írd be a nevem hol látsz te olyat hogy én valakit is meg bántottam ??? vagy hol olvastad te még azt hogy LOPTAM??? tuti h sehol :) aki teheti látogasson el hozzám és én kérem a beszámolót ;) mindenkinek nyugodalmas jó éjt szeretnék kívánni !!
írd be a nevem hol látsz te olyat hogy én valakit is meg bántottam ??? vagy hol olvastad te még azt hogy LOPTAM??? tuti h sehol :) aki teheti látogasson el hozzám és én kérem a beszámolót ;) mindenkinek nyugodalmas jó éjt szeretnék kívánni !!
Persze-persze
Kedves Rico!Kedves Barby22!
Szerintem Barby22 a képek alapján nem egyenlő Gyulával(Melinda19)!!Bár lehet,hogy valamilyen kapcsolat azért van köztük.Alakra,formára azért van hasonlóság,de szerintem nem egy csaj a két név.Igaz volt már Gyulának sokszor több hirdetése is egyszerre amiken egyértelmüen látszott,hogy mindegyiken ő van.De mostanában mintha leszokott volna róla.A 40éves 80cm széles ágyon se fotózgatják már.A legtöbb képén mindig rajta volt az a kis dikó.Én arra gondolok,hogy pl testvére,rokona lehet a Barby néni.Minden esetre az értelmi szintjük egyenes arányban áll a foglalkozásukkal.Biztos olyan is van akiknek tetszenek.Nekem pl nem.Ennek az az oka,hogy én azt vallom,mindenki olyan nőkhöz "vonzódjon",ami passzol a társadalmi rétegéhez.Azaz a mozdonyszőke csajokat dugják a mozdonyszőke bácsik.Azok között is van sajnos bőven akinek tellik ilyesmire és szerintem olyan nőket is keresgélnek.
***moderálva***
Vannak persze kivételek,de ez csak erősiti a szabályt.Itt Nyíregyházán szerintem úgy 4-5 nem mozdonyszőke csaj lehet a VL-en,meg természetesen a profi Qvák,akik nem hirdetnek ilyen helyeken és máshol sem.Viszont nem is kamatyolnak akárkivel,még ha fehér akkor se.Azok igazából nem is a ***moderálva***hajtanak,hanem,-mert úgymond- életművészek!
Ugye ugye
Szerintem a Dia(39), meg a Barby(22) ugyanaz a csaj. Nézzétek meg DiA(39) utolsó előtti fotóját. Ugyan olyan zöld ruha van a derekán felcsavarva, meg a harisnya és a melltartó is ugyanaz. Ezért nem kell menni hozzá, mert több néven hirdet. Aki mégis odamegy vessen magára. Remélem valaki még azelőtt elolvassa hogy leszedi a fotót. Viszont, akkor már biztos leszek a dologban. :)
Pedig eddig mindig 19-20 adjaki magát a szemétláda most már 39 :):):):):):):):)dddddddddd
Heee!Hülyegyerekek!Most attól,hogy több csajon látni ugyanolyan ruhát még lehet egyszerübb magyarázata is.
Egy példa: Más városokban lévő csajoknak is van olyan fotója,hogy kórházi ápolónői ruhában van.Namámost igaziból a kórházban nem ilyen van az 52éves,100kilos,SZTK-s szemüveget viselő ápolónőn.Olyat bizonyos helyeken lehet csak kapni.Tudjátok,ahol műf....kat,bilincset,vazelint,felcsatolható 30cms,eres,veres.......
Akkor sok fotón(akár egy soproni csaj is lehet)jellemző a playboy nyuszis pléd.Azzal takarják le az ágyat.Bugyikat,melltartókat illetően van egy kialakult divat ezen hölgyeknél.Fotózásnál mostanában,divat a magassarkú cipellőt beleakasztani a tangába.
Sziasztok.
Van valami petya elméletében mivel ha jobban meg nézitek az ágy ugyan az csak levan takarva!!!!!!!!!!
További szép estét én maradok abiztos szolgáltatónál Anikó ***moderálva***.
Kedves kunta kinte! Én normális hangnembe beszéltem a hölgyel, ő viszont nem ! Azóta viszont jártam nála és szerintem elég igénytelen a lakás mivel hogy az ágy szeret szét van menve meg szakadva arról nem is beszélve hogy az a terítő vag ymi az ágyon tiszta geci volt, én nem szívesen fekszek más gecijébe már ne is haragudjatok meg!!! Sőt még a padlót is felmosshatta volna mert oda is ki volt csöpögteteve valami !!! Undorító!!! Nem tud összetakarítani????
gratulálok !!! ez nyomós indok arra hogy kerülendő legyek ((( ??? mert gondolom amit te látsz zöld ruhát abbol tutira csak egy van !! igaz ezt te meg állapítottad :)
Ezen már én is rágódtam: nem is csak a zöld ruha, hanem a harisnya ugyanaz. Ugyanaz a bőr, ugyanaz az alak egy 22 és egy 39 éves nőnél is. Ja és miért nem látszik egyikőjüknél a haja, a feje? Egy másik hajszín, hajhosszúság már bizonyíték lenne.
Sőt a csízma is megegyezik mind 2 csajnál. Gondolom edda erre is van magyarázat. Pont 2 nyíregyi csaj, ráadásul mind a 2 hirdet is ők veszik meg. Még az izlésetek is egyforma. Érdekes. Kiváncsi lennék most akkor hány éves. Ezek után megbizhatónak érzed magad, ugye?
Te méginkábbhülyegyerek! Ez nem egy jelmez hanem ugyan az a ruha! A harisnya és a melltartó is. Ugyan az a csaj. Két néven, két telefonszámmal, és két életkorral. Igaz ugyan azt a helyszínt adja meg.
Igen. Magyarázat mindíg van. :)
Jól látom Gina 24 egy másik csajjal hirdet? Hmmmmm!!! Nem tagadom a kedvencem ( még mielőtt valaki nekem esne nem reklámozom, csak eddig pozítiv volt, na de mind1), így pedig 2 csajjal még izgalmasabbnak tünhet.
Na de a puding próbája az evés. Majd megosztom a tapasztalatomat, remélem pozítiv marad.
Sziasztok!
Tegnap jártam Anett 23-nál reklám célzat nélkül, küldetés teljesítve:
veszteségek: az előre legyeztetett ***moderálva***, és semmi más....
tapasztalat: megbízható, ajánlott, finom nőies....
eredmények: előkészület auto parkolás (5), gyakorlat (5), hozzámállás (5), összhatás (5)
javaslat: teljesítendő küldetés, igényesek számára.
kockázat: önként újrateljesítési hajlam .... sanszos..
Ui: Na Makktársak már vagy két-három alkalommal érdeklődtem Zsani 20-ról és persze mások is....de persze szokásos semmi.....
lehet, hogy az őt kedvelő 17 látógató csak a képeket kedvelte? Valaki igazán megirhatna tényadatokra támaszkodó élménybeszámolóját
!!!!!
MÉG JÓ HOGY A FÓRUM AZÉRT VAN HOGY ......???!!!!
Üdv!!
látogassmeg !!! és rájössz
Sziasztok!
Most vesztettem el a fonalat!
Miranda 21-nek mi köze van Barby 22-höz, és méginkább Dia 39-he? Most akkor kettő, vagy 3 csaj dolgozik együtt? És akkor most Dia = Barby = Miranda? Ha nem, akkor Miranda miért kapcsolódott bele ebbe a vitába? Pláne, ha az egész előtte való levelezés Barby-nak és Diának szólt? Lehet, hogy mégis van valami abban, amit a többiek ( révész, kocka, Petya ) írtak? Most akkor megbízható, vagy sem? És egyébként hány éves a kapitány?
:-))))))))
Üdv: Thomika
U.i.: Barby, Miranda, Dia, stb nálam egyébként sem jöttek be, úgyhogy az előzőekben leírtakra nem kell válaszolni!!! :-))))
:D ...és neked van igazad!
Kata37 hírdetőnél a hasánál van anyajegy néhányképen, a másikon meg nincs gyanus nagyon.