Ki az?
Ki az?
Ki az
Vip ide, vip oda.. lehet vissza tér egy hirdető akinek nem volt soha vip,de lehet sokan fogank azert neki örülni,mert egy megbizhato, jo szolgaltato,aki érti a ferfiak nyelvét.... en mindig csak " nagyasszonynak " hivtam....😉😊
Sziasztok
Ivett33-ról tudtok valami infót
Jöhet privátba is
Köszönöm
De gyenge most a felhozatal
Nincs egy normális lány se ahová eltudnánk,el tudnék most menni
Hmm, hát eljárogatok/tam egy pár helyre Ny.házán, nameg Debrecenbe is át-át kukkangatok, ott is van egy-két kedvencem. Talán a fővárosban is van egy pár régi ismerősöm!
De, hagyjuk is...
Én hangsúlyoztam, ez egyéni vélemény, mert mindenki valamennyire mást vár egy találkozótól, és a szolgáltatók mindenkihez egy kicsit másként állnak hozzá.
De, ha téged ennyire zavar ez a "VIP" kifejezés, akkor úgy fogalmazok, hogy nekem a kedvenceim között van Ny.házán.
Részemről lezárva...
Valójában ez marketing. Sajnos ez vesz körül minket. A jó termék eladja magát ilyen nélkül is, mégis sokszor a jó terméket is marketingelni kell.
Én azért írtam, mert úgy tűnt, hogy Virágról - aki ki volt említve a listából, pedig országosan sokan, legalább egy tucatnyian így hírdetnek - szól az egész, még ha általánosan is fel lett rakva a kérdés, vagy csak a költői kérdés :)
Ha csak az általános rész igaz, akkor elnézését kérek, ha erőteljesebben fogalmaztam válaszban.
A cél mindenkinek más, mert mindenki másképp érzi jól magát. Vizuális élmény, lelki élmény, stb. Mert ugye valakinek a vékony, valakinek a molett jön be, szőke, vörös, vagy barna, kis formás mell vagy nagy. És akkor szélsőségesen valaki egy barátnős alkalomért megy, valaki csak egy gyors könnyítésre egy ürítés erejéig. Egyik sem rosszabb, vagy jobb. Főleg, mert van amikor egy ember fiának valamikor erre, valamikor arra van szüksége.
Az említettek esetében a kor növeli a csalódottságmentességet. Tudják mi kell a férfinak, és ehhez jó tapasztalatuk van :) , és mellette a vizuális élmény sem megy kárba a kor miatt, az meg még nagyobbra emeli élményszintű értékűket. És még ezt is meg lehet fejelni, amire én azt mondom, hogy non plus ultra, de az már mindenkinek más lehet...
Egyébként levette Virág itt a VIP jelzőt, valószínűleg önkritikát gyakorolva látva a hozzászólásokat.
Nem sok helyen voltál akkor Nyíregyházán. Hogy kinek mi a vip az majd saját maga eldönti. Ki kellene próbálnod más -városokat szolgáltatóit is. Lehet megváltozna a véleményed. Minden régió más.. Csak azt tudom mondani mindenkinek keresse azt a szolgáltatót ahová tényleg szívesen vissza megy...
Ez így igazából nem igaz. Nem azt írtam rossz szolgáltató, csak azt ,hogy minek ez a Vipes dolog. Zsófira Ivettre vagy Ivómra vagy Tinusra re mondjuk higy Vip.. pedig ők magasan verik Nyíregyházát. És nem azért mert 20 évesek ha, holott azért azemlített hölgyek hozzáállása igen csak barátnős, legalábbis az én személyemben ezt tapasztaltam. És ugyan csak ezt mondhatom el amit tapasztaltam más városokban is. Nem arról szól ki milyen puncid tud megfizetni...ez hülyeség..az a lényeg hogy jól érezd magad. És a cél amiért mentél meglegyen.
... voltál Virágnál? ...
Ha voltatok nála, és van vélemény írjátok le, de a levegőbe ne beszéljetek, akár egy telefonbeszélgetésből ne vonjatok le semmit, vagy a vázába való mértékétől, vagy egy névből, vagy leírás alapján. Persze következtetni lehet, de felesleges a következtetésekről pletykálni, amíg nincs gyakorlati tapasztalat.
Kik a komolyabb szolgáltatók? Nem csak rébuszokban kell erről írni, hanem meg kell akkor nevezni, példát felhozni és leírni, hogy milyen volt! Addig az egész beszélgetés csak "ki tud nagyobbat" mondani bájcsevegés... , mellette megtévesztő is. A vén rókák azok egyből leveszik azt, aki ilyet ír, de eddig csak kérdezett a lányokról annak a véleményére nem sokat kell adni. De egy kezdőt lehet, hogy lebeszéltek jó élményről. (a "lehet", szó direkt van benne a mondatban!)
Mindenki eldönti, hogy mit bír a bukszája, ha nem bír el annyit, akkor nem megy oda, de ne alkosson véleményt.
Ez olyan, mint akinek tesla model s-je van (mert csak annyira telik), és minden negatívat kitalál a posrsche taycan-ra (dírekt kb. egy tudású autót írtam, na persze azért van különbség), ami kétszer többe kerül... Persze mindkettő lehet nagyon jó, és nagyon rossz is, az egyedi igények miatt.
Ja, hogy érdemleges infó is legyen:
Virág20 - nem egyszer voltam nála.
Nekem a nála tapasztalt müsor bejön. Vele inkább azok érezhetik magukat jól akik egy barátnős együttlétre vágynak, és nem csak egy ürítésre. Nem mondom, hogy ő a legjobb, de nálam a felső 20%-ba benne van. De ez az én szubjektív véleményem és általam elvárt értékek alapján mondom. Nem érzem palimadárnak magamat, pedig több VIP, és prémium nevűnél jártam már az ország több részén, és én egyszer sem csalódtam az ilyenekben. Maximum annyi a különbség, hogy ha valaki tetszik, akkor én meg tudom engedni magamnak.
Persze vannak kivételek (pl. Nicole, talán ő az aki országosan ismert ilyen téren), de hozzá vagy ilyenekhez véletlenül sem vágyakozom, annak ellenére, hogy a képeik láttán csorog a nyálam.
Van egy jó hírem Virág(20) Nyíregyházán tényleg VIP szolgáltató, ezt személyesen tapasztaltam. A rózsa annyi amennyi. A rókának is savanyú volt a szőlő, ha nem tudta megkóstolni. Amúgy is Győrbe egy kicsit drága az útiköltség, inkább maradok hazai pályán.
Ha, jelent valamit én még fogom keresni.
De, mindez egyéni, mindig kihangsúlyozom.
Azért mert valaki 20 éves és arany rózsákat kér, mert ő Vip szolgáltatónak kiáltja ki magát..az még nem jelent semmit.
Azért vannak itt komolyabb szolgáltatok, de ha nem itt akkor Győrben, illetve Debrecenben...Amíg vannak palimadarak akik erre ugranak...nincs miről beszélni.
Sziasztok! Dori44rol szeretnek informaciot, akar privatba is:) kepek alapjan egy igazi no, vajon a szolgaltatasa is olyan mint a kepei?;)
Tehát véleményt alkotsz anélkül, hogy tapasztaltad volna...
Gratulálok.
Ügyes.
Szép.
Férfias. (Ja nem ide, bocs....)
Nem kér többet, viszont sokkal jobban néz ki és igényesebb mint jó néhány pályatársa! Persze kinek a pap, kinek a papné!
Én ilyeneket fel sem hívok. Lehet, hogy attól akarja VIP-nek érezni magát, hogy többet kér mint az átlag? Ami drágább az nem biztos, hogy értékesebb.
Egy dolgot nem értek. Hogy lehet egy szolgáltató VIP mondjuk itt Virág 20 gondolok. Mitől másabb mint a többi szolgáltató?? nem hiszem ,hogy varázs puncival van ellátva.
Kikre gondolsz?
Kik azok a jobb szolgáltatók?
Privibe
Szia. Én egyszer voltam nála, nemegyedül dolgozik. Nekem az volt fúra, hogy mire odaértem a natúr francia plusz költség volt. Franciája kellemes, szexben nem annyira aktív,de szűk. Egyszeri alkalom volt. Azért vannak itt tőle jobb szolgáltatok .
Akkor prémium ide vagy oda, nem nagy szám.