Tegnap az esti órákban meglátogattam Barby 23 -at. Jól döntöttem, várakozásomon felül elégedetten (*i*lég*lten) távoztam.
Korrekt, igényes, valódi ***moderálva***.
Ezuton is köszönet.
Üdv!
Tegnap az esti órákban meglátogattam Barby 23 -at. Jól döntöttem, várakozásomon felül elégedetten (*i*lég*lten) távoztam.
Korrekt, igényes, valódi ***moderálva***.
Ezuton is köszönet.
Üdv!
"S ki viszi át a Szerelmet a fogában tartva a túlsó partra!"
SZANDY24 ROL TUDTOK VALAMIT IRNI JO VAGY ROSSZ KOSZ.
sziasztok bia nonstop vagyok!ezuton szeretném közölni itt a forumon hogy a mai naptol végleg befejeztem a szolgáltatást.mint már olvastátok itt a forumon már mint a vendégeim és persze mindenki szerelmes lettem amit nem is tagadtam és ugy érzem azzal a férfival szemben aki megajándékozott és megtisztelt a szerelmévelboldog szeretnék lenni és soha nem szeretném megbántani vagy esetleg fájdalmat okozni neki!ebből a körből azt mondják nehéz kiszállni de én azt tudom hogy az életnek nem a pénz világa az értelme hanem a boldogság!köszönöm a vendégek jó kivánságait!üdvözlettel bia!
Nagyon sok boldogságot kívánok neked Bia!
Gratulálok!Sok boldogságot ! :)
Én is kivánok sok sok boldogságot .
Nagyon fogsz nekünk hiányozni Biuska! :( :(
Sziasztok régen jártam az oldalon láttom Gyula az folyamatosan próbálkozik még mindig most mint melinda egyböl kilehet szurni a kisboxost valakikit tudtok ajánlani de nem önreklámra gondolok csak tapasztaltak irjanak aki téleg meg éri a pénzt köszi Csá
Sok örömet Neked-Nektek, és köszönöm a beszélgetéseket! :-))
Sok szerencsét és örömet kívánok neked Bia, tényleg megérdemled a Boldogságot és szerelmet!!!
Olyanlányt keresekakinek megy a mélytorok. Tudtok valakit ajánlani?
Hali rico!
Van több ilyen lány is akikhez simán minden félsz nélkül el tudsz menni és biztosan nem fogsz csalódni a sz.lg.lt.t.s színvonalában!
Ajánlanék párat és ezt ne vedd reklámnak!!! Ha két l.nny.l szeretnél egyszerre lenni, vagy ha szereted a l.szbit akkor Dia és Bogi !!! / jó a műsoruk hidd el /
Ha csak szimplára gondolsz ott van a Kata vagy az Anett!!!
Tapasztalatból írok, nem csalódtam egyikőjükben sem, szolídak, kedvesek, kulturáltak a körümények!
Ha hallgattál rám és valamelyiküket is meglátogattad oszd meg velünk az élményedet!!! Előreis köszi!!!
Sziasztok!
A masszázs részről Rékánál vagy Alexa-nál nem volt még véletlenül valaki?
Ha igen pötyögjön már egy-két sort róla.
Köszi: Thomika
Drága Füstmentes!!
Elolvasván az írásodat azon töprengtem, reklám-e vagy mégse?! Miért pont ezt a 4 lányt említed? Az viszont a reklám ellen szól, hogy ebböl kettőt már meglátogattam és hasonló tapasztalatom van mint neked! Merjem-e bevállalni a másik kettőt?
Két csajt szeretnék együttlátni , tudtok mondani megbizhatót ???
Dia, Bogi
Oké elöre is köszi Füstmentes 100%ha megkeresem valamelyiket irok de ha mást választanék akkor is irok Csá!!!
Dia, Boginál már volt valaki ?? véleményeket irjatok már !! kösszöönöm
Egy ismerősöm javaslatára nemrég kipróbáltam a Puncica néven hirdető lányt. Egyeztetés simán ment. A szűkebb értelemben vett belvárosban van a lakása. Beszédes, közvetlen, vidám, mosolygós csajszi, aki szeret poénkodni. Összképre nagyon szemrevaló, vonzó lány formás, d*gh*t* méretes cicikkel, szép arccal, feszes p*psival. Amolyan igazi bombacsaj, aki után egy szórakozóhelyen is megfordul az ember. :)
Unottságnak, fadarab effektusnak nyoma sincs. Nem túl rég óta csinálhatja, mert nincs ***moderálva***", hanem lelkes, odaadó és átadja magát az *kt*snak. Külön élvezet volt, hogy a ny*lv*mm*l el tudtam juttatni őt is a csúcsra. Nagyon ügyesen c*m*z*k és minden pózban rendesen meg lehet ***moderálvai***. Másokkal ellentétben nem nézi az órát folyamatosan és nem sürget. Sajna a p*p*ját nem veszi be a játékba, de így is nagyon jól éreztem magam nála. A ***moderálva**** egyaránt ajánlott kategória.