Mondok én neked szaxofonra egy csajt. Igaz nem nyiregyen van es igaz ,hogy csak autos kalandot válall de a nyelvérzéke káprázatos😉😁😁 Lekönnyezem ugy kivégez....
Mondok én neked szaxofonra egy csajt. Igaz nem nyiregyen van es igaz ,hogy csak autos kalandot válall de a nyelvérzéke káprázatos😉😁😁 Lekönnyezem ugy kivégez....
Sziasztok. A *** moderálva *** Krisztina 19 nél járt már valaki? Nagyon dicséri a franciáját! Hátha tud valaki valami jót mondani a hölgyről. Jó lenne egy jó szaxofonost meglátogatni már!
Sziasztok, keresek magamnak nőt közös szexre , 1:1-ben csak te meg én pasik nélkül :)
vagy párt, de akkor párként lennék én is a pasimmal.Tehát párokkal is ismiznék :)
Vagy harmadiknak hölgy beszállót. Bi nő vagyok, de ez csak lehetőség, nem feltétel.
PASIK NEM !!!! PASIK -TOTÁL kizárva
Az biztos csak néha be akarnak vinni ahova nem kellene:) egyszer annó majdnem süllyedtem el almás kertben mondván ismerem itt nincs sár:) de amúgy igen:)
Egyet értek veled mindenben a Stella korrekt ugyanakkor egy határozott NŐ. Én szeretem ha egy hirdetővel lehet értelmesen pár mondatot váltani , nálla ez alap dolog. Végen megbeszéltem vele,hogy a lingam masszázst kiprobalom még nálla. 😊 Az időt nem nézte még én szoltam neki,hogy szerintem lejárt az idő , negyed óraval tovabb voltam amikor ráneztem a telefonomra. Visszatérek még😉😊
A hirdető akihez mész azoknak kész utvonalterv van a fejükbe,hogy melyik földutra érdemes beállni... 😉😊
Sziasztok! Autoskalandra szeretnek kerni segitseget, pontosabban olyan teren aki jartas benne hogy milyen helyeken szoktatok megoldani ezt? Privatba is elfogadom a valaszokat, elore is koszonom
Javittom Viktória 27ről irtam
Sziasztok sikerült meglátogatni Szonját33,nos a az véleményem egyszerűen mesés a csaj,tiszta lakás, könnyű megközelítés,a hölgy gyönyörű kedves, nincs futoszalag, talán Tinus volt ilyen. Nagyon ajánlott kategória megyek még. Viktora24 lebeszélve a randi reggel hívom fel se veszi pedig nem rossz csajszi. Stella régebben voltam korrekt hölgy kedves rutinos olyan teste van mint egy húsz évesnek ajánlott. Detti debeceni át települt hölgy, valamikor szuper lehetett de mára csak futoszalag, ár a csillagos ég amiért fizetem azt se kaptam meg, kedves de ez elterelés kölcsönös francia nincs pedig kivan irva a francia kb2 perc utána húzza gumit, félóra 15perc nála.
Teljesen korrekt, teljesen korrekt, teljesen korrekt, hát persze hogy korrekt amit ti csináltok mert ti vagytok itt az urak. Az viszont nem korrekt hogy több napig bíráljátok a hozzászólásomat.
Próbálj létrehozni egy hirdetést. Masszázs esetén alapból megjelenik, hogy Aktusra nincs lehetőség. Mert a rendszer azt feltetelezi, hogy az nincs. Az más dolog, hogy a hirdető kombinálja esetleg a vendég kívánsága szerint. Nem kell ezen annyit elmélkedni, korrekt ez így, hogy 1 szexhirdetes + 1 masszazs hirdetes.
Vivien 23 átutazó, részemről ajánlott kategória!!
Ma voltam nála másodszor. Kedves korrekt!
Nem értem ez miért akadt be nálad, full lényegtelen dolog szerintem, de az admin is pontosan leírta. Keresőben tudsz kategóriára szűrni, ha vki cska a masszázst keresi, soha nem fogja megtalálni egy szexpartnert aki masszírozni is szokott, mert szexparter közzé sorolta magát és fordítva. Több lánynál láttam már és persze ilyenkor más a szolgáltatás ára is gondolom. Az már inkább zavaró, hogy 1 lánynak 3-4 hírdetése van egy kategóriában. Na ez az ami nem kellene, de ugye pengő beszél, admin... őőő bocsi, kutya ugat... vagy hogy is van az a mondás. Písz :)
Nálunk engedélyezett, hogy valaki különválassza a tevékenységeit és külön hirdetésben kínáljon masszázst, illetve keressen szexpartnert.
Ez azért jó, mert így megtalálják azok a vendégek is, akik kimondottan masszázsra szeretnének jelentkezni, és azok is, akik kimondottan szexpartnerre vágynak (és például az oldal ezekre specializált részeit nézik csak). A vendégek semmilyen módon nincsenek megvezetve, a hirdetés adatai megegyeznek, teljesen korrekt az eljárás.
Stella 51 két hirdetése van az egyiken nincs szex csak masszázs a másikon csak szex van ez mért jó.
Párszor már felkerült egy közismert honlapra névvel linkkel stb. Ezt nem az én tisztem minősíteni, de tény hogy a kilétére már korábban fény derült, aki akar simán irhat neki üzenetet. Aki nem tudja ne keressen privátban, nem fogom megmondani.
Szerintem ezt a coop nál pénztáros poénnak szánta aki írta:) megint túl van ez is gondolva:)
OK, az intimpistáskodással kapcsolatban jogos. Csak én meg ne oda menjek az asszonnyal pont be... Szóval nem csak az az oldal van, aki odamegy tátani a száját, hanem aki elkerülné a helyet legalábbis bizonyos esetekben. Na, ez persze egyéni szoc. probléma. Mindenesetre ebből a szempontból engem is érdekelne - ám ha bemegyek egybe, akkor majd úgyis meglátom... Kedveltem nagyon Bellyt különben, és sajnálom, hogy abbahagyta. Jó volt nála, vele. Néha túl jó is...
Igen igen a könnyen szerzett pénznek sokszor van hátulütője! Lesznek kínos pillanatai főleg ha valamelyik vendéggel flegma volt! Azt mondják néha fordul a kocka az élet már csak ilyen
Ha valaki civil munkába áll ugyan abban a városban, ahol szolgáltató volt, valószínűleg vállalja azt, hogy meg fogják ismerni és nem is egyszer
Ennyi erővel mind1 is ha elvtárs megtudja melyikben a húszonegyből..
Szerintem.. 🤷🏻♂️