Boldog Újévet kívánok Mindenkinek!🎉🍾🥂🐖💥🎊
Boldog Újévet kívánok Mindenkinek!🎉🍾🥂🐖💥🎊
Egészségben és vendégekben gazdag boldog új évet kívánok a hölgyeknek! Magunknak pasiknak, Egészségben, jó szolgáltatásokban gazdag, boldog új évet!
Minden kedves hirdető hölgynek és fórumozó úrnak jó egészséget és minden szépet és jót kívánok az új évre! 😊✌️🍾🎉🎊🎇🎆
Sziasztok. Alexa 22-rol van valakinek valamilyen infoja? Elore is koszonom.
Viktória vagyok. 😘😘Aranyos vagy 😘
Köszönöm szépen. De nem találom a leányzót. Na majd hátha jövőre hirdet újra.
Azzal nyilvánosan kellene minőségi szolgáltatást vállalni, mert egy beszámolót igértem:) nagy falat többségnek 🤗
Miért érzem azt hogy egy sem fog írni? Aki jó nem irogat nem kell neki se reklám se így vendéget fogni oda örül az ember ha tud menni:)
Hali
A nagykállói Hankát meglátogatta már valaki? Van róla valami infó? Érdemes lenne vele zárni az évet? Előre is köszi.
Ez után csodálkozol, hogy késik a beszámolóm? 😃
Év utolsójának egy TUTIT szeretnék😃
Ha lányok között valaki ugy érzi, hogy felejthetetlen élményt tud nekem nyújtani, irjon rám és holnap meglátogatom 🤗
Biztos van aki máshogy van vele, de én már nagyon várom a ''szaftos beszámolót'' 😉
Viktória 27 Egyszer jártam nála még tavasszal vagy nyáron.
Nem véletlenül villog nála egyfolytában a hívj most lehetőség, kár hogy ez csak a latogatás után esett le....
Csinálja a dolgát a maga stilusában és lassú tempójában....
Nekem egy alkalom volt, kissé meg is bántam a nála tett látogatást, de nem tartom kizártnak hogy van aki odáig van érte.
Helló. Volt már valaki a Kállósemjéni Heidinél? Milyen a környék és a csajszi? Az év utolsó előtti napjára kit ajánlottok? Köszönöm előre is!
Sziasztok! Viktoria 27 van-e valakinek infója? Maximálisan hálás lennék, ha még ma hozzámkerülne akár pm :)
Van egy wannabe makktárs, aki csaknem 4 és fél éves regisztrációval 3 éven keresztül csak nézegeti az oldalt (gondolom, anyuci nem tette be az adult filterbe a videkilany.hu-t), majd másfél éve - nagy bátortalanul - elkezd érdeklődni, pár hónappal később arcoskodni, miközben eddig egészen pontosan 0 információt osztott vissza a közösségnek.
És itt jön egy - amolyan kafkai - csavar a storyline-ban, hogy ugyanez a kiscsillagszóró leoltotta az összes szentestén hirdetőt és fórumozót.
Ehhet képest az övé az utolsó bejegyzés (kis kivétellel az egész VL) a fórumon aznap :D
Haat e'csém, erre mondják azt, hogy tátott szájjal a faeszerdőbe. :D
Neked is boldog karácsonyt!
Minden kedves fórumozóknak és nem fórumozónak kívánok békés Boldog karácsonyt 😘
Szia,
Kérlek küld el nekem is privátban!
Köszönöm
Mindegy kellemes szórakozást itt nektek a fórumon, nektek más nem jut ilyenkor sem csak az itt nézelődés, vagányak vagytok, verjétek a....
Nem hatsz meg öcsi