Te kezdted a paraszttal, én csak reagáltam. Ezzel csak lejáratod a lányt vagy magadat!
Te kezdted a paraszttal, én csak reagáltam. Ezzel csak lejáratod a lányt vagy magadat!
Na most ha Melinda eltűnt és feltűnt Linda aki természetesen szintén Gyula akkor ez kezd egy kicsit macsak - egér játék lenni!
Bár Tamás is Gyula. Mikor tűnsz el végleg, legalább menj át másik városba Gyulus. Nem való neked ez a szakma!
Sziasztok!
Lehet most kinevettek, de hogy érted azt,hogy Melinda= Gyulával???
Sziasztok!
Ivettről tud valaki valamit írni!
Nagyon dekoratívak a képei!!
Köszönöm!
Gyula Nyíregyházán egy fogalom, amúgy olvass vissza. Jobb oldal Keresés kulcsszóra: "Gyula"
Szevasz Fütyülős (Őstag)
Sokat gondolkodtam, hogy is kezdjem a választ, hogy ne sértődj meg. Látom elég aktív vagy fórum terén, és nem is méltatom tapasztalataidat. Vágom a GYULA témát én is, és ez kicsit durva ha az ember ír egy beszámolót te azonnal le GYULÁZOD. Ennek a fórumnak évek óta az lenne a szerepe, hogy az ember tanuljon mások hibájából, nem az hogy egymást szidjuk, szidjátok. Amit írtam az így is volt. Régóta figyelem a lapot, és eddig tartott mire rávettem magam, hogy elinduljak valakihez. Ha GYULÁHOZ (Linda 22)-höz mentem akkor csak védeni tudom, mert ott csak linda volt, és ő is van a képen. Hozzáteszem, mondta, hogy van egy barátnője, de vele én nem találkoztam. Linda 22 védelmére szóljon, 15:30 kor beszéltem vele, és mondta ha menni akarok igyekezzek, mert csak 16:00ig rendel. A GYULÁK, ha észrevetted sosem alszanak 0-24 rendel az összes, ennyit azért már én is tudok... Várom válaszod, normális hangnemben, hogy ez a fórum nem menjen át megint abba ami az elmúlt hónapokban volt.
Hali Fütyülős!
Most aztán belenyúltál a lecsóba rendesen és nagy marhaságot írtál! Összekevered a szezont a fazonnal.
Kapkodó vagy és figyelmetlen, aminek ez lett a vége. Nevetségessé teszed vele saját magadat.
"Emese eltűnt, Melinda feltűnt" Ez a hozzászólás a képes hirdetésekben történt változásra utal. A fórumozók nagy része tudja, hogy ezek a nevek néhány korábbival együtt a Gyulaként elkeresztelt egyénhez köthetők. Viszont akiről Tamás3082 írt, az Linda 22, akinek semmi köze nincs az előbbiekhez. Ég és föld a különbség köztük!
És nagy valószínűséggel a hozzászóló Tamásnak sincs semmi köze Gyulához!
ilyen az,mikor valaki többet szekszel a szájával,mint a fütyülővel:-)))
:DDD
Természetesen tévedtem! Mea Kulpa Linda!
Melinda akart az lenni, csak elnéztem. Úgyhogy mégegyszer bocs.
zufix, ha azt állítod, hogy ismersz miért nem keresel meg, és bájcsevegünk egy kicsit!
Ahhoz persze gyáva vagy, akárcsak a hsz.-eid!
Te vagy a VL kis mini *** moderálva ***, egy kis *** moderálva ***!
Majd csak eltakarít a szerkesztő a helyedre!
Köszönöm https://videkilany.hu/szexpartner-forum-nyiregyhaza a hozzászólást. Neked meg Fütyülős el van nézve!
Egy szó mint száz, vigyázzatok GYULÁVAL.
És igen !... jó lenne még több beszámoló, hogy az ember bátrabban induljun útjára,
ezzel kellene tölteni a karaktereket nem egymás szivatásával...
Na helló mindenkinek, én kiszáltam, így it többet irtam mint szerettem volna... :)
Bia Non Stop: kedves, aranyos, odaadó hölgy! Abszolút ajánlott. Maximálisan elégedett voltam.
Léna Non Stop: bájos, nagy szilikonos mellekkel, hosszú szőke hölgy, szép formás popsival. Maximálisan elégedett voltam.
Továbbá erősen ajánlottak a követkető hölgyek: Nati, Nóra25, Regina, Ivett
Mi ez a Gyulás dolog valaki magyarázza már el alaposan!
Üdv mindenki :) csatlakoznék az előttem szólókhoz És én is Linda 22 védelmére kelnék Hétfőn voltam nálla És igen 4-ig van,tapasztaltam utsó voltam És nagyon renben volt minden.Csók nem volt amit naon sajnálok,de nem is ez a lényeg. Mindenkinek ajánlom aki aki tutira akar menni,jó biztos van rossz napja,de kinek nincs,és sokszor rajtunk is múlik a dolog,de nem ragozom. Igen Emese az valsz Melindává lett onnan gondolom,hogy nagyon nézegettem az adatlapját amikor még Emese volt de le tettem róla miután utánna olvastam (de így is erőssen gondolkoztam,hogy ennek ellenére elmegyek mert nagyon be jön). Igen éléggé egyformák az adatlapk kivéve az új képeket,de a csaj sztem ugyanaz.De tévedni emberi dolog,mondta a sün és lemászott a gyökérkeféről :D
Szia,
Bár újonc vagyok, de Dia nem Gyula, nagyon nem. Ha barátnős feelinget keresel, figyelmet, akkor hajrá, az Úrnős témát passzolom, nálam nem pálya, nem tudom.
Zoorggz
misterX nem azt modta, hogy Dia -> (GYULA)!!!!
Szerintem valamit félreértettél!!!
Jelen felállás szerint Melinda 19 = GYULÁVAL!!!
Olvass vissza.
Csákány így van Melinda=Gyulavál akijártnála azt tudja és csak az irjon ez a lényeg csá!!!!!!!!!
Kár,hogy Melinda=Gyulával, pedig szívesen elmennék hozzá.
A képeken jól néz ki!
Hát attól még nem mennél el hozzá?Igazán megb....hatnád f...sz nélkül!! Mostmár tényleg jó lenne,ha valaki megtenné.
A jól kinéző képekről meg csak annyit,hogy amelyiken a fűtéscsőbe kapaszkodik viszonyitási alapként megjegyzendő.A csőszoritó bilincset általában 80cm magasra teszik.A lába nem sokkal vastagabb a csőnél.Még magassarkúban is van.Egy kis 40kilós 140-150cm, anorexiás,nem idén barnult kis ***moderálva*** láthatunk.
Na srácok! Akármennyire olvastam vissza ezzel a "gyulával" kapcsolatban, nem igazán világos a szitu. Gyula az egy nem ajánlatos lány, vagy egy olyan lány/fiú, akinek farka van. Légyszives világosítsatok fel, nem akarok vakvágányra szaladni :) Köszönöm!