ne? Nekem tegnap is volt ilyenben részem és mondhatom isten jó volt:) vannak jó lányok csak oda kell figyelni kicsit:)