Sziasztok!
Volt mar valaki hanna val? https://www.videkilany.hu/szexpartner/nyiregyhaza/hanna/yHv
Előre is köszi a válaszokat.
Sziasztok!
Volt mar valaki hanna val? https://www.videkilany.hu/szexpartner/nyiregyhaza/hanna/yHv
Előre is köszi a válaszokat.
Hanna 25nél volt már valaki? jöhet privátba is akár vélemény :)
Máskor meg az a bajotok, hogy senki nem ír véleményt. Én is meglepődtem, hogy ugyanoda mentem kétszer.Ráadásul mindkét lány az esetem. De jó, hogy mondod, legközelebb kérek részesedést.
Láttam. Ennyi. Senki nem mondta. Nem konzekvencia, tény.
Hogy a Nelly 32 a másik szobában unatkozott? Kizártnak találom barátom!! Mondta neked? Vagy miből vontad le ezt a konzekvenciát?
Attól, hogy egy lány nem vállal be minden vackot még lehet kitűnő szolgáltató. Azért mert valakinek kevés a normál szex, még sokan szerethetik és nem normál hírdetőkön akarják kiélni minden perverziójukat. Gondolom megvan mindenre a megfelelő hírdető tovább kell lapozni. Én kifejezetten szeretek hozzá járni, ilyen fomákat és homokóra alakot megéri meglátogatni (szerintem), a kevesebb néha több jelen esetben teljesen megállja a helyét. Písz.
UI.: Eni franciája világbajnok, ajánlott kipróbálni legalább egyszer, nem viccől van kiírva a lábremegős jelző... ;) :P
Ilyen étlap mellett csodálkozol ha unatkozik?
Jó marketingese vagy a helynek
A legutóbbi látogatásom óta fogyott pár kilót. Most csinos szerintem. Nekem ő az eddigi egyetlen kb. aki után órákig nincs erő a lábamban. Egyébként a másik szobában ott unatkozott Nelly (32). Legutóbb nála voltam. Ő is nagyon finom, gyengéd és az a derék/csípő arány...! Hivogassátok uraim, ne unatkozzon!
Köszönöm.
Havi egy hét kb.
Sziasztok.Nem tudjátok hogy Ivon milyen időközönként jön Nyíregyre?Köszönöm.
Sziasztok. Minek a forum, ha úgysem jelenik meg amit írnak az emberek.
Sziasztok. Kedves férfi társaim!!Volt már valakinek szerencséje Ázsiai vagy Kínai nőhöz??
Niki a masik oldalrol ajanlott kategoria....
Sziasztok!
Kérdezni szeretném, hogy mostanában járt valaki Relax Massázs néven hirdető hölgynél? Vagy esetleg más masszázs hölgynél?
Kit ajánlottok ebben a kategóriában?🙂
Zsófi(37)
Csatlakoznék az előttem szólóhoz, én ma jártam a kedves hölgynél először, de nem utoljára ! A lakás tiszta, modern és higiénikus. Sajnos csak egy fel órára volt időm maradni de legközelebb biztos több időre maradok. A bőre puha és szolibarna ami nekem a gyengém..és a humora is a helyén van egy percig nem unatkoztam mellette.
Zsófi (37) masszázs
Hosszas tervezés és még hosszabb próbálkozás után sikerült elérnem Zsófit és még is beszeltem vele egy 30 perces találkozót. Sok jót olvastam róla fórumon így gondoltam miért is ne. Telefonban elmondtam a lényegesebb dolgokat, masszázst vállal, és 3 féle levezetést lehet kérni a végére (kézi, francia, szex).
Helyszínre érkezve egy csinos hölgy fogadott, bár képeit elnézve én kicsit másképp képzeltem el, de így is teljesen rendben volt. Kicsit beszélgettünk majd megmutatta a zuhanyzót. Mire visszatértem már az ágyon várt ahol kérte feküdjek a hátamra. Egy rendkívül jó masszázst kaptam tőle sok-sok izgató kézmozdulattal pont úgy ahogy azt szerettem volna, végen pedig egy franciás befejezéssel lett vége a történetnek. Még egy kicsit beszélgettünk majd rendeztük az elvarratlan szálakat és távoztam.
Összességében azt kell mondanom talán a képei kicsit hívogatóbbak is mint a valóság (lehet ezzel nem leszek népszerű) viszont a szolgáltatás amelyet nyújt példaértékű ebben a világban így részemről abszolút ajánlott a hölgy!
Kapd be nekik te
Alain Delon, vagy Jean Paul Belmondo. Nem vicc volt.