Hívd már fel legalább! 😜
Hívd már fel legalább! 😜
Tegnap meglátogattam Daniella 22 a maga módján korrekt csaj kisfrancia után szex hátulról a kocsiban , még van mit tanulnia ez kevés hozzá állásban egy patront megért
Én is szeretném megtapasztalni, de érdekelne, hogy van-e happy finish! Simán csak a masszázs nem vonz.
Szia honapok óta érdeklöc nem lenne egyszerűbb ha személyesen megtapasztalnád.
Én voltam nemrég. Jól éreztem magam.
Most a Maya 40 ről szeretnék valami infót nemszeretnék újra bafürödni
Felkerestem bár ne tettem volna. Messze kerülendő. priviben többet is ha valaki kér
Nem hiszem ,hogy egy szolgaltató megitélese a szemöldökén múlna.... attol még lehet normalis szolgaltató..pl..nem minden vendég kigyurt és nem minden vendég jóképpü,de attol még lehet normális vendég.... amugy meg tenyleg nem csunya csaj képeken az Anett 19 ,mondom ezt ugy ,hogy nem.jártam még nálla de az is lehet, hogy letesztelen a napokba...😉
Szép arcúúú???? Hát nosza rajta ugorj neki, ha tetszik a kisasszony maszkulin szépsége. 😆 Az szurok szemöldök... Pfff....
Hidd el, hogy nem akarsz te hozzá menni! Szerintem érezted az irróniát és a kérdésedre a választ röviden és tömören! :)
Szerintem a lacipapa59 tud róla infót, mivel már kétszer dicsérte a hirdetésénél!
Anett 19 -nél Nagykálló mellett volt valaki? Autós kalandot hirdet, szép arcú roma lánynak tűnik. Képek alapján szívesen meglátogatnám de jó lenne valami infó. Az autós kalandoktól tartok. nem csináltam még ilyet
Zoe23 nál volt valaki mostanában? Van valami friss infó róla?
Nicita 21 ről van e valakinek infója megköszönném.
udv urak! napokban meglatogattam Katarinat ( VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Pontosan így. Mikor megláttam meglepődtem. Az a pár kg inkább pár 10 kg plusz a képeken látottak alapján feltételezetthez képest. DE..és itt jön a de.
Aranyos, kedves, beszédes, isteni franciával és olyan szűk alagúttal amivel ritkán találkozik az ember. A 30 percet szépen végig du**tuk, kozben pici popsi ujjazás, nem.is tudom hány pózban..rám ült szemben, háttal, én hátulról állva, ülve, felülről...végül szájjal fejezte be a mellére célozva. Sosem gondoltam, hogy ilyen testalkattal ilyen élvezetet tud okozni valaki.
Arc 10/7
Test 10/5
Hozzáállás 10/10
Technika 10/10
Igényesség 10/10
Helló srácok. Angi 29 ről van valakinek infója. Megköszönnêm!
Legutóbb jártam nálam mikor itt volt. Nekem bejött, masszázs nem tudom milyen, biztos jó keze van. Kölcsönöst szerette (persze ha tudsz bánni vele), francia nekem bejövős volt. Kedves aranyos törelmes. A képek nagyon régiek, nem sok köze van már hozzá. Nekem egyáltalán nem volt csalódás a randi, gondolkozok rajta hogy megyek most is, meglátjuk időm hogy adja ki. Részemről ajánlott. VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Ircsi jó szolgáltató ,nyugodtan mehetsz nem ér csalódás .
Ivont ismerem, tudom hogy jó
Más valaki?