En is erkeztem vegigolvasni! Rendszeresn kell figyelni az esemenyeket.....
En is erkeztem vegigolvasni! Rendszeresn kell figyelni az esemenyeket.....
Nyíregyháza, Barbiről 52vélemény? Tapasztalat?
Érdemes felkeresni!kedves, odaadó, hatalmas mellek, finom punci, isteni francia
Barbi 52-rőlNyíregyháza van valakinek élménye, véleménye?
Nekem pont sikerült végigolvasni a “pócsi leánykát” mire 5 perc elteltével törölve lett! Mondjuk a leírás alapján már annyira nem vágyakozok felkeresni!
Na, ha tényleg így van csütörtökön lehet rápróbálok, aztán majd jól megírom ;)
Mit látok! Ninettke Ny.házán, hát ez lehetetlen, vagy mégis igaz???😊
Állítólag Henivel nagyon-nagy párost alkotnak! Itt a lehetőség! Kalandra fel!🤩🤩🤩
Az én módszerem nagyon egyszerű: Egy komment elején finoman méltatok néhány lánykát (teszem hozzá - okkal), majd a végén ordenáré módon lehúzom azt, aki megérdemli. Így nem éri meg kimoderálni.
Pedig a lányok(vagy az “üzlettársaik”) a hirdetéseket az adminoknak is abból a rózsából hálálják, amit az elvtársak visznek nekik jó szolgáltatás reményében.
Sok elvtársnak hócipeje kezd tele lenni a szolgáltatások minőségével.
Talán, ha a lányok a “kopogásra” és kritikára érdemben nem reagálnak, lehet, eredményesebb lenne az üzlettársaikhoz fordulni. Mindenki érdekelt, nemde?
Persze, hogy jól van! Mit is gondoltál?! :D :D A világ legtermészetesebb dolga, hogy negatív semmi nem jelenhet meg senkiről, még ha lehúznak és fenyegetnek akkor sem... Kussolsz és csak jót írsz vagy del... Persze, hogy jól van ez így, mit gondoltál, hogy NEEM?! Ne gondolkozz, költsd a pénzt lehúzós csajokra (IS) hisz az oldalnak abból van pénze. Az még más téma, hogy a lányok hülyének néznek mindenkit (az adminokkal együtt), más neveken, más életkorokka jelennek meg ugyanazzal a képpel... :D :D Nincsenek nagy elvárásaim, pár óra és ez is del... Písz.
Hmmm, hogy milyen gyorsan változnak itt a dolgok. Tegnap este még olvastam a pócsi lánykákról egy kritikát, ma már nyoma sincs!
Hogy van ez? Jól van ez?🤨🤔☹
Tud valaki pindurka 19 valamit múlt héten még más neve volt és meg csak egy hete kezdett.
Sziasztok! Annet 25-ről valakinek infója? Jöhet privátban is. Köszönöm.
Ramikával nagyon jól éreztem magam, a földi mennyországba repített. Rágjam meg a kis húsát! Köszönöm!😊😍😋😅
Teljes mértekbe egyetértek veled amit a Zita27 hírderőnél tapasztaltál. Annyit füznek hozzá én csak 23 évesnek néztem, és az utobbi időbe nem nagyon láttam egy hirdető szemébe sem azt a kis " húncut nézést" amivel kacérkodik közben, vagány laza csajszi. Teljesen korrekt mindenben.
Tud valaki Grétiről valamit azt mondta vagy két hónapja két hétig nem lessz csak már két hónapja lehet megint abba hagyta.
Jó reggelt mindenkinek. Esetleg tudna valaki infóval szolgálni Virág 42 -ről. Valahonnan ismerősek a fotói és a tetoválása, de lehet hogy tévedek. Jöhet privátban is a beszámoló. Köszönöm
A hölgy bemutatkozását látván az adatlapján,déjá vu érzés fogott el.Vagy koppintotta a"herceg",vagy testvérek.A harmadik lehetőségbe bele se merek gondolni.🤣😄
Cintia 18-al vigyázzatok, szép, aranyos, kedves először ... de mellesleg terhes és lehúzós.
Meg a hejesirrás! 🤣