Mindegy kellemes szórakozást itt nektek a fórumon, nektek más nem jut ilyenkor sem csak az itt nézelődés, vagányak vagytok, verjétek a....
Mindegy kellemes szórakozást itt nektek a fórumon, nektek más nem jut ilyenkor sem csak az itt nézelődés, vagányak vagytok, verjétek a....
Nem hatsz meg öcsi
Nem baj haver
Te egy igazi seggfej vagy barátom!
Szép próbálkozás! 😉
Te beszélsz, nem beszélve arról hogy te a fiúkat is látogatott, hasznos tagja vagy a világnak ilyenből kellene lennie még milliónyi, itt van nagy szád
Köszönjük neked Bá$t¥@, hogy ilyen aktív és hasznos részese vagy a fórumozó közösségnek. Külön köszönet, a rengeteg tapasztalat megosztásért, amit a lányoknál tett látogatásaidról írtál. Hálásak vagyunk neked!
Boldog Karácsonyt! 🤗
Neked kuss öccsi, csak itt kapsz pinát máshol nem
Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek! 🌲🍽🍸
Neked miről nincs meg a véleményed? Lehet, hogy mindenki jobban járna ha teljesen megtartanád magadnak.
Senkit nem akarok megbántani, de arról meg van a véleményem aki ilyenkor is hirdet és arról aki ilyenkor is el megy a.....
Bocsi
Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!🎄❄️
Áldott Karácsonyt Mindenkinek!🎍❄☃️
Kellemes karácsonyi ünnepeket! Hölgyek urak ..🎄🌲🌲😊
Sziasztok, keresek magamnak nőt közös szexre , 1:1-ben csak te meg én pasik nélkül :)
vagy párt, de akkor párként lennék én is a pasimmal.Tehát párokkal is ismiznék :)
Vagy harmadiknak hölgy beszállót. Bi nő vagyok, de ez csak lehetőség, nem feltétel.
PASIK NEM !!!! PASIK -TOTÁL kizárva
Boldog Karácsonyt minden hírdetőnek, fórumozó tarsaimnak és a szerkesztőknek🎄🎄🎄🌲🌲🌲😊😊
Linket kérünk😀
Katarina nagyon nyomja tik tokot;)tiszta mónika show!
Írj a szerkesztőségnek ...
Mostanában túl sokat beszólogatsz másoknak, nem veszed észre, csak véleményt kérnek, te meg csak meg mindenkit ócsárolsz , picit vegyél vissza
Nem hiszem hogy minden csajnál jártál, hogy tedd itt magad