A rüszme felsőágyas katona jelzője ahogy a kopasz. nőkre a RÜFKE szót használják.
A rüszme felsőágyas katona jelzője ahogy a kopasz. nőkre a RÜFKE szót használják.
Sziasztok Zoe ról Nyíregyházi lányról van valakinek információja???
10-böl 8roma
Szonja is jó, ajánlom. Jövőhéten jön vissza.
Gaby, Virág egyikük se lesz csalódás:)
Köszönjük szépen a hasznos információt! Egy utat megspóroltál így sok sok makktársnak!
Mondjuk engem már a felső ajakba lőtt piercing eleve eltántorít.
Ez csak az én véleményem,attól még lehet jó.
Ne tegyétek csak ennyit mondok. 😀 Nagyon jól sikerültek a képek. Egy franciára ugrottam el hozzá mivel engem is hajtott a kiváncsiság. A francia az csak kéz nálla.☹️🙂
Sziasztok! Szombati Vásárosnaményban tartandó legénybúcsuba keresünk lányt. Tudtok valakit ajánlani?
Igazad van Staffi! Elég komoly a Dorina így kép alapján! De ha valaki eljut hozzá,igazán megírhatná majd milyen a valóságban :-)
Lau112 velemeny?
Privatban megosztanád velem amit privatban kaptál?
A kiscsaj bejön nekem is. Már én is nézem egy ideje. Tervezem a héten meglátogatom. Szép arc gyönyörű test. Kíváncsi leszek rá.
Nekem most a Dorina 25 tetszett meg a képek alapjan. Igaz ,nekem eddig még ez a Nagykállo,Kállosemjeni vonal soha nem jött be ,de kivétel erősiti a szabályt.... Attol meg a Dorina lehet jo,valószinü rálesek a napokban...😉😊
Kb. 1 éve találkoztam Ircsivel.
Korrekt volt.
Kersd fel és pontos információid lesznek mindenről és utánna megostod velünk az a leg biztosabb megoldás.
Szívesen..
Én is ezt kérdeztem! Sajnos nincs róla igazán meggyőző információ. Sőt amit privátban kaptam az inkább negatív mint építő hozzá szólás. Pedig a képei jók. Én is gondolkodom rajta, hogy menjek vagy inkább kerüljem. Talán lesz információ ami eldönti a mérleg nyelvét.
Ircsi 31 nekemis szemetszurt, elég forro kepei vannak kint, van vmi problema nála?
Tul szep h igaz legyen :D
udv urak! VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
tegnap vegre sikerult eljutnom Ivonhoz, hat azt kell mondjam, hogy teljesen egyet ertek azokkal akik eddig irtak rola a forumba.
egy gyonyoru no aki figyel arra, hogy jol erezd magad nala mert o is elvezi amit csinal. reszemrol ajanlott a holgy!
(
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely