Egyaltalan nem ajanlott. Valoszinuleg o van a kepeken, de megsem igazan hasonlit. Probalt rabeszelni mindenfele extrara, elvette a rozsakat, aztan kozli hogy pont megjott neki…
Egyaltalan nem ajanlott. Valoszinuleg o van a kepeken, de megsem igazan hasonlit. Probalt rabeszelni mindenfele extrara, elvette a rozsakat, aztan kozli hogy pont megjott neki…
hello mindenkinek!
valaki Vivien Nyírbátor? info
Mai felhozatalból szeretnék kérni tippet ünnepi együttlétre 😍akár prvt. Utána Szaftos beszámolót garantálok 😃
Sziasztok Alexa 22-vel valakinek tapasztalat? Jöhet privátban is, meghálálom!
Sziasztok! Miert nem enged privát uzenetet kuldeni? Kepet kell hogy feltoltsek . De sehol nem találok ilyen lehetőséget . Valaki segítene?
Valaki nem tudja mi történt Belly szőkeséggel?Ha valakinek van valami infója róla, az írjon már nekem üzenetet, köszi.
Miért? Mi a baj vele??
Sziasztok!
Jázminkát(18 éves) nem ajánlom senkinek *** moderálva *** :D
Nem csak te vagy vele így
Én is gratulálok hozzá akinek van hozzá undora, hogy lehet rá fanyalodni !???
Jól mondod Staffi barátom. A régi szép időket hozza fel az autós kaland,ami ráadásul hiányzik is. Gondolom sokak emlékeznek még az Arany János utcára,mikor hétvégén ott kocsikáztunk a zsigulival,és válogattunk a jobbnál jobb csajokból. Én konkrétan szeretem az autós kalandot. Csak a szopó fantom rám ne jöjjön egyszer :-D :-) :-D
Franciarol volt szo... ott miért akarsz zuhanyozni?? En ha megyek autos kalandra fraciara otthol zuhanyzom... vegzünk nedvestörlő es majd otthol zuhanyzom. Nem hiszem ha valaki felmegy lakasra sos franciara amit tizenötperc szokott lenni ott előtte is meg utanna is zuhanyzik a vendég, mert az mar nem sos francia hanem fél oras program.majdnem időbe... de lehet nem jól gondolom....
Én inkább kihagynám az autós kalandot.Egy higénia szempontból ott nincs tusolás kényelem satöbbi.Árban is már ott van ha kényelmesen nyugodtan lakáson vagy.Én régen kétszer csináltam kocsiban akkor is majdnem rámjött a juhász meg a mező őr.
Ez engem is érdekelne!
Mátészalka és környéki lányokról valakinek valami tapasztalata, esetleg ajánlása lenne, meghalgatnám? Jöhet privátba is! Köszönöm
Szasztok.
Dana 25-nél volt már valaki?
Mondjad barátom!
Mondok én neked szaxofonra egy csajt. Igaz nem nyiregyen van es igaz ,hogy csak autos kalandot válall de a nyelvérzéke káprázatos😉😁😁 Lekönnyezem ugy kivégez....
Sziasztok. A *** moderálva *** Krisztina 19 nél járt már valaki? Nagyon dicséri a franciáját! Hátha tud valaki valami jót mondani a hölgyről. Jó lenne egy jó szaxofonost meglátogatni már!
Sziasztok, keresek magamnak nőt közös szexre , 1:1-ben csak te meg én pasik nélkül :)
vagy párt, de akkor párként lennék én is a pasimmal.Tehát párokkal is ismiznék :)
Vagy harmadiknak hölgy beszállót. Bi nő vagyok, de ez csak lehetőség, nem feltétel.
PASIK NEM !!!! PASIK -TOTÁL kizárva
Az biztos csak néha be akarnak vinni ahova nem kellene:) egyszer annó majdnem süllyedtem el almás kertben mondván ismerem itt nincs sár:) de amúgy igen:)